error max

shahin666

Active Member
با سلام خدمت دوستان . من 3 تا پروژه آماده تحویل دارم که دوتاش exterrior و یکinterrior هست در این پروژه ها من از vray proxy برای درختان استفاده کردم .زمان رندر با vray در پایان عبور light cash با یک error از مکس بیرون میپره . قبلآ سیستمم core2 due بود و فکر میکردم بخاطر ضعیف بودن سیستم باشه ولی الآ یه سیستم با مشخصات core i7 2600k با کارت گرافیک geforce 650ti یک مگ و رم 16gb دارم ولی بازم این مشکل رو دارم .جالبه زمانیکه gi رو خاموش میکنم باز ارور میده . یکی از پروژه ها با تغییر حالت light cash به brute force مشکلش حل شده . در ضمن تو پروژه های دیگه که قبلآ رندر کردم مشکلی نیست و سرعت رندرم 5 برابر شده.

madmaster_3d

Well-Known Member
مکس چنده؟ 2013 که بنده خدا بد قاطی داره. شاید به اینترنت وصل هستی. معمولا اگر alt tab کنی یا به اینترنت وصل بشی. یا برنامه دیگه ای باز کنی مکس بدش میاد قهر می کنه میپره بیرون.

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام اگه سیستم عاملت و یا 3دی مکست 32 بیتی باشن بیشتر از 3 گیگ از رمت نمیتونی استفاده کنی... مطمئن شو 64 بیتی داری.

برای اینکه ببینی از کل توان رم و سی پی یو استفاده میکنی موقعی که داری رندر میگیری taskmanager رو باز کن و تب Performance رو نیگا کن...

shahin666

Active Member
مکسم 2012 64 bit و در زمان رندر تمام توان cpu استفاده میشه و رم در حد 20 درصد استفاده میشه . ممکنه بخاطر vray proxy باشه . باید درختها رو داخل مکس proxy کنم یا در خارج مکس ؟

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
فرقی نمیکنه درختا رو کجا پروکسی کنی. اگه از 20 درصد رم استفاده میشه یعنی صجنه هم سبکه.
کارای که به ذهنم میرسه ایناست:
تنظیمات رندر رو به حالت دیفالت دربیار و رندر بگیر.
ابجکت های توی صحنه رو به نوبت هیدن کن و رندر بگیر. مثلا یه بار درختا رو هیدن کن رندر بگیر.

ALI_TAKHTI

Active Member
احتمال داره ویری رو درست کرک نکرده باشی.
یا اینکه یکی از آبجکت های تو صحنه مشکل داره.

shahin666

Active Member
با سلام . مشکل رو پیدا کردم . لایه ها رو یکی یکی خاموش کردم و رندر گرفتم و فهمیدم مشکل از لایه های آبجکت vray proxy هست . زمانیکه این لایه ها خاموشه رندر انجام میشه ولی وقتی روشنه در وسط light cash از مکس بیرون میپره . البته رم دستگاه بالاست و 16 گیگه ولی باید مشکل رو حل کنم . بعضی از vray proxy ها group شدن شاید دلیلش این باشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا