Euro 2008(طراحی پوستر)

Sisili boy

Member
من قصد کردم از اين به بعد آموزش هايي رو که از سايت هاي خارجي دانلود مي کنم و به درد بروبچ مجيد آنلايني هم مي خوره در حد توانم ترجمه کنم و در اختيار دوستان قرار بدم.البته اين اموزش ها گاهن در سطح مبتدي و متوسط هست و من همين جا ار بزرگتر هاي سايت پوزش مي طلبم.
اين يکي از اونا هست:
مي خواييم اين رو بسازيم.

البته اون خط ها رو.
1-کارمون رو با ساختن يه لايه جديد شروع مي کنيم. من از ابعاد 550x240 pixelsو رزوليشن72dpiاستفاده مي کنم، رنگ بکگراند رو هم مشکي مي زارم. در يه لايه جديد اين تصوير که يه توپ فوتبال هست رو مي زارم.

2-Pen Tool را در حالتPaths onانتخاب مي کنيم و در لايه اي جديد منحني مطابق شکل زير رسم مي کنيم.

3-brush toolرا انتخاب مي کنيم و سايز قلم را روي 13 تنظيم مي کنيم. بعد foreground colorرا مطابق با رنگ #F9930F مي زاريم. حالا در حالي که Pen Toolدر دستمون هست کليک راست کرده و از ميان انتخاب هاي پيش رو Stroke Pathرا کليک کرده ،وارد مي شويم و مطابق تصوير زير عمل مي کنيم:

4-در blending optionsلايه چنين عمل مي کنيم:

حالا داريم:

5-حالا ما مي دونيم که چجوري از اين منحني هاي درخشان درست کنيم پس به سليقه ي خودتون از اون استفاده کنيد.

6-در يک لايه جديد يکي از روي اون منحني کپي کنيد و اندازه ي اون رو به %40اندازه اصلي تغيير بديد وهمچنين opacityرا %20بگذاريدو با ابزار Moveاين منحني را به دنبال لايه مرحله 4 منتقل کنيد.

7-بقيش برميگرده به خلاقيت شما و فقط کپي پيست کردنه ئه.

تمام شد.
قابلي نداشت

جزیره:سیسیل.

mehdi_graphchi

New Member
دوست عزیز کاش حق کپی رایت رو رعایت میکردی . من این آموزشو تو مجله سی جی شماره 6 دیدم .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا