Emband فونت در فایل فلش

hamidy20

Member
نمیدونم این سئوال تکراری هست یا نه، اما میخواستم خواهش کنم اگر دوستان مطلع هستند، من رو راهنمایی کنند.

در برنامه مریم و خصوصا با اجرای قسمت قلمدان اون، فونت های بکار گرفته شده میتونن فایل پی دی افی رو بسازند که همه جا بصورت یکسان و با فونت های انتخابی ما دیده بشن.

البته در رابطه با مریم برای این حساسم چون خود شرکت این راهنمایی و اطلاعات رو به من داد.
و شاید هم مهم نباشه چون شرکت آدوبی برنامه خودشو در باره الحاق فونت ها، اصلاح کرده. البته اگر اشتباه نکنم.

و تمام جملات بالا به این معنی هست که امکان الحاق و اتصال فونت به فایل های پی دی اف وجود داره. ( حتما قبلا با مشکل ایبوک های ناخوانا مواجه بودین).

حالا میخوام بدونم میتونیم به فایل های فلش هم فونت متصل کنیم؟!
که هیچوقت مشکلی پیدا نکنه. به عبارت دیگه دیزاین نهایی ما با فونت اختصاصی میتونه همه جا یکسان دیده بشه؟

UnknownUser

Well-Known Member
سلم لطفا این سوالات رو تو جای مناسب بپرسید این زیر انجمن برای سوال پرسیدن نیست
اما جواب سوالتون
بله این امکان هست
یه texfild ایجاد می کنی بعد اتو پنل proprties دکمه ی Embed رو می زنی تو صفحه ای که باز می شه کاراکترهایی رو که نیاز داری رو انتخاب می کنی تا embed بشه البته باید یه فونت مریم رو انتخاب کنی برای مثال F_Koodak !
البته این برای dynamic text fild هست برای input هم هست اما به دردت نمی خوره!
این راهی بود که بتونی یه string رو با حالت dynamic وارد فلش کنی (با action ) اما اگه می خوای فقط یه نوشته باشه و هیچ وقت تغییر نکنه می تونیی از static text fild استفاده کنی که نیازی به embed کردن نیست فقط باید font رو انتخاب کنی و تو مریم تایپ کنی تو این textfild کپی کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا