سلام چه جوری میشه یه فروشگاه الکترونیکی راه انداخت؟؟؟میشه کمکم کنید
mahdyonline Active Member Feb 3, 2006 #2 سلام من یک اسکریپت دارم که فارسی اگه خواستی بگو برات بزارم بای
M mersiuse Member Feb 9, 2006 #3 سلام آره ميخوام اگه بزاري ممنون ميشم راستي طرز استفادشم ميتوني بزاري؟؟؟
م ملیحه New Member Feb 10, 2006 #6 کد e-shop سلام من هم این کدها را می خواهم چگونه ببینمشون؟ موفق باشید.
siavashmusic Active Member Feb 11, 2006 #8 شما چه برنامه اي ميخوايند ؟؟ من کامرياس رو پيشنهاد ميکنم فارسي هم شده و هم پشتيبان فارسي داره www.persianoc.com
شما چه برنامه اي ميخوايند ؟؟ من کامرياس رو پيشنهاد ميکنم فارسي هم شده و هم پشتيبان فارسي داره www.persianoc.com
mahdyonline Active Member Feb 11, 2006 #9 مسافرت بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم نتونستم به شما جواب بدم این برنامه را که من میخواستم به شما بگم آقا سیاوش گفتو از ایشون هم تشکر میکنم ودر آخر در مورد 7cdاگه میشه با پیغام خصوصی تماس بگیرید بای بای
مسافرت بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم نتونستم به شما جواب بدم این برنامه را که من میخواستم به شما بگم آقا سیاوش گفتو از ایشون هم تشکر میکنم ودر آخر در مورد 7cdاگه میشه با پیغام خصوصی تماس بگیرید بای بای