evt هک شد !

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
این هکر های عرب هم توهم زدن برای خلیج فارس...
جالب اینجاست که محتوای evt فقط در مورد فلش پلتفرم بود!!!

Mr_lesani

Member
سلام بهروز جان

این هک مطمئنا تنها مربوط به سایت evt.ir نبوده وسایتهای دیگری هم که از این سرور هاست گرفته هک شده باشد

شما اگر دقت کرده باشید دامنه ی سایت .ir هست و سرور هاست یه شرکت داخلی بوده و هکرها با هک این سرور تمام سایتهای این سرور را دان کرده اند .

meysamk

Active Member
سلام،
ترکیب تعصب نژادی ملل عرب و تعصب اعتقادی اهل سنت با هم باعث میشه کارهای وحشتناک تر از این رو هم انجام بدن این که چیزی نیست. یه نگاه به این حملات به اصطلاح شهادت طلبانه شون بندازید.
جدای از این موضوع سایت evt.ir سایت بسیار مفید و پر محتوایی بود و هک شدنش واقعاً انسان رو به تأسف میندازه!

FlashBank

کاربر فعال
اگر خود ..... بهشون رو نشون نده اینا حالا مونده بود آدم شن حالا حالاها باید دختراشونو زنده بگور میکردن و غذاشون مارمولک بود و توی نجاست خودشون دفن شده بودن .

این نوع هک شدن ها هم بخاطر ضعف امنیتی در سرور اصلیه و هیج ربطی به خود سایت نداره و همچنین ضعف امنیتی در دامنه های ir

بدرود /

Member
حالا دبگه هر بچه دست و صورت نشسته ای که پسورد جایی میاد دستش اسم خودشو میذاره هکر:lol:
راست میگن چرا نمیان منو هک کنن؟ به من اعتماد کنید و پسوردتون رو بدید دست من قول میدم 2 روزه هکر معروفی شم

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

بله . مدتیه عرب ها به سرور های ایرانی حمله کردند

البته اینو بگم که قویترین هکر ها رو بیشتر از اعراب تشکیل میدن ولی ما خودمون هم توی ایران گروه های خیلی قوی داریم یکی از

بزرگترینشون گروه امنیتی آشیانه است که یکی از گروه های امنیتی قوی در جهان می باشد

امید وارم این گروه یه فکر به حال هموطنان خودشون بکنند و جلوی این حملات بایستند

البته اینو بگم که فکر میکنم خود گروه آشیانه بود که زمان نام گزاری خلیج فارس به خلیج عربی به وب سایت های اعراب حمله کرد و همه سایت های عربی رو دیفیس کرده بودند و نوشته بوند خلیج فارس

یه همچین چیزی یادم هست .

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
بنده لازم می دونم اینجا این مسایل رو بگم ببخشین شاید جاش اینجا نیست ولی تا باشه که اطلاعات مفیدی رو داده باشم...
چقده بد بختند این عربها البته از این قسمشون ...
بچه ها ، گروههای فراماسونری (صهیونیست های شیطانپرست که کنترل جهان و ذهنها رو به دست دارند -Free mason ) دارند بین عرب و عجم سر بهونه هایی مثل خیلج فارس یا عرب بودن و شیعه و سنی بودن ، تفرقه می اندازند برای سال 2012 که سال شروع عصر نوین جهانیشون :lol::snap: هست . اونا می خوان با شاخ کردن گروههایی مثل طالبان و وهابیون ، نسل تمامی دین ها غیر از یهودیت (البته مراد satanism یا همون شیطونپرستی) رو از زمین بر دارند و چه کاری بهتر از این کارا برا ایجاد تفرقه و برای ایجاد تنفر دینی (به خصوص از مذهب شیعه ) چرا که اسلام با شمشیر و سلاح از بین نمی ره مگر اینکه اسلام رو بخوان از توی ذهنها با این قلم چیزا از بین ببرند و چه بد بختیه کسی که این کار رو انجام داده چه عرب (سوسمار خور قدیمی ) باشه و چه یهودی یا .... بد بخت دیگه ای
و از این قبیل کارا ، ساخت بازیهایی مثل Assassin's Creed هست که درباره حشاشیون هست که در واقع همون اسماعیلیون باشه که یکی از نماد های شیعه (از نظر اوناست ) و خواستند که جنگ نرم افزاری بین شیعه و فراماسونری رو بوجود بیارند که مثلا در نهایت اونا برنده بشند .
و البته بدونین این از کرم های دجال برای آخر الزمان هست ...می تونین این موضوعات رو تحقیق کنین .

Webber

Well-Known Member
سلام
جالبه،ديروز همين حمله به سايت من هم شد و فكر كنم شل آپلود كرده بودند و ربطي به دامنه هاي ir نداره.

در مورد من،فايل index.php قالب رو تغيير داده بودند و محتواي همين صفحه درش بود كه فقط بايد به فايل سالم تعويض بشه تا درست بشه

موفقيت

Member
البته هادی جان زیاد هم خوب نیست یک طرفه به قاضی رفت و تمام تقصیر ها رو انداخت گردن این و اون
این قظیه فراماسونری ها الکی بزرگ شده و اگر منطقی بهش نگاه کنیم میبینیم که در باطن فقط یه دینه مثل بقیه دینها
به نظر شخصی من اشکال از ما ایرانی هاست که یه گوشه کز کردیم و دنیا رو نفرین میکنیم و هنر و تکنولوژی رو ممنوع درحالی که دنیا داره با تمام سرعت از ما دور میشه ما داریم اعتقادات (که کاملا شخصیه) با اجبار میریزیم تو حلق این و اون
----------
دشنه ات را غلاف کن تا دستهای بدون دشنه به سمت تو دراز شوند - استاد کیوان تردست

++Hadi++

Active Member
نه عزیزم
من خودم چند سال تو این جریانات شیطونپرستی داشتم دست و پا می زدم و خیلی چیزا رو دیدم و شنیدم و تحقیق کردم .
واقعا همش درسته . مشکل از ما ایرانیا نیست عزیزم. مشکل اینه که جاهای دیگه دنیا ، مردم رو هیپنوتیزم می کنن البته نه معنای ظاهریش . نماد ها و اثرات کارهاشون رو رو همه چیز می شه دید . رو همه چیز ... یه کم تحقیق کن تا ببینی چنتا از برنامه ها از جمله همین ادوب فلش ، نماد های اونا رو داره یعنی تک چشم یا هرم یا ... nvidia - esset node-power dvd - adobe - ,.....
واقعیتی که هست اینه که اونا از ساده انگاری ما هم استفاده می کنند برای مقاصد خودشون و بدونین که مسئله خیلی بحرانی تر از این حرفاست .شما این حرفا رو از طرف کسی می خونین که مذهبی خشک یا بسیجی نیست و دنبال هر چیزی می ره تا بیخ اونو در بیاره ...

Member
البته صحبت شما متین ولی فکر نمیکنید که زیادی حساسیت به خرج میدید؟ لوگوی کوکا کولا و ادوب نمیتونن آسیبی به ما بزنن
البته تا جایی که من دیدم این قضیه یه توضیح ساده داره: ماها مثل بچه ها میمونیم که بزرگترا مخصوصا سر به سرمون میذارن که اشکمون رو در بیارن و بخندد و هرچی ما بیشتر سرو صدا کنیم اونا بیشتر کیف میکنن
البته قبول دارم که اونا داران یه کارایی میکنن که ممکنه ما دوست نداشته باشیم ولی این دیدگاه شماست که روبروشون وایستادین اگه بیاین بالا کنار من میبینید که این دعوا دو طرف داره که شما یک طرفشو نمی دیدید چون پشتتون بهش بود درحالی که از نگاه بی طرف هر دو طرف دارن به هم میپرن و هر دو طرف میگن که دارن از خودشون دفاع میکنن
سر همین قضیه هک کردن سایت ها: فرض کنید که شما عرب بودید با اعتقادات اونا و سایتتون هک میشد کدوم طرف رو میگرفتید؟ اگر فراماسونری بودید چی؟
من که سعی میکنم به همه چیز از نگاه بالا نگاه کنم و از نظر من این هک بازیا به بازی بچه گونه بیشتر نیست . صاحب یک سایت اشتباه میکنه و سایتش هک میشه این وسط افتخاری وجود نداره که همه دارن سرش میجنگن

++Hadi++

Active Member
سلام
مرسی عزیزم
بحث شما تماما درسته
من نمی خوام این بحثو اینجا کش بدم .
ایمیلتونو پ خ کنین تا با ایمیل با هم صحبت کنیم ...

Mr_lesani

Member
دوستان ببخشید فضولی میکنم

ولی سعی کنین ، فروم ماهیت اصلی خودش رو حفظ کنه و به طرف بحثهای ، قومی ، مذهبی ، سیاسی ، فرقه ای ، ملیتی و . . . کشیده نشه

بازم میگم ببخشید اینقدر رک صحبت میکنم .

armanbm

کاربر VIP
خیلی قشنگ بود من از این دوتا دوست تشکر میکنم.
به خاطر وحدت علم نمیشه همیشه همهچیز رو جدا کرد.

بچه ها من حرف هادی رو تایید میکنم. بنظرم هرکسی نخونده بره دوتا پست قبلیش رو بخونه.

از انظر خودمم چیزی نمیگم که بهحث نشه. اما کاش میشد گفت. یا علی.

جدیدترین ارسال ها

بالا