DVD آموزشی Photoshop CS2

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مجموعه خيلي خوب و كامليه البته دانلودش وقت زياد ميبره. بچه هايي كه اينترنت پرسرعت دارن و وقت ميكنن دانلود كنن تو همين تاپيك بگن تا يه تقسيم بندي كنيم و هر كسي يه قسمتي رو دانلود كنه و براي هم پست كنيم و به بقيه بچه ها هم برسونيم. لطفا اگر كسي اينترنت پرسرعت داره اعلام كنه و سرعتش رو هم بگه كه به همون نسبت بهش لينك براي دانلود بديم. من خودم 512 دارم.

GFX Master

چرا دوست عزيز باز ميشه منتها احتمالا شما تو اين سايت ثبت نام نكرديد.

GFX Master

شما الان همه رو دانلود كردي؟! چقدر سريع!

Mahdi_20

Member
یعنی شما هر سه DVD رو دانلود کردی؟ شوخی نکن!؟!! اگه کسی دانلود کرد روی 3 تا DVD رایت بزنه هرکی خواست آدرس پستی خودش رو میده .. تا براش پست کنن..

در ضمن اینم بگم..این سه DVD تو Rapidshared.de آپلود شدن ممکنه بخاطر حجم زیادش حذف بشه.
خواهش میکنم دوستان سریعتر اقدام کنند..

GFX Master

كافيه اين دوستمون براي يه نفر پست كنه و اون يه نفر براي يه نفر ديگه و ... اينطوري هم اين بنده خدا چند تا هزينه پست نميده هم ديويدي به دست همه ميرسه.

memol_515

Active Member
منم بازی، میخوام! حاضر هم هستم برای چند نفری پست کنم!
پیشاپیش tanx

memol

GFX Master

اين بنده خدا صاحب اين پست ديگه اطلاعي نداد كه ميخواد چيكار كنه. پس اين تاپيك هم ادامش خيلي ضروري نيست. اگر كسي هم اين پك رو دانلود كرد و خواست در اختيار ديگران قرار بده به من يا ماندانا خبر بده كه اين تاپيك رو باز كنيم و داخل همين تاپيك اطلاع بده.

قفل - سارا

AMiR

Active Member
ظاهرا قفلش خراب بود
272.gif

دوستان اگه ممكنه واسه من هم بفرستيد
ممنون

Mahdi_20

Member
اولا .. من استقبال پر شور بچه ها رو که دیدم .. همین طوری متحیر موندم
نمیدونم اون شخص (IranPardakht) محترمی که اون سه تا DVD رو در عرض سه سوت دانلود کردن
الان کجان..
ثانیا اینکه نظراتتون منو کشته .. همه فقط این DVD ها رو میخوان.. اینو که منم میخوام.
سارا خانوم (مدیر بخش) باید دست به کار بشن و بگن کی از کدوم قسمت دانلود کنه .. خلاصه اینکه برنامه ریزی میخواد..
خلاصه اگه کسی پایه بود .. من سه پایه ام ، یعنی من خودم هم تو این کار شریکم..پس خبر با سارا خانوم

جدیدترین ارسال ها

بالا