DNS Service در کنترل پنل دامنه

emad_67

Member
سلام
در کنترل پنل دامنه ی من یک تب یا عنوان DNS وجود داره که میشه در اون رکورد های dns رو تغییر داد.
می خواستم بدونم برای استفاده از این قسمت باید چیکار کنم؟ من A record و cname و تعریف کردم اما هیچ کدوم اثری نداشت و کار نکرد.
کنترل پنل هم directi هست.

scooter2005

Member
سلام
در کنترل پنل دامنه ی من یک تب یا عنوان DNS وجود داره که میشه در اون رکورد های dns رو تغییر داد.
می خواستم بدونم برای استفاده از این قسمت باید چیکار کنم؟ من A record و cname و تعریف کردم اما هیچ کدوم اثری نداشت و کار نکرد.

برای تغییر نیم سرور باید گزینه edit dns وجود داشته باشه یا edit name server تا بتونی تغییرات برای تغییر سرویس هاست رو انجام بدی اما دو گزینه A record و cname تنظیمات خاص دیگری مربوط به دامنه هست که زیاد برای کاربرهای عادی استفاده از اونها پیش نمیاد .

emad_67

Member
برای تغییر نیم سرور باید گزینه edit dns وجود داشته باشه یا edit name server تا بتونی تغییرات برای تغییر سرویس هاست رو انجام بدی اما دو گزینه A record و cname تنظیمات خاص دیگری مربوط به دامنه هست که زیاد برای کاربرهای عادی استفاده از اونها پیش نمیاد .
تغییر name server رو می دونم اما الان می خوام A record و cname تعریف کنم. البته رکورد های اونو هم ایجاد کردم اما کار نمی کنه.
کلا می خواستم بدونم برای استفاده از dns service در پنل های directi باید کار دیگه ای انجام داد؟ اگر نه پس چرا هیچ اثری نداره رکورد هایی که ایجاد می کنم؟

scooter2005

Member
تغییر name server رو می دونم اما الان می خوام A record و cname تعریف کنم. البته رکورد های اونو هم ایجاد کردم اما کار نمی کنه.
کلا می خواستم بدونم برای استفاده از dns service در پنل های directi باید کار دیگه ای انجام داد؟ اگر نه پس چرا هیچ اثری نداره رکورد هایی که ایجاد می کنم؟
اگر تاثر نداشت که اصلا نمی ساختنش . این مورد رو باید ادمین سرور چک کنه که بر اساس تنظیمات DNS Zone server بهت بگه چیکار باید کنی . جوری نیست که الان من بدونم شما چی ست کردی و اشتباه هست یا درست .

parsaserver

Active Member
آی دی من در امضای من هست اگر نیاز دیدید در چت راهنمایی می کنم شما رو .
چون اینجا مشخص نیست شما چه رکوردی رو زدید و چه کاری رو انجام دادید و ...
موفق باشید

سلام
در کنترل پنل دامنه ی من یک تب یا عنوان dns وجود داره که میشه در اون رکورد های dns رو تغییر داد.
می خواستم بدونم برای استفاده از این قسمت باید چیکار کنم؟ من a record و cname و تعریف کردم اما هیچ کدوم اثری نداشت و کار نکرد.

emad_67

Member
آی دی من در امضای من هست اگر نیاز دیدید در چت راهنمایی می کنم شما رو .
چون اینجا مشخص نیست شما چه رکوردی رو زدید و چه کاری رو انجام دادید و ...
موفق باشید

سلام
خیلی ممنون دوست عزیز

من به این شکل عمل کردم:
در داخل پنل دومین در تب dns، قسمتی تحت عنوان Required Nameservers وجود داره که name server هایی رو داده و گفته که ست کنم. من این ها رو ست کردم. بعد بر روی دکمه ی manage free dns service کلیک کردم و در قسمت A record ها یک رکورد برای دومین (نه ساب دومین) ایجاد کردم و ip سرور رو بهش دادم. ip سرور رو هم همونی وارد کردم که در http://whois.domaintools.com نشون می داد.

بعد از اینکار ها و بروز شدن کش isp دیگه سایتم بالا نمیومد. یعنی فکر می کنم دومین اصلا به هاست متصل نشده بود. حالا نمیدونم راهی رو که رفتم درست بوده یا نه.
با تشکر:rose:

emad_67

Member
یکی نبود بگه مشکلی از چیه؟
من دومین رو هم وقتی ping می کنم، ip سرور رو نشون میده و مشکلی نداره. اما سایت بالا نمیاد.

جدیدترین ارسال ها

بالا