دکی جون متریال لامپ ( منظورم لامپ بالای سر میز ) و گلدون سیاه رو عوض کن و به سفید تغیر بده. کارت قشنگ تر میشه به نظرم.پای کامپیوتر و تلویزیون باعث میشه شما نفهمی چقدر خوردی و زیاد بخوری و چاق میشی. البته منظورت رو من گرفتم.
سلام دکتر جان
آقا کار خوی شده
اما این چجور فکوسی که شما انجام دادی؟؟؟؟؟؟؟
کاملا مشخص که دستی بلر دادی بهش ما توی واقعیت همچین چیزی نداریم اصلا شما یه محوطه رو فوکوس کردی در حد یک میز بد همهجارو بلر کردی این شدنیه ؟؟؟؟ پیشنهاد میکنم یه پس z-depth بگیری توی فتوشاپ از camera lens blur استفاده کنی بد این مپ رو بهش بعدی بد به راحتی میتونی هرجا دلت خواست فوکوس کنی
عزيزم تنظيمات عمديه مطمئنم شما قصدت كمكه ولي كامل با نرم افزارهاي طراحي آشنا هستم.و اين تكنيك هارو زدم كه بعضي تنظيمات از عرف خارج شه.
ببخشيد اگه بد شده ولي يه نمونه هم بدون بلر گذاشتم كه مشخص باشه عمديه.
بازم ممنون از نظرت.
آخه اصلا بلر و فوکوس یک مال چشم انسان و دوربین هستش یعنی یک چیز طبیعی و واقعیی اسن معنی نداره اگه بخواد از عرف در بیداسا عرف نیست یعنی یک چیز کاملا بدیهی هستش
شما قوانین حقیقی رو نقض میکنید
باشه شما که استادی من حرفی ندارم
سلام دوست عزيز و واقعا ممنون از توجهت . . . در مورد پيشرفت فقط بايد بگم لطف خداست . . .سلاموعرض ادب من وقتی کارای شمارومیبینم واقعالذت میبرم فقط بخاطراینکه پشتکارمنحصربه فردی دارید وازکجابه کجارسیدیدتوکل صفحات گالری وقتی نگاه میکنم صفحه 41 روبااین صفحه نمیتونم بیابم چون به شدت پیشرفت میبینم واقعاتبریک میگم بخاطراین همه اعتمادبه نفس وپشتکار بی نظیر که واقعا لذت بخشه یاعلی