Embed کردن ویدیو های آنلاین به سایت فلش

S.T.A.R.S

New Member
سلام...

می خواستم بدونم راهی وجود داره که خود پلیر پیش فرض سایت فلش، ویدیو ها رو مستقیما از پلیرهای آنلاین مثل آپارات، یوتوب و غیره پخش کنه و با xml قابل customize کردن باشه ؟

من یه videogallery.swf دارم که با ویرایش فایل xml ش می تونم به راحتی ویدیو ها رو حذف، اضافه و حتی گالری مربوط به هر بخش رو هم درست کنم. یه video_player.swf هم هستش که با کلیک روی هر thumb ، فایل مربوطه رو اجرا می کنه.

اینم خود گالری به همراه سورس

من فک می کردم به راحتی می تونم تو xml به جای مسیر ویدیو پیش فرض از لینک آپارات استفاده کنم اما مثل اینکه اینطوری عمل نمی کنه.

راستش کلی تو سایتای خارجی سرچ کردم و تونستم آموزش embed کردن یوتوب تو پلیر فلش رو پیدا کنم
PHP Code:

onClipEvent (load){ this.createEmptyMovieClip ("video_mc", _root.getNextHighestDepth()); this.video_mc.loadMovie(<a href="http://www.youtoob.com/bla bla bla" target="_blank">www.youtoob.com/bla</a> ); }

اما مشکلی که تو این آموزش وجود داره اینه که باید یه تک لینک یوتوب تو خود فایل fla ذخیره شه و من می خوام همونطوری که گفتم تو فایل xml بتونم گالری خودم رو داشته باشم و به راحتی لینکا رو حذف یا اضافه کنم.

سعی کردم که تو فایل سورس video_player.swf این کد رو با قسمتی جایگزین کنم اما از اونجایی که کدر نیستم نمی دونستم که دقیقا باید چیکار می کردم.

به نظر شما راهی وجود داره ؟ اصلا شدنی هستش ؟

ممنون

پیوست ها

• VideoGallery.jpg
    VideoGallery.jpg
    36.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Test02.jpg
    Test02.jpg
    20 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

kiarash.M

Active Member
سلام من بعد از سه سال و چند یک سری به اینجا زدم پست شما بالا بود و در حد سواد بی سوادم جوابی به شما میدم و از همین جا میگم دلم برای بچه های قدیم یخیل تنگ شده دلم برای اینجا و همه اینجا ؛

شما باید قبل از هر کاری متوئولوژی ای پیش بگیری که بتونی آدرس سروس ویدئو سایت ی مثل آپارات را به صورت absolute بگیری !
برای یوتوپ این کار شدنی ولی مرتب در حال تغییر است و روش ثابتی نداریم ولی آپارت رو میتونی خودت تحقیق کنی ببینی چطوره یکی از روش هایش اینه که ببینی IDM چه طوری داره میگیره اون فایل رو و ..

اما دقت به اینکه مدیر سرور میتونه قابلیت های remote لود شدن رو از روی فایل ها بگیره هم دقت کنی در این صورت حتی اگر فایل را دقیقا بدونی کجاست نمیتونی پلی اش بکنی!

دست آخر هم با یک کد ساده که یک instance از کلاس Video میسازی و فیلم توش لود میکنی...

[PHPS]var vid:Video = new Video(320, 240);
addChild(vid);

var nc:NetConnection = new NetConnection();
nc.connect(null);

var ns:NetStream = new NetStream(nc);
vid.attachNetStream(ns);

var listener:Object = new Object();
listener.onMetaData = function(evt:Object):void {};
ns.client = listener;

ns.play("externalVideo.flv");[/PHPS]

++Hadi++

Active Member
به انجمن خودت خوش اومدی...اینجا قبل از ماها مال شماست...قبل از ماها...

S.T.A.R.S

New Member
سلام من بعد از سه سال و چند یک سری به اینجا زدم پست شما بالا بود و در حد سواد بی سوادم جوابی به شما میدم و از همین جا میگم دلم برای بچه های قدیم یخیل تنگ شده دلم برای اینجا و همه اینجا ؛
خواهش می کنم... راستش منم یاد سایت خودم افتادم که 9 ماه ازش دور بودم و وقتی برگشتم یه حس نوستالژی خاصی داشت. احساستونو درک می کنم.

شما باید قبل از هر کاری متوئولوژی ای پیش بگیری که بتونی آدرس سروس ویدئو سایت ی مثل آپارات را به صورت absolute بگیری !
برای یوتوپ این کار شدنی ولی مرتب در حال تغییر است و روش ثابتی نداریم ولی آپارت رو میتونی خودت تحقیق کنی ببینی چطوره یکی از روش هایش اینه که ببینی IDM چه طوری داره میگیره اون فایل رو و ..

اما دقت به اینکه مدیر سرور میتونه قابلیت های remote لود شدن رو از روی فایل ها بگیره هم دقت کنی در این صورت حتی اگر فایل را دقیقا بدونی کجاست نمیتونی پلی اش بکنی!

البته شاید زیاد به سایت سر نمیزنین که بتونین جوابمو بدین به هر ترتیب راستش من تو این زمینه دانش خاصی ندارم . فقط تا حدی می تونم کدا رو بخونم و یه چیزایی سر در بیارم.

دست آخر هم با یک کد ساده که یک instance از کلاس Video میسازی و فیلم توش لود میکنی...

PHP Code:

var vid:Video = new Video(320, 240); addChild(vid); var nc:NetConnection = new NetConnection(); nc.connect(null); var ns:NetStream = new NetStream(nc); vid.attachNetStream(ns); var listener:Object = new Object(); listener.onMetaData = function(evt:Object):void {}; ns.client = listener; ns.play("externalVideo.flv");
یعنی نمیشه ویدیو تو همون پلیر پیش فرض لود شه ؟

والا از اونجایی که آماتورم دقیقا نمی دونم که باید چیکار کنم و اینو تو کدوم قسمت از فایلام بگنجونم و چطور خروجی شو به فایل xml پیش فرض بدم تا به راحتی هر لینکی رو که خواستم حذف یا اضافه کنم.

به انجمن خودت خوش اومدی...اینجا قبل از ماها مال شماست...قبل از ماها...

ممنون...

و در آخر خوشحالم از اینکه بعد از سه سال پست منو واسه پاسخ دیدین

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا