من می خواهم یک فایل اجرایی مثل Setup.Exe را از داخل یک فایل اجرایی فلش اجرا کنم یعنی من یک فایل فلش مثلا Autorun.Exe دارم که با فلش ام ایکس ساخته شده است حال یک سری نرم افزار بر روی این سی دی دارم که می خواهم با زدن بر روی یک کلید در فلش آن فایل اجرا شود
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
من میدانم که اجرای یک فایل در فلش 5 توسط اکشن FsCommand و بعد Exec و در پایین نیز آدرس فایل را باید تایپ کنم و آن فایل براحتی نیز اجرا می شود ولی در فلش ام ایکس اینگونه نیست چرا ؟
..............................................:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::...............................
لطفا راه حل این کار را برای من بفرستید
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::خواهش می کنم ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
...............خواهش می کنم............... خواهش می کنم................. خواهش می کنم
Please >>>>>>Please>>>>>>>>>>>>>
Hotmail ID : [email protected]
Yahoo ID : [email protected]
با کمال تشکر :::::::::::::: محسن الیکی ::::::Mohsen Olaiki

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
من میدانم که اجرای یک فایل در فلش 5 توسط اکشن FsCommand و بعد Exec و در پایین نیز آدرس فایل را باید تایپ کنم و آن فایل براحتی نیز اجرا می شود ولی در فلش ام ایکس اینگونه نیست چرا ؟
..............................................:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::...............................
لطفا راه حل این کار را برای من بفرستید
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::خواهش می کنم ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
...............خواهش می کنم............... خواهش می کنم................. خواهش می کنم
Please >>>>>>Please>>>>>>>>>>>>>
Hotmail ID : [email protected]
Yahoo ID : [email protected]
با کمال تشکر :::::::::::::: محسن الیکی ::::::Mohsen Olaiki