آقا دمت گرم بذار اينجا ماهم حالشو ببريم
sambol Active Member Jun 20, 2004 #22 نه بابا اينجا هم باند بازي راه افتاده اول يه سري مي گن فارسي كنيم بعد كه مي شه صداش در نمياد
mohsenshahbazi Active Member Jun 20, 2004 #23 بابا ايول اگه ميخواين بدين كه خوب با پسوردش بدين اگه ميخواي بفروشي خوب بگو ميفروشم مشتريش هست البته من كه خريدار نيستم ولي برا بقيه گفتم
بابا ايول اگه ميخواين بدين كه خوب با پسوردش بدين اگه ميخواي بفروشي خوب بگو ميفروشم مشتريش هست البته من كه خريدار نيستم ولي برا بقيه گفتم
K kami_mz Well-Known Member Jun 20, 2004 #24 من متوجه نشدم. من باند بازي کردم؟ کي گفتم فارسيش مي کنم بعد ندادم بيرون؟ من نصفه نيمه فارسيش کردم بعدم بي خيالش شدم.
من متوجه نشدم. من باند بازي کردم؟ کي گفتم فارسيش مي کنم بعد ندادم بيرون؟ من نصفه نيمه فارسيش کردم بعدم بي خيالش شدم.
K kami_mz Well-Known Member Jun 20, 2004 #26 نه بابا جسارت چيه؟ اين حرفها کدومه؟ فقط براي تنوير افکار بود.
Salar Active Member Jun 21, 2004 #28 اینم از پسورد...ببخشید یادم رفت موقع ارسال بذارم... پسورد> www.antosoft.net موفق باشید
M Masih Well-Known Member Jun 21, 2004 #29 salar گفت: اینم از پسورد...ببخشید یادم رفت موقع ارسال بذارم... پسورد> www.antosoft.net موفق باشید کلیک کنید تا باز شود... تشكر دوباره! مسيح.
salar گفت: اینم از پسورد...ببخشید یادم رفت موقع ارسال بذارم... پسورد> www.antosoft.net موفق باشید کلیک کنید تا باز شود... تشكر دوباره! مسيح.