جلوه های ویژه DynamicBuilding

yas_d

Member
سلام

این کار جدیدم هستش

یک پروژهٔ شخصی‌ که دوست داشتم انجام بدم اما وقتش نبود

این کار به صورت فیلم هستش که لینکش رو به صورت مستقیم قرار میدم تا بتونید راحت دانلود کنید

راجع کار اگه بخوام توضیح بدم باید بگم که ساختمونی که به صورت WireFrame مشاهده می‌کنید تشکیل شده از Hair(جنس مو)

که به صورت دینامیک با استفاده از Gravity و Wind به این شکل سقوط می‌کنه و حالت گرافیکی پیدا می‌کنه

راجع اینترو هم که Spline ها اسم رو تشکیل میدان اگه دوست داشتین تکنیکش رو توی Cinema4d یاد بگیرید حتما سری به

فستیوال HalfRez که ۳۰ دقیقه ترفند‌های C4D هست بزنید تقریبا متوجه میشید ترفند کار به چه صورت هست

موفق باشید

DynamicBuildingScr.jpg

Direct Link:
♦♦♦ DOWNLOAD ♦♦♦

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من کلیپ رو ندیدم اما همین عکسی هم که ازش گذاشتی بسیار زیبا شده و از سبکش خیلی خوشم اومد، به این امید که اینم مثل کار قبلی بره تاپ گالری :)

darklight

کاربر فعال
ایکاش حجمش یه کم کمتر می بود.... خداییش با این محدودیت‌های حجمی به زور به ته ماه می رسونم چجوری ۴۵ مگ دان کنم آخه...؟؟!! ولی از عکسش معلومه قشنگ شده خیلی دلم می خواد ببینمش...

yas_d

Member
من کلیپ رو ندیدم اما همین عکسی هم که ازش گذاشتی بسیار زیبا شده و از سبکش خیلی خوشم اومد، به این امید که اینم مثل کار قبلی بره تاپ گالری :)

سلام :rose:
مرسی‌ از شما
لطف دارین
کار‌های خیلی‌ بهتری از کار‌های من هستش که هنوز نرفتن تاپ گالری و تکلیفشون مشخص نیست
اما بازم ممنونم ازت:rose:

yas_d

Member
ایکاش حجمش یه کم کمتر می بود.... خداییش با این محدودیت‌های حجمی به زور به ته ماه می رسونم چجوری ۴۵ مگ دان کنم آخه...؟؟!! ولی از عکسش معلومه قشنگ شده خیلی دلم می خواد ببینمش...

سلام:rose:
خوبی‌ رفیق؟ کیفیت کار همینجوریش هم خیلی پایین اومده کلی‌ روش کار کردم که بشه 40MB
میشد یکم هم حجمش بیاد پایین اما خوب خیلی‌ بد میشد کیفیتش
ضمن اینکه خودمم کلی‌ طول کشید تا آپلود کنم
بازم مرسی‌ عزیز

جدیدترین ارسال ها

بالا