dynamic checkbox

datum

Member
سلام دوستان
من یه حلقه ایجاد کردم که اطلاعات داخل دیتابیسم رو نشون میده و کنار عنوان هر کدوم هم یه checkbox قراردادم تا مثل صفحه ایمیل یاهو هر کدوم از اون ها رو که خواستم با یه دکمه سابمیت حذف کنم یا با یه دکمه سابمیت دیگه به بانک دیگه ای انتقال بدم , مشکل اینجاست که نمیدونم چطوری دکمه سابمیت رو چک کنم که به صفحه مربوطه بره , خواستم از روش querystring استفاده کنم و اون رو با تگ hrefانتقال بدم ولی هیچی انتقال نمیده منطقا باید جواب بده ولی نمیده , دستوری که استفاده کردم به این صورته:
<a href="checkpage.asp?list=<%=request.Form("list")%> " target="_self"> حذف دائم </a>
البته این کد رو خارج از فرم قرار دادم یعنی بالای فرم و action فرم رو هم همون صفحه ای که فرم درونش هست قرار دادم
ممنون میشم راهنماییم کنید

desiran

Member
Checkbox ها فقتی که تیک خورده اند Value شون به صفحه ی بعد پاس داده می شود . اگر بیش از یک Checkbox تیک خورده باشد ، Value ها ی آنها را با کاما "،" جدا می کنه .
حال اگه بخوای روی آن سری رکوردهایی که تیک خوردن یک عمل خاص انجام دهی ، باید ID رکورد رو به صفحه ای که می خواهی عملیات در آن انجام شه بفرستی و با دستوری مثل این رکورد های مورد نظر را انتخاب کنی.
select * from tblNote where ID IN ("&Request.Form("Page")&")

موفق باشی

datum

Member
سلام دوست عزیز
من همه این مواردی رو که شما گفتید میدونم و در این مورد هم مشکلی ندارم مثل اینکه شما منظورم رو متوجه نشدی من حتی وقتی اطلاعاتم ارسال میشه اون ها رو با split از هم جدا میکنم
مشکل من در ارسال اونهاست چون با دستوری که در بالا اشاره کردم باید اطلاعات به صفحه مورد نظرم بره ولی اینطور نمیشه در صورتی که این کارم منطقا درسته ولی نمیدونم چرا هیچی منتقل نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید

rezsat

Member
باید اینطور ی بنویسی
کد:
<%
if request.QueryString("submit")="Delete" then

dim test
	dim strsp
	strsp=split(request.QueryString("*****"),",",-1,1)
	for each test in strsp
		----------------
	next
end if %>

که در ان ***** نام چک باکس و ---------------- عملیاتی است که میخواهید روی ان انجام دهید

فقط حتما باید نام کلید شما با نام اشاره شده در کد یکی باشد که در اینجا Delete است

datum

Member
توضیح بیشتر

دوستان سلام
از اینکه جواب میدید ممنون
اما فکر میکنم هیچ کدوم از دوستان متوجه منظور من نشدن من تمم روشهایی رو که شما دوستان گفتید تو برنامه هام بکار بردم مشکل من جای دیکست
من صفحه مورد نظر رو ارسال کردم , مشکل من تو قسمت href ش هست که هر کاری میکنم checkbox هایی رو که تیک خوردن ارسال نمیکنه , باید به دوست عزیزی که روش submit ها رو پیشنهاد دادن بگم که من در حال حاظر از این روش استفاده میکنم ولی برا این روش مجبورم یه صفحه چک برا نوع دکمه فشرده شده بسازم و از این کار خوشم نمیاد در ضمن اگر بخواهم اطلاعاتم رو به صفحه های دیگه ارسال کنم باید از روشهای غیر منطقی استفاده کنم من میخواهم بدونم کجای کارم ایراد داره که querystring اطلاعاتم رو ارسال نمیکنه , نمیدونم ولی تو همه کتابام گشتم و منطقا روشم درسته اما جواب نمیده
لطفا کمکم کنید

پیوست ها

• recycle1.rar
    3.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1

amir_m

Member
با سلام.

اتفاقا کار شما از نظر منطقی درست نیست.
شما تا وقتی که صفحت پست نشده نمی تونی از Request استفاده کنی.

شما می تونی بالای فرمت چک کنی که کاربر با کدوم کلید فرم رو پست کرده و بعد Response.Redirect کنی به اون صفحه مورد نظر.

جدیدترین ارسال ها

بالا