DWG import to Max Problem!!

saeedmagic

Member
سلام
این کار یه سایت بزرگه که قراره توی عسلویه کار بشه(عکس1) من مدلش تو کد رو تقریبا زدم مونده کارای دیگش تو مکس که وقتی ایمپورت می کنم توی مکس این ارور رو میده(عکس2)بعد من Rescale رو میزنم یا از توی خود کد اسکیل کا رو میارم پائین اینتوری شکسته شکسته می شه و نمیشه روش کار کرد.(عکس3)
لطفا راهنمایی کنید

عکس1:
1.JPG
عکس2:
2.JPG
عکس3:
3.JPG

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی از فرشید.اما مشکل کار شما یه چیز دیگست.
ببین ارور اینو میگه:
مختصات فایل ورودی شما از اتوکد خارج از محدوده viewport مکس هست.این کار مشکل برای شما بوجود میاورد.
راه حل: شما کل کارتو انتقال بدی به مختصات 0و0.
برای این کار
1- کل کار رو با Ctrl + A انتخاب کنین
2- دکمه Ctrl + C رو بزنین.تا کپی کنه
3- یه فایل اتوکد new باز کنین.
4- کلید Ctrl + V رو بزنین تا Paste کنه
5- وقتی Paste کردید عدد صفر رو بزنین.بعدش کلید « و » رو بزنین.بعد دوباره عدد صفر رو بزنین.
طی این 5 مرحله کار شما وارد مختصات صفر و صفر میشه.
دقت کنین کارتون رو تمیز کنین.
تمام خطهای 2 بعدی رو پاک کنین.
کارتون رو با فرمان( PU (perge تمیز کنین.

در مورد تنظیمات فرشید آخرین گزینه رو عدد صفر نزارین.چون تعداد سگمنتها به طرز افراطی بالا میره.عدد 0.003m خوبه.

saeedmagic

Member
سلام عارف جان مرسی از نظرت ولی درست نشد متاسفانه:cry:
هم اون ارور رو میده هم این شکلی شکسته شکسته می شه! به نظرت به خاطر سخت افزار می تونه باشه؟؟
5.JPG

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
من مطمئنم که یه جا اشتباه میکنی....اصلا امکان نداره درست نشه.مگر اینکه فایلت خیلی کثیف باشه.مثلا بلاک درست کرده باشی.نقطه بلاک باشه اونور دنیا !! آبجکت اینور دنیا..
ببین مشکلت اینجاست که آبجکت زیاد داری و ظاهرا پخش کار کردی.یه خورده تمیز تر کار کن.
فایلت رو آپلود کن درست کنم برات.

saeedmagic

Member
عارف جان درست شد همون کاری که گفتی کپی پیست درست بود ولی با move اونم تو همون فایل نه تو یه فایل جدید یعنی اول انتخاب کردم کل حجم رو بعد Move بعد رو یه گوشه از حجم کلیک کردم و سه بار صفر و "و" روزدم یعنی 0,0,0
بعد هم enter رو زدم که به مختصات 0.0.0 انتقال پیدا کرد و اون صحبتت که کثیف بود فایل هم درست بود چون تو این کار پلان توپوگرافیش هم زیرش بود که من از اون طریق کدهای ارتفاعی رو در آوردم و خیلی لایه داشت من با دستور PU تمیز کردم ولی چند تا لایه بود که پاک نمیشد!! برای همون هم لایه هایی که خودم ساخته بودم و می دونستم چیه رو بردم تو یه فایل دیگه و فایل خلوت شد و کارهای بالا رو روش انجام دادم توی مکس هم خیلی راحت و سبک باز شد!
آقا خیلی مردی مرسی بابت کمکت خدا خیرت بده:rose:
فرشید جان از کمک شما هم ممنون منت گذاشتین:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا