Error هاي PHP bb (اينها مال چيه؟)

nemesis

Member
با سلام
سال نو را به همه دوستان عزيز تبريك مي گويم. انشاا... كه سال خوبي رو با هم پيش رو داشته باشيم.

من يك سوال از حضورتون داشتم:
من روي Lycos ما Php bb رو نصب كرديم. البته فايل CD.PHP كه كار نكرد. در نتيجه ما forum را روي ديتابيس پيش فرض Lycos نصب كرديم. تمام فايل ها را هم به طور كامل Upload كرديم.
* حالا وقتي كه يك كاربر جديد قصد عضويت در فاروم رو داشته باشه اين Error برايش داده مي شود:

Error accessing the Random ID table

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'ardalanforum_uk_db.phpbb_random_ids' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_random_ids WHERE rid = ''

Line : 40
File : /data/members/free/tripod/uk/a/r/d/ardalanforum/htdocs/forum/includes/functions_num_image.php

وقتي هم خودم توي كنترل پنل مي خواهم Rules را ببينم اين Error را مي دهد:

Could not obtain the rules

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'ardalanforum_uk_db.RULES_TABLE' doesn't exist

SELECT rules, date FROM RULES_TABLE

Line : 95
File : /data/members/free/tripod/uk/a/r/d/ardalanforum/htdocs/forum/admin/admin_forum_rules.php

خلاصه من رفتم توي Php admin و ديدم ظاهرا اين ديتابيس ها را نساخته ....
حالا بايد چكار كرد؟ اگه بايد دستي اين ديتابيس ها را ايجاد كنم لطف كنيد همراه با تنظيماتش بگيد!!!... اگر هم نه پس مشكل كجاست؟؟؟؟؟

اگه كمكم كنيد تا عمر دارم دعاتون مي كنم...

باتشكر
NEMESIS

bahman62

Member
من از Lycos سر در نميارم ولي اون اولين ارور Error accessing the Random ID table فكر كنم دقيقا به خاطر اينه كه ديتا بيس درست نشده يا اينكه اگرم درست شده پيشوند جداول ديتا بيس رو درست ندادي البته اگر شتباه نكنم باز بقيه بيشتر وارد هستن پيشوند اينه : phpbb_

mrghalamkari

New Member
Majid گفت:
استراكچر ديتا بيس كامل درست نشده..

براي نصب در لايكوز اينجا رو ببينيد:
http://help.majidonline.com/phpbb/lycos

مجيد

اقا مجيد :( من هم همين مشكل را دارم و هر كاري مي خواهم بكنم اين خطا را مي ده
اون صفحه را هم خوندم ولي كمكم نكرد لطفا كمي توضيح دهيد كه من چه كار كنم البته توضيحات قدم به قدم
با سپاس فراوان

جدیدترین ارسال ها

بالا