digital painting tutorial -زنبور

1Gharibe

Member
من آموزش رو به صورت ساده براتون میگم:

خوب اولین مرحله کار طبق معمول اسکچ یا طرح اولیه کار هست که خیلی هم مهم هستش
برای اینکار یه قلم معمولی و یه صفحه نسبتا بزرگ
درجه نرم بودن لبه های قلم رو روی 7%
و درجه تیرگی اونو روی 10% بزارید ( flow )
step1.jpg

طراحی خطوط لبه خیلی مهم هست اونو با دقت انجام بدید یه لایه اسکچ همیشه داشته باشید چون ممکنه هر لحظه بخواین اونو تغییر بدین

2:
step2.jpg

در این مرحله قسمت هارو زنگ میکنییممممم
سعی کنید رنگ رو درست انتخاب کنید که بعدا به راحتی بتونید اونو به شکل طبیعی در بیارید

3:
step3.jpg

در اینجا ما به کار سایه اضافه میکنیم برای اینکار شما میتونید یه لایه جدید بسازید و سایه رو تو اون لایه جاگذاری کنید چون اینکار باعث میشه آزادی بیشتری برای کار داشته باشید

4:
step4.jpg

در این قسمت برای طبیعی شدن کار به قسمت هایی مشخص مقداری اب و قرمز ملایم اضافه میکنیمممم

5:
step5.jpg

خب در این مرحله شروع کنید به درست کردن هایلایت ها اینجا من طیف رنگ زرد نارنجی خودمو عوض کردم. برای باز نشانی قسمت زرد مطلاقا از ابزار highlight با burn استفاده نکنید

منبع :steeldolphin

قسمت 6 , 7 , 8 , 9 بمونه واسه پست بعدی

آخرین ویرایش:

1Gharibe

Member
6:
step7.jpg

اینجا هم بیشتر از مرحله پنجم ولی در این قسمت مقداری هایلایت آبی استفاده میکنیم و مطابق شکل با قسمت های دیگر رنگ مخلوط میکنیم . خوب در این مرحله کار ما با براش ها تموم میشه و با ید با ابزار eyedropper از رنگ های داخل خود کار استفاده کنیم برای استفاده سریعتر از این ابزار از تگ "alt" استفاده کنید این ترفند فقط زمانی که در حال استفاده از ابزار براش هستید کار ساز هستش .
7:
step8.jpg

اینجا با ابزار براش نازک به بدن زنبور مو اضافه میکنیم توجه کنید اگه اندازه بوم ما در این مرحله بزرگ نباشه مو ها خیلی زمخت خوهند شد
8:
step9.jpg

یه مقدار هایلایت دیگه و اضافه کردن بافت قسمت پوست سخت زنبور

9:
steps10.jpg

در این مرحله من وارد قسمت سایه شدم و اونو به صورت محو و طبیعی در اووردم شما هم این کار رو ادامه بدید تا زمانی که نتیجه مطلوب رو از کارتون بگیرید

steps13.jpg

این هم طرح نهایی

با تشکر
منبع steeldolphin

1Gharibe

Member
درود بر شما
مثل اینکه سو تفاهم پیش اومده
من پایین کار منبع رو نوشتم و کار من نیستش این طراحی
در کل فقط ترجمه کردم یه قسمت هایی هم خودم اضافه کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا