Erroooooor

SevenART

Member
اینا:

مایا را اجرا می کنم بعدش این ارور میاد ... حوصله اینا هم نداشتم سرچ کنم یبینم کسی قبلا سوال کرده یا نه خخخ

مایا حالا آنیستال هم نمیشه !!

baaaaaaa.jpg

m2_farzan

Active Member
منم این مشکلو داشتم دهنم حسابی سرویس شد آخرشم درست نفهمیدم چی شد درست شد...
بذار اول بگم چی شد به این پنجره رسیدم:
من قبلا مایا 2009 داشتم. اما یه روز رفتم 2012 رو نصب کردم. کار میکرد. یه روز وسط کار با مایا ریست شد از اون موقع دیگه مایا 2012 بالا نمیومد ارور میداد اما مایا 2009 میومد. منم یه مدت با مایا 2009 سر کردم اما یه روز تصمیم گرفتم درستش کنم.
هر دو تا مایا رو پاک کردم و چند بار سرچ دادم Autodesk و Maya و این حرفا و هر فایلی اومد مستقیم Shift+Del !!!!
بعد با یه برنامه رجیستری رو تخلیه کردم.
بعد تمام فایلایی که برای کرک مایا ایجاد میکنیم رو پاک کردم، از جمله پوشه معروف flexlm.
آنتی ویروس رو کلا پاکیدم.
و... که یادم نیست.
تا این که بعد از کلی تلاش و در اوج نومیدی مایا بالا اومد... یادش بخیر.
---
اما تو اینکارا رو نکن چون بنظر میاد این مشکل به دلایل مختلف بوجود میاد. منم که داخل Google سرچیدم هر کس راه حل خودش رو نوشته بود 1000 تا راه حل پیدا کردم. طوری که یه فایل Word ساختم همه راه حل ها رو میریختم توش.
یکار میگم امتحان کن شاید درست شه.
داخل Run بنویس msconfig و بازش کن.
داخل تب Services ، هرچی flexnet دیدی تیکش رو معکوس کن.
OK بده و Restart کن.
امتحان کن.
(اگه درست نشده بود حتما برو و تنظیمات رو به حالت اول بر گردون)
--- ----
همه چی بستگی به شانست داره شایدم مثل من مجبور بشی کامپیوترت رو زیر و رو کنی. (وقتی داشتم دنبال راه حل میگشتم یه بنده خدایی گفته بود حتی با نصب ویندوز جدید هم مشکلش حل نشده بود)

ssdsajad

Active Member
مایا رو با setup کنترل پنل repair کردی؟؟؟

یه بازنرم افزار رو پاک کن کاملا پاک کن حتی
پوشه ی
C:\User\Documents\maya\2013-x64

را هم پاک کن

و از دوباره نصب کن و کرک کن (سعی کن با کد جدید کرک کنی (یعنی سریالی که قبلازدیو نزنی یکی دیگه بزنی(اینومطمئن نیستم چونخودم سریال نامبر جدیدزدم درستشد)
واسه من اینجوری حل شد
دلیل اینکه واسه من اینطور شد استفاده از setup مایا واسه تعمیر بود
که نرم افزار رو تعمیر کرد و کرک هاشو هم تعمیر کرد :)

جدیدترین ارسال ها

بالا