انیمیشن drinking

agira3d

کاربر VIP
سلام خدمت همه دوستان عزیز :rose:
1 سالی میشد که انیمیت کار نکرده بودم.می ترسیدم برم سراغ انیمیت.
رفرنس نداشتم همینجوری ذهنی زدم.تایمش رو هم چشمی زدم امیدوارم درست باشه.
کیفیتش به خاطر کانورت کم شد ببخشید دیگه:snap:
مایا.4 ساعتی شد.
ممنون میشم مشکلاتو بگید تا واسه تمرین هایه بعدی رفع کنم.
موفق باشید.:rose::rose:

پیوست ها

• preview.jpg
    preview.jpg
    326.9 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • drinking.rar
    3.3 مگایابت · بازدیدها: 261

arminAnim

کاربر متخصص
سلام
خسته نباشی
ایده انیمیتت منظور آشکاری نداره. در اصل کاراکتر شما فقط در حال حرکت هست ولی حسی رو نمی رسونه.
مثلا اگه این ایده می خواست کمی فانتزی و پخته تر بشه. می تونست اینطوری باشه : کاراکتر اولش با حس تشنگی داره به لیوان نگاه میکنه و نفس نفس می زنه، بعد لیوان رو بر میداره تا ببینه آبی هست تهش یا نه، و در آخر هم فقط یک قطره می چکه ته گلوش ( درآوردن یک قطره دیگه سخت نیست مثل یک لیوان آب) و باز هم از تشنگی به حالت اول برمیگرده... البته اینایی که گفتم مثال بود تا بگم می تونستی حس بیشتری توی کارت داشته باشی. > ایده <
زمانبندی اون هم جاداشت بهتر بشه. از جهتی هم که وقت نداشتی که روی میمیک کار کنی ای کاش با کاراکتری بدون صورت کار می کردی، میمیک مثل چاشنی حرکت می مونه، که در عین حالی که می تونه کار رو خوش طعم کنه، استفاده ی نادرست می تونه خرابش هم بکنه.
سعی کردم کُلی صحبت کنم، اگه مایل بودی راجع به جزئیات هم صحبت می کنیم

آرزوی موفقیت

آخرین ویرایش:

maxpin206

Well-Known Member
کار جالبی شده واقعا عالی و نظر دوستان هم کارشناسانه بود اگه اونارم در نظر بگیری کاراکترت رو جذاب تر میکنه

agira3d

کاربر VIP
سلام
خوب شده خیلی جالب و با مزه شده
خسته نباشی :rose:

سلام
ممنون کوروش جان.:)

چه باحال شده آفرین

سلام
ممنون عزیز:rose::rose:

سلام
خسته نباشی
ایده انیمیتت منظور آشکاری نداره. در اصل کاراکتر شما فقط در حال حرکت هست ولی حسی رو نمی رسونه.
مثلا اگه این ایده می خواست کمی فانتزی و پخته تر بشه. می تونست اینطوری باشه : کاراکتر اولش با حس تشنگی داره به لیوان نگاه میکنه و نفس نفس می زنه، بعد لیوان رو بر میداره تا ببینه آبی هست تهش یا نه، و در آخر هم فقط یک قطره می چکه ته گلوش ( درآوردن یک قطره دیگه سخت نیست مثل یک لیوان آب) و باز هم از تشنگی به حالت اول برمیگرده... البته اینایی که گفتم مثال بود تا بگم می تونستی حس بیشتری توی کارت داشته باشی. > ایده <
زمانبندی اون هم جاداشت بهتر بشه. از جهتی هم که وقت نداشتی که روی میمیک کار کنی ای کاش با کاراکتری بدون صورت کار می کردی، میمیک مثل چاشنی حرکت می مونه، که در عین حالی که می تونه کار رو خوش طعم کنه، استفاده ی نادرست می تونه خرابش هم بکنه.
سعی کردم کُلی صحبت کنم، اگه مایل بودی راجع به جزئیات هم صحبت می کنیم

آرزوی موفقیت

سلام
سناریو خاصی نداشتم براش همینجوری زدم.به امید خدا کار بعد.
ممنون میشم بیشتر در مورد میمیک توضیح بدین.:-?

کار جالبی شده واقعا عالی و نظر دوستان هم کارشناسانه بود اگه اونارم در نظر بگیری کاراکترت رو جذاب تر میکنه

سلام
ممنون حتما.:green:

K.D.G

Member
کاره خوبی بود ....

زمان بندی کارت کند بود + یه چی که کارو جذاب میکنه تامینگ های متفاوت ...... مثلا یه حرکت کند+حرکت سریع.... اینو یکی از بکس منتور می گفت...... موضوع هم جذاب نبود ...... باس کار کنی :rose:

agira3d

کاربر VIP

سلام
ممنون عزیز:rose:

:green::green:

سلام
ممنون:rose::rose:

کاره خوبی بود ....

زمان بندی کارت کند بود + یه چی که کارو جذاب میکنه تامینگ های متفاوت ...... مثلا یه حرکت کند+حرکت سریع.... اینو یکی از بکس منتور می گفت...... موضوع هم جذاب نبود ...... باس کار کنی :rose:

سلام ممنون.
حتما کارهایه بعدی

جالب شدهــ دوست عزیز.
موفق باشی.

سلام .
ممنون:rose::rose:

Jackbil

Well-Known Member
کار خیلی خوبیه ولی حرکت ها کمی ماشینی اند.
مثلا اگه این ایده می خواست کمی فانتزی و پخته تر بشه. می تونست اینطوری باشه : کاراکتر اولش با حس تشنگی داره به لیوان نگاه میکنه و نفس نفس می زنه، بعد لیوان رو بر میداره تا ببینه آبی هست تهش یا نه، و در آخر هم فقط یک قطره می چکه ته گلوش ( درآوردن یک قطره دیگه سخت نیست مثل یک لیوان آب) و باز هم از تشنگی به حالت اول برمیگرده...
ایده ی خوبیه
ولی شباهت زیادی به دقایق ابتدایی انیمیشن رنگو داره

در کل کارت خوبه ادامه بده:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا