لطفا یه توضیح کوتاه و مختصر در این مورد بدید مرسی
Saeid Taheri Active Member May 6, 2007 #2 Edit عکس در چه حدی ؟ فعلا این لینک فکر میکنم بتونه کمکتون کنه : Best Illustrator plug-ins for image editing and photo restoration ...
Edit عکس در چه حدی ؟ فعلا این لینک فکر میکنم بتونه کمکتون کنه : Best Illustrator plug-ins for image editing and photo restoration ...
Saeid Taheri Active Member May 6, 2007 #4 من از Help خود Illustrator هم کمک گرفتم ، حتی توی CS3 هم نمیشه با Magic Wand روی عکس کاری انجام داد ، مگر اینکه عکس رو Trace کرد که اون هم دیگه کاربردی نداره. چه اسراری هست از Illustrator استفاده بشه ؟ ...
من از Help خود Illustrator هم کمک گرفتم ، حتی توی CS3 هم نمیشه با Magic Wand روی عکس کاری انجام داد ، مگر اینکه عکس رو Trace کرد که اون هم دیگه کاربردی نداره. چه اسراری هست از Illustrator استفاده بشه ؟ ...
Saeid Taheri Active Member May 6, 2007 #5 اگر منظور ادیت به صورت Vector هستش کلا سوال متفاوت میشه ولی اگر Pixel منظور هستش که به همین نتیجه پست بالا میرسیم. ...
اگر منظور ادیت به صورت Vector هستش کلا سوال متفاوت میشه ولی اگر Pixel منظور هستش که به همین نتیجه پست بالا میرسیم. ...