DVD rom -DVD writer

Little-Demon

Well-Known Member
با سلام به همه ..آقا من جدا جدا میخوام هم دی وی دی رام بخرم هم دی وی دی رایتر......

میخوام ببینم بهترین جنس چیه ؟ قیمتش ؟ و آیا منطقه ای هست یا نه ..نباشه بهتره.....

بهترین و کار کرده ترین جنس تو بازار...؟:cool:

خواهشا نگید چرا هردو چون قصد من فعلا قیمت گیریه من فقط جنس و قیمت میخوام....
ممنون میشم کمک کنید.

kayvan.azarbarz

New Member
به نظر من hP چون هم گارانتیش معتبره هم قیمتش خوبه ، عمر مفید بسیار بالایی داره ( MFTB )

confesseur

Member
فقط پایونر لونه زنبوری که قیمت شصت تومنه بگیر dvd writer رو میگم
من رو این dvdwriter ضمانت میدم که عمری منو دعا کنی و مسبب افرایش عمر من شی
با افزایش عمر من دموگراسی و آزادی گسترش روز افزون خواهد یافت و در نتیجه بسودته
ولی جدی پایونر لونه زنبوری بگیر با گارانتی طلایی خیلی توپه اون چهل تونیشو نگیری که گهی نیستش

با سلام به همه ..آقا من جدا جدا میخوام هم دی وی دی رام بخرم هم دی وی دی رایتر......

میخوام ببینم بهترین جنس چیه ؟ قیمتش ؟ و آیا منطقه ای هست یا نه ..نباشه بهتره.....

بهترین و کار کرده ترین جنس تو بازار...؟:cool:

خواهشا نگید چرا هردو چون قصد من فعلا قیمت گیریه من فقط جنس و قیمت میخوام....
ممنون میشم کمک کنید.

دوست عزیز DVD ROM با DVD RW در کنار همدیگه منطقیه چون میتونی DVD به DVD رایت کنی ولی بین کالاهای توی بازار اونهایی که خرابیهای کمتری دارن HP. Plextor , Pioneer رو پیش نهاد میکنم بقیه مثل همن و زیاد با کیفیت نیستن و فقط فروششون بالاست مثل SONY . ASUS و ......
موفق باشید

New World

Member
فقط پایونر لونه زنبوری که قیمت شصت تومنه بگیر dvd writer رو میگم
من رو این dvdwriter ضمانت میدم که عمری منو دعا کنی و مسبب افرایش عمر من شی
با افزایش عمر من دموگراسی و آزادی گسترش روز افزون خواهد یافت و در نتیجه بسودته
ولی جدی پایونر لونه زنبوری بگیر با گارانتی طلایی خیلی توپه اون چهل تونیشو نگیری که گهی نیستش

مدلش رو ميشه بگي ؟

alierfan84

Member
من یه Dvd Rw سونی Dru-830 A دارم ، 42 تومان گرفتم . ازش راضی بودم . البته ازش خیلی زیاد کار نمی کشم ، ولی خوب بوده .

دوستان اکثر درایوهای توی بازار اپتیکهاشون مثل همه به جز تعداد معدودی که مثل Pioneer , plextor , HP , LiteON. دوستان در گذشته قطعات مثل سونی کیفیت بیشتری داشتن ولی الان بینشون کم و بیش خرابی هست . اگه برای کارهای معمولی و خانگی میخواید من بهتون Liteon پیش نهاد میکنم Liteon مارکیه که توی سایتهای خارجی هم برید میبینید که اکثر سیستمهاشون رو Liteon میبندن البته خدای نکرده نمیگم مارهای دیگه خوب نیست . اکثرا برای کارهای خونگی جواب میدن و اگه یه مقدار بهتر میخواید بخرید و پول بیشتری بدید plextor رو امتحان کنید . نیازتون رو براورده میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا