dude

amirsss

Member
سلام
این یارو فکر کرده خیلی خوشتیپه.....

این کارکتر رو با سینما4دی ساختم اول قصد داشتم آموزش ساخت این کارکتر رو بصورت ویدئویی تا مرحله نهایی یعنی ریگ شدش رو بسازم اما موفق نشدم ..مبحث کاملی هم تو بخش مربوط به سینما4دی گزاشتم که جهت اطلاع از مشکلاتی که داشتم میتونین به لینک زیر برید وببینید آیا میتونید جهت ساخت آموزش ویدئویی بم کمک کنین؟؟؟؟؟

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?p=725490#post725490

این مدل رو از خودم در آوردم یه نقاشی اول کشیدم بعد ازش ساختم.... نقاشیمو میزارم فقط مسخرم نکنین چون من نقاشیم کولاکه البته خودم کیف کردم به نظر خودم توپ کشیدم ولی جدا از شوخی هدفم این بود یه مدل نقاشی رو سه بعدی کنم که خودم فکر میکنم موفق شده باشم..من قبلا کارکترهای لونی تونز رو ساخته بودم به همین روش ولی نقاشی رو از نت میگرفتم ولی این اولین کاریه که حتی اسکچ هم توسط خودم ایجاد شده..همچنین اینکارو سرفا برای چیز دیگه ای یعنی آموزش ویدئویی شروع کرده بودم..راستی نظر هم بدید

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    321.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 2.jpg
    2.jpg
    325.7 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • 3.jpg
    3.jpg
    68 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 4.jpg
    4.jpg
    50 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 5.jpg
    5.jpg
    257.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13

amirsss

Member
دوستان عزیز من کماکان منتظر نظراتتون هستم ....اگر اشکالی هست بم بگید ...چون میخوام پرونده اینکارو ببندم و سراغ یه کار جدید برم:rose:

Farrokh

Active Member
خیلی جالب شده آفرین

اشکال هم
پایین لباسش یذره مدل پیچیده فکر کنم
متریال و نور هم که نداره

یه پیشنهاد :
اون مو ها رو بردار چون کارکترت کلا فانتزیه ولی مو هاش زیادی رئال شده

amirsss

Member
اون پیچه لباسش عمدی هست اشکال نیست

اگر به کارتونهای انیمیشن دقت کرده باشی میبینی کارکترش فانتزی ولی موهاش رئال .مثل...آم........ratatouli
l
مرسی از نظرت

Farrokh

Active Member
اوه عجب مثال بدی زدی

داداش اون انیمیشنی که شما می گی دست کمی از رئال نداره

کارکتر هاش هم لباساشون و هم حرکاتشون و هم همه چیزشون واقعی و حرفه ایه منتها حالت کارتونی توی قیافه و رفتارشون رعایت شده

ولی مدل تو نه متریالش رئاله نه لباسش نه ژستش و کلا فانتزیه بعد یهو موهاش تقریبا رئال کار شده

حالا خود دانی
نمی دونم
.
.
.

amirsss

Member
مثلا شخصیت لینگوینی(linguini) کجاش رئاله که بنظرم شبیه کاریکتوره...فاینال فانتازی نمونه یه انمیشن رئاله که اصلا آدم فکر میکنه کرکترها واقعا رئالن مثلا بازی alone in dark 2008 کارکتراش رئاله...کارتون ررتولی فقط یه کارتون و انیمیشن فوقالعاده بود و سبکش کلا با فاینال فانتزی فرق داره..دوسبک جدا که هرکدام در نوع خود فوق العاده اند

من از سینما 4d سر در نمیارم. ولی زیاد مدلت سادست . یعنی باید یه ذره از ساف بودن پا ها دست ها و . . . شکل کلی مدل رو حجم گونه تر کنی.
چه قدر طول کشید تا ساختیش ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا