سلام
در کنترل پنل دامنه ی من یک تب یا عنوان DNS وجود داره که میشه در اون رکورد های dns رو تغییر داد.
می خواستم بدونم برای استفاده از این قسمت باید چیکار کنم؟ من A record و cname و تعریف کردم اما هیچ کدوم اثری نداشت و کار نکرد.
کنترل پنل هم directi هست.
تغییر name server رو می دونم اما الان می خوام A record و cname تعریف کنم. البته رکورد های اونو هم ایجاد کردم اما کار نمی کنه.برای تغییر نیم سرور باید گزینه edit dns وجود داشته باشه یا edit name server تا بتونی تغییرات برای تغییر سرویس هاست رو انجام بدی اما دو گزینه A record و cname تنظیمات خاص دیگری مربوط به دامنه هست که زیاد برای کاربرهای عادی استفاده از اونها پیش نمیاد .
اگر تاثر نداشت که اصلا نمی ساختنش . این مورد رو باید ادمین سرور چک کنه که بر اساس تنظیمات DNS Zone server بهت بگه چیکار باید کنی . جوری نیست که الان من بدونم شما چی ست کردی و اشتباه هست یا درست .تغییر name server رو می دونم اما الان می خوام A record و cname تعریف کنم. البته رکورد های اونو هم ایجاد کردم اما کار نمی کنه.
کلا می خواستم بدونم برای استفاده از dns service در پنل های directi باید کار دیگه ای انجام داد؟ اگر نه پس چرا هیچ اثری نداره رکورد هایی که ایجاد می کنم؟
سلام
در کنترل پنل دامنه ی من یک تب یا عنوان dns وجود داره که میشه در اون رکورد های dns رو تغییر داد.
می خواستم بدونم برای استفاده از این قسمت باید چیکار کنم؟ من a record و cname و تعریف کردم اما هیچ کدوم اثری نداشت و کار نکرد.
کنترل پنل هم directi هست.
آی دی من در امضای من هست اگر نیاز دیدید در چت راهنمایی می کنم شما رو .
چون اینجا مشخص نیست شما چه رکوردی رو زدید و چه کاری رو انجام دادید و ...
موفق باشید