Director

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام
آقا اصولا Director به چه درد می خوره؟؟
چن بار باش کار کردم دیدم هر کاری که میکنه فلش از اون بهتر انجام میده
منظورم اینه که مختص چه کاری هست کاری که فلش نمی تونه انجام بده و به دایرکتور نیازه؟؟
 

mojtaba1339

Active Member
اگر چرخی در بازار داغ سی دی های آموزشی و بانک اطلاعاتی بزنی به جوابت می رسی
می تونی با فلش رم سیستم رو کنترل کنی؟
می تونی با فلش قفل سی دی بذاری؟
می تونی با فلش بانک اطلاعاتی درست کنی؟
می تونی با فلش چت روم درست کنی؟
می تونی با فلش بازی سه بعدی بسازی؟
می تونی با اکشن اسکریپت فلش ویروس بنویسی؟
می دونی هر دو محصول مال شرکت ماکرومدیا هست؟
می دونی که شرکت ماکرومدیا دایرکتور رو واسه امور بالا پیشنهاد می کنه؟
می دونی سابقه طراحی نرم افزار دایرکتور حداقل پنج سال از فلش بیشتره؟
بازم بگم ......
 

nima_dir

Active Member
تازه ميدوني با ابزارهايي مثل اكسترا ميشه قابليتهاي فوق العاده اي بهش بدي؟
ميدوني اگه با سي اشنا باشي ميتوني هركاري با دايركتور انجام بدي؟
اقا اصلا ميتوني تو فلش اكتيو ايكس بياري؟؟؟؟
ميتوني تو يه قسمت از برنامه فلش يه اچ تي ام ال بياري و نشون بدي؟
مشكل فونت فارسي رو ميتوني كامل تو فلش برطرف كني؟؟؟

محمد جان نوبت شماست من و مجتبي رسالتمون رو انجام داديم
 

benyamin_pc

Well-Known Member
آقایون بخاطر راهنمایی های خوبتون ممنون عالی بود اما خیلی از این کارهارو که نام بردید با خود فلش هم میشه انجام داد و مشکلی نیست اما یکی از مشکلات که خودمم درگیرشم کنترل Ram که شما می گین با Director میشه و این خیلی عالیه و همین طور کارهایی که با سی میشه تو Director امجام داد من اینو نمی دونستم میشه یکم توضیح بدین با سی تو Director چه کار میشه انجام داد؟؟
از راهنمایی های خوبتون ممنون بخاطر چند مورد جالب که ذکر کردین من تصمیم به یاد گیری Director گرفتم از همین الان!
 
خداییش این دایرکتور خیلی مظلومه. این همه قدرت و این همه مظلومیت . فکر کنم دایرکتور شامل این ضرب المثل می شه که می گن درخت هرچی پر بارتر باشه افتاده تر است .

Director چیست ؟
Director برنامه ای است که جزء اولین برنامه های متحرک سازی و ساخت انیمیشین مطرح بوده و امروزه با به بازار آمدن نسخه 2004 این برنامه تحولی عظیم در عرضه نرم افزارهای MultiMedia بوجود آمده است . این نرم افزار بوسیله ابزارهای قدرتمند خود می تواند جذاب ترین انیمیشین ها را برای شما بوجود آورد و با زبان برنامه نویسی خود یعنی زبان lingo آنچنان قدرتی به شما می دهد که بتوانید هر کاری را که در تصور خود دارید بر روی صفحه برنامه به اجرا گذارید .
در دایرکتور می توانید انواع فرمت های تصویری را وارد کرده و از آن استفاده کنید حتی می توانید فایل های فتوشاپ را مستقیماً وارد برنامه کرده و از آنها بهره ببرید .
در دایرکتور شما کنترل قویی بر روی صدا دارید ،8 کانال صوتی این برنامه به شما این امکان را می دهد تا 8 نوع صدا را در عین واحد پخش کنید .
در مورد فیلم نیز می توانید از انواع فرمت های تصویری استفاده کنید. مانند موارد زیر :
Quick Time , Real Player, Avi , Mpeg,Windows Media Video……
استفاده کنیید .
گفتنی است گروه برنامه نویسان دایرکتور یک شعار دارند و آن این است که اگر می خواهید بدانید یک نفر چه مقدار با دایرکتور آشنایی دارد از او بپرسید که آیا کاری هست که نتوان در دایرکتور انجام داد اگر گفت بله بدانید آن شخص از دایرکتور چیزی نمی داند.

دایرکتور و انیمیشین دو بعدی :
این نکته را بدانید که دایرکتور پدر فلش است . در حقیقت ایده نرم افزار فلش از دایرکتور گرفته شده حول و حوش نسخه 6 دایرکتور بود که فلش متولد شد و زبان برنامه نویسی آن Lingo Light بود که در حقیقت نسخه ملایم شده و آسان شده زبان Lingo بود . بعد از نسخه 4 فلش ، برنامه نویسان فلش متوجه شدند که کاربران فلش عموماً طراحان وب هستند و برای آنها یادگیری زبانی به غیر از زبان وب دشوار است از این رو زبان فلش به زبانی شبیه به Java Script و به نام Action Script تغییر داده شده است ولی در تکنیک های انیمیشن سازی مانند ایجاد Keyframe و یا Tweening فلش این موارد را از دایرکتور به ارث برده است.اما این را بپذیریم که در حال حاضر در ساخت انیمشین 2 بعدی دایرکتور در مقابل فلش حرفی برای گفتن ندارد. بالاخره هم فلش و هم دایرکتور نرم افزار های یک شرکت هستند و اگر قرار بود تمام خصوصیات فلش در دایرکتور هم وجود می داشت دیگر کسی دنبال فلش نمی رفت و بالعکس .و شرکت ماکرومدیا می خواهد این دوتا نرم افزار را در کنار یکدیگر داشته باشد و سود خرید و توسعه آن را باهم داشته باشد.

دایرکتور و انیمیشن سه بعدی :
دایرکتور کدهای قدرتمندی برای ایجاد و کنترل اجسام سه بعدی دارد اگر در اینترنت یک جستجو با عنوان Macromedia Director 3D و یا Macromedia Director Game 3D انجام بدهید می توانید عکس هایی که و یا نمونه هایی که با دایرکتور ساخته شده است را مشاهده نمایید
این نکته گفتنی است که به وسیله کد نویسی می توان در دایرکتور اجسام سه بعدی همراه با Texture و Motion و Camera و Light ایجاد نمود ولی عموماً در نرم افزار های سه بعدی مانند Maya و 3D max اجسام را ساخته و کنترل این اجسام را در دایرکتور انجام می دهند . اگر با دایرکتور و یکی از نرم افزار های 3 بعدی آشنایی داشته باشید می تواند بازی های سه بعدی خیلی عظیمی بدون دانستن حتی یک خط از کد نویسی با DirectX تولید کنید. شرکت Can I Do یک سری بازی هایی که به وسیله دایرکتور ساخته شده بر روی اینترنت قرار داده است می توانید این بازی ها را دانلود کرده و به قدرت دایرکتو ایمان آورید.

Xtra در دایرکتور :
Xtra ها در حقیقت یک Plugin برای دایرکتور هست و بر قدرت دایرکتور در ساخت مولتی مدیا می افزایند اگر با زبان سی آشنایی دارید می توانید هر کاری که این زبان انجام می دهد معادل آن را برای دایرکتور بسازید که این خصوصیت بزرگی برای دایرکتور به حساب می آید در حقیقت Xtra برای دایرکتور به منظله Component ها برای فلش و ActivX برای Visual Basic می باشد.

تلفیق دایرکتور و فلش :
اگر قصد ساخت یک مولتی مدیا در حد خیلی پیشرفته را دارید که در آن هم متحرکت سازی و هم کار با اجزای ویندوز(مثل اتصال به دیتابیس ها – فراخوانی توابع Api – فراخوانی برنامه های دیگر ) و هم قدرت بالا برای برنامه نویسی های سنگین احتیاج دارید ، ما برای متجرک سازی فلش و برای مابقی کارها دایرکتور را به شما معرفی میکنیم این را بدانید که فلش بیشترین همخوانی را با دایرکتور نسبت به برنامه های دیگر دارد و حتی توابع خاصی در هر دو نرم افزار برای ارتباط با یکدیگر تعبیه شده است.برای نمونه یک جستجو در راهنمای این دو نرم افزار انجام دهید تا نتیجه کار را ببینید در آخر این را خاطرنشان می کنم که توابعی که در دایرکتور برای ارتباط با فلش وجود دارد در هیچ نرم افزار دیگری یافت نمی شود مثلا شما یک مووی کلیپ در فلش درست می کنید حالا می توانید حرکت دادن , تغییر اندازه, تعیین میزان آلفا و کلی کد دیگر را با برنامه نویسی در دایرکتور به فایل فلش خود الحاق کنید.
مطالب ذکر شده تنها بخشی از خصوصیات دایرکتور است و اگر قرار باشه همه خصوصیات ذکر بشه فکر کنم این مطلب به چندین کتاب نیز برسه.
منبع : سایت ماکرومدیا و خودم
 

benyamin_pc

Well-Known Member
توضیحات خوبی دادین ممنون در زمینه ساخت بازی های سه بعدی میشه بیشتر توضیح بدین؟؟قدرتش در چه حدیه؟؟
 
پاسخ

دوست من اگه دوست داری قدرت سه بعدی سازی نرم افزار دایرکتور را ببین ی برو به سایت www.miniclip.com در اون انواع بازی های فلاش و سه بعدی ماکرومدیا هست ببین و کیف کن :D
 

mojtaba1339

Active Member
سلام آقای علی دهش ور.
ابتدا با یک کتاب ، سی دی آموزشی و یا حتی راهنمای خود دایرکتور شروع کن.
هر سوالی هم داشتی در یک تاپیک جدید مطرح کن. ما خوشحال میشیم کمک کنیم.
البته قبل از ایجاد تاپیک موضوع مورد نظرت رو در قسمت بایگانی انجمن جستجو کن، اگر نبود یه تاپیک بزن ، در خدمتیم.
خداحافظ
 

جدیدترین ارسال ها

بالا