dynamic text va scroll

سلام
من یک سری متن توی برنامه ام دارم که در dynamic textنوشته شده و کنارش هم اسکرول داره و فنت آن هم f_tahomaاست
حالا فایل را exeکردم روی هر سیستمی جز سیستم خودم می برم فونت ها نا خوانا است.می شه هر کی مدونه به من بگه چرا
فقط خیلی عجله دارم
ممنون

gholonbeh

Member
می تونی فونت هات رو break apart کنی بازدن دو بار دکمه های ctrl+B با این کار از حالت فونت خارج می شه و به یه شی که انگار تو خوده فلش درست کردی تبدیل می شه و از حالت فونت به گرافیک تبدیل می شه

من این کار را می کنم ولی هیچ تغییری نمی کنه
وقتی ctrl+bمی زنم هیچ اتفاقی نی افته انگار که ctrl+bروش اثر نداشته باشه

gholonbeh

Member
من هم مشکل شما رو داشتم
و رویه مووی کلیپ ها تا جایی می رفتم جلو که دیگه به تکستم مرسیدم و از این جا می تونیستم تکستم رو ادیت کنم و اون جا دو بار ctrl+b می زدم درست می شد و بدون مشکل اجرا می شد رو هر سیستمی الانم همین کارو می کنم
نمی دونم مشکل شما از کجاست
موفق باشی
فعلا

shirini_forush

Well-Known Member
غلمه (قلمه!) جان اینی که شما گفتید فقط برای متن استاتیکه. و کار بسیار اشتباهیه. چون حجم رو خیلی افزایش میده.
راه درستش فقط ebmed کردن فونت هاست.

gholonbeh

Member
اولا که قلنبه یا gholonbeh
دوما که این کار اینترنتی نیست پس حجم هم زیاد مهم نیست
سوما ممنون از راهمنماییت

shirini_forush

Well-Known Member
اولا که تو زبان فارسی وقتی "ن" پیش "ب" قرار میگیره ادغام و به "م" تبدیل میشه. (مثلا میگن "شمبه" نه "شنبه")
دوما کار باید درست انجام بشه. هر جا میخواد باشه.
سوما با ما به از این باش :lol:

pb559blue

Active Member
چهارما بهتره بجای تمام این کارا Dynamic Text ها رو به Static تبدیل کنی تا دعوا راه نیفته.
چون هم Embed کردن و هم Break Apart کردن حجم نهایی رو میبره بالا ... :cool:

shirini_forush

Well-Known Member
pb جان thanks for tip ولی کارایی متن استاتیک ربطی به کارایی متن داینامیک نداره.
و تفاوت حجم embed و break apart زمین تا آسمونه.
اگر لازمه بگید تا از لحاظ فنی علتش رو توضیح بدم...

یکی می شه به من بگه embed چیه دیگه من چون از اسکرول استفاده می کنم
حتما باید متنم dynamicباشه
یکی بگه من چه کار کنم

Nasab187

Member
براي embed كردن بايد متن مورد نظر را انتخاب كنيد و در قسمت properties روي دكمه ي embed كليك كنيد .
بعد از پنجره اي كه باز ميشه كاراكترها و حروفي رو كه ميخوايد پيوست بشه انتخاب كنيد .

ببخشید من نمی تونم فونت embedکنم مثلاf_tahoma

من باید چه کار کنم که f_tahoma را وارد کنم که احیاج به نصب فونت نباشه

shirini_forush

Well-Known Member
اگر بخواید کاراکتر embed کنید راهش همونیه که نسب جان گفتن.
برای embed کردن یه فونت برید تو پانل library و اون بالا سمت راست رو اون دکمه ه کلیک کنید و Add font رو بزنید.
از کادری که باز میشه فونت رو انتخاب کنید و یه نام براش بذارید.
حالا متنی که میخواید با این فونت باشه انتخاب کنید و برای انتخاب فونت از اون نامی که گذاشتید استفاده کنید.
دقت کنید که فلش برای تمایز فونت های embed شده یه ستاره (*) بعد از اسمشون میذاره...

چرا هست ولی وقتی فایل را Exeمی کنم اگر این فونت روی سیستم من وجود نداشته باشه ناخوانا می شه

pb559blue

Active Member
پس واسه چی از dynamic text استفاده میکنی ... مگه متن و از جایی load میکنی یا با AS اعمالی رو رو ی dynamic text اجرا میکنی ... ؟
مگر اینکه بخوای با x و y یا خصوصیت scroll اون کار کنی ... در اینصورت راهی جز embed کردن نداری !
حالا برای embed کردن متن رو انتخاب کن، و در Properties دکمه Embed رو برن از پنجره ای که باز میشه با استفاده از کلید CNTRL گزینه های:
کد:
Uppecase [A..Z] (27 glyphs)
Lowercase [A..Z] (27 glyphs)
Numerals [0..9] (11 glyphs)
Punctuation [!@#%..] (52 glyphs)

آخرین ویرایش:

Nasab187

Member
. اول بايد فونت رو تو كتابخانه embed كنيد .
. بعد بايد فونت متن مورد نظر را روي فونت embed شده تنظيم كنيد .
. در آخر بايد همه ي كاراكترهاي اون فونت رو embed كنيد .
نكته ي ديگه اينكه اگه از فارسي نويس استفاده مي كنيد متن را با گزينه ي copy unformatted text كپي كنيد و در جايي كه مي خوايد وارد بشه بچسبانيد .

دقیقا همه این کارها که شما گفتید من انجام دادم فونت ها هیچ مشکلی نداشت
من فایل را exeکردم و بردم روی یک سیستم دیگه که فونت f_tahoma نداشت ولی دوباره نوشته ها نا خوانا بود

جدیدترین ارسال ها

بالا