پشتیبانی Emanuel

سلام !
رندر و تکسچر خیلی خوب شده ..
ولی یه جوری داره نگاه میکنه :green:
البته این ایراد یا مشکل نیست فقط نظر !
زانوهاش یکم باد داره ، یا دورش خیلی گوده ، یا من اشتباه میکنم :rose:
درکل عـالی

hosienmax100

3D Artist
خیلی ممنون بچه ها من یه توضیحی بدم در مورد زانو ها توی اون رندر من شدت نرمال مپ رو زیاد گرفتم کمی اغراق شده حقیقتش دوست داشتم رگ هایی که توی زبراش رو زدم کمی نمایان بشن رندر جلویی استاندارد هست البته من خودم فکر نکنم حالا زیادی هم زانوهاش چیز باشه ولی بهرصورت ممنونم ازتون ..

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی حسین جان.خیلی کارت خوب شده
در باره عالی بودن هیچ شکی نیست.اما یه سوال...
چرا کار و تموم نمی کنین...بچه های زیبراش کار واقعا کار هنرمندانه و عالی میزنن.اما تموم نمی کنن
http://www.render.ru/gallery/?gal_rub=1&gal_add=award
این کارهای خارجی سازنده هاش شاخ ندارن.به جای زدن 5 تا کار نا تمام یه کار تموم شده رو میزارن رعشه به بدنه سایت ها میزنن!
به نظر من کار خیلی عالی شده.دقت به جزئیات.اما به نظرم همش درجا زدن هست.یه مدل خیلی خوب رندر و شیدر گذاری خوب اما تو یه محیط سیاه.
تموم کنین کار رو بهش موضوع بدین جون بدین بهش.
امیدوارم حسین جان این کارو ادامه بدن.یه موضوع خیلی ساده مثلا توی باشگاه بدن سازی چندتا دمبل بزار کنارش یه کار بزن بترکون.
بازم ببخشید بابت نظرم.
مرسی

Mandana

Active Member
شید و تکستچر عالی شده حسین جان.ولی به نظرم از لاظ اناتومی هنوز جای کار داره.مثل سرشونه ها و قسمت جلوی گردن.یکم هم گردنش دراز شده.ولی در کل خیلی خوبه نسبت به کارهای قبلیت خیلی خیلی بهتر شده.ادامه بده.موفق بباشی:rose:

elya3

Well-Known Member
سلام دوست عزیز ایول ازتکسچر
دمت گرم.....
اما سرشونه هاش به نظرم زیادی نرمه
شاید اگه یه خورده عضله ها بیشتر مشخص بشه بهتر یاشه
یاعلی

hosienmax100

3D Artist
دوستان مرسی از نظرات خوبتون ..

کل کار جدا مسائلی که گفتید مشکلش اینه کش اومده بخاطر تعویض مانیتور از ال سی دی به crt تناسب بهم ریخته چون توی مکس با ffbox تناسب رو تغییر دادم /تصحیح میکنم دوباره توی تاپیک جدید /عارف جان فضا سازی رو هم انجام میدم مرسی /

KAZEM 3d

Member
سلام دوست عزیز

خسته نباشی.خیلی خوب شده منم با نظرات ماندانا جان موافقم.

به اضافه اینکه: یه کم رو ساعداش کار کنی خیلی بهتر میشه.

سلام، کار خوبی شده، ولی به نظرم تناسب اندام رعایت نشده، مثل یه بدنسازه که فقط روی ساعد و بازو و کمی شکم کار کرده، کتف ها و کولش ضعیفه.
تو تصویری که پیوست کردم همه چیز تناسب داره،فکر می کنم درمورد فیگور و آناتومی باید بیشتر کار بشه
:rose:

پیوست ها

• 4813.jpg
    4813.jpg
    18.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12

3DTotal

Well-Known Member
سلام حسین جان

پیشرفت کارت خیلی خوب شده .

ولی نسبت ها و آناتومی را باید بیشتر کار کنی . چهره این مدل هم هنوز کار داره بخصوص چشم ها . آناتومی را هم باید خیلی بهش دقت کنی . در مورد تکسچر هم به نظر من اول آناتومی را کامل کن بعد برو سراغ تکسچر .
در کل پیشرفت ات خیلی خوبه .

موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا