Easyphp

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام دوستان .

من حدوداً 2 ساعته php رو استارت زدم .

خواستم این پروژه رو که دوست عزیز o_real_love لطف کرده و قرار داده رو ببینم

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=143195

، Easy php رو نصب کردم اما ظاهراً از ارتباط با DB ایراد می گیره . می خواستم بدونم مشکل از کجاست ؟ آیا با نصب Easyphp ، به صورت خودکار MySql هم نصب می شه ؟ یا باید جداگانه نصب کنم ؟

ممنون می شم راهنمایی کنید .

اینم از اروررش :

PHP:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: [2002] A connection attempt failed because the connected party did not (trying to connect via tcp://localhost:3306) in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.3\www\class.connect.omid.php on line 3

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.3\www\class.connect.omid.php on line 3

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.3\www\class.connect.omid.php on line 3

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
شما می بایست وارد http://localhost/
شوید و سپس وارد PHPMyAdmin
و بعد یک دیتا بیس ایجاد کنید و سپس اطلاعات دیتا بیس مربوطه رو در اون Import کنید
سپس تنظیمات را با تنظیمات دیتا بیس خود تغییر دهی
مثل نام دیتابیس و رمز (که عموما این مورد به دلیل بدون رمز بودن می بایست مقداری خالی ("") را قرار دهید) و... را تغییر دهید
و برنامه مربوطه را تست نمایید

موفق و پیروز باشید

DaDaDooDoo

کاربر VIP
خوب بهروز خان من دیتا بیس را ساختم و اطلاعات دیتا بیس پروژه رو ایمپورت کردم . فکر می کنم درست هم این کار رو کردم چون تمامی جداول وارد شده و قابل دسترسی هست .اما باز هم کار نکرد . فکر می کنم در تنظیمات مشکل دارم . خواهش می کنم اگر فرصت دارید کمی بیشتر در این مورد توضیح دهید .

ممنون .

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
PHP:
// DATABASE CONNECTION INFO
$con = mysql_connect("localhost","root","");

if (!$con)
    {

die("Could not connect to host");

}

// Select the database

$db = mysql_select_db("نام دیتا بیس شما");

if (!$db)
    {

die(" The DataBase Not Found");

} 

error_reporting(0);

DaDaDooDoo

کاربر VIP
نمی دونم این کدها رو کجا باید وارد کنم یا تغییر بدم ، یعنی سعی کردم بفهمم اما ...

DaDaDooDoo

کاربر VIP
خوی این تنظیمات هم درست به نظر میاد . چون نام db و سایر مقادیر تشابه دارد .

جدیدترین ارسال ها

بالا