dell 5010 هنگ میکنه ... !!!

siavash_titanic

New Member
سلام به همه دوستان
من یه سالی هست که dell 5010 خریدم. از همه چیزش راضیم ولی وقتی کابل lan رو قطع و وصل میکنم هنگ میکنه یا وقتی wlan رو فعال یا غیر فعال میکنم هنگ میکنه. گفتم شاید واسه win 32bit هست. ویندوز win 7 64bit هم نصب کردم باز هم همین مشکل رو داره. درایورها هم آپدیت هست. وقتی که ویندوز جدید نصب میکنم تا چند روزی خوبه بعد همین مشکل بوجود میاد و هر روز شدید تر میشه. وقتی کلا wlan و lan رو قطع میکنم مشکل حل میشه.
در ضمن توی safe mode هنگ نمیکنه حتی اگه صد بار کابل lan یا wlan رو قطع و وصل کنم.
در ضمن قبل از قفل کردن بعضی وقتا درصد کارکرد cpu میره رو 75 تا 80 درصد و بعد قفل میکنه
اعصابم رو خرد کرده.
لطفا راهنمایی کنید ...

سلام
شما همه کارها را انجام دادید جز تست اینکه احتمال زیاد ویروسی شده سیستمتون حتما با انتی ویروس به نام و اپدیت شده روز چک کنید

siavash_titanic

New Member
ببخشید دوست عزیز
فراموش کردم بگم. آنتی ویروسم نود32 هست و آپدیت هستش.
نرم افزاری وجود داره که تمام اتفاقاتی که توی سیستم میوفته ضبط کنه تا وقتی هنگ کرد و دوباره بالا اومد ببینی تو آخرین ثانیه ها قبل از قفل کردن چه اتفاقاتی توی سیستم افتاده یا چه مشکلی بوجود اومده؟؟؟

ببخشید دوست عزیز
فراموش کردم بگم. آنتی ویروسم نود32 هست و آپدیت هستش.
نرم افزاری وجود داره که تمام اتفاقاتی که توی سیستم میوفته ضبط کنه تا وقتی هنگ کرد و دوباره بالا اومد ببینی تو آخرین ثانیه ها قبل از قفل کردن چه اتفاقاتی توی سیستم افتاده یا چه مشکلی بوجود اومده؟؟؟
اگر میتونی و چیز خاصی تو هارد نداری بزن کل درایوهاتو فرمت کن بعد هم ویندوز دوباره نصب کن مشکلت شاید حل شد اگر نرم افزاری باشد
راه دوم
اگر سیستمتون ویروسی باشه وقتی ویندوز نصب میکنید به محضی که در درایوهایی به غیر از درایو c کلیک میکنید ویروس فعال میشه
چاره
شما اول یک ویندوز نصب کنید و تحت هیچ شرایطی وارد درایوهای دیگه لپتاپتون وارد نشوید تا ویروس فعال نشود بعد انتی ویروس کاسپر اخرین ورزن رو نصب کن و از طریق این انتی ویروس بزار سیستم رو انالیز کنه و اگه ویروسی باشه حتما به درک واصلش میکنه:mad:
این کار رو انجام بده و نتیجه رو اعلام کنید
یا حق:neutral:

mohsen_online_007

Active Member
چیزی که مسلمه ایراد سخت افزاری نیست..
مشکل از ویندوز نصبی هم نباید باشه
به احتمال زیاد ویروس داره سیستمت و با آنتی ویروس انتخابیت شناسایی نمیشه
بعد از نصب ویندوز، بلافاصله آنتی ویروس درست حسابی برید نه nod و این چیزا، آپدیتش کن و بذار full scan کنه

seti1381

Member
سلام
میتونی برای اینکه متوجه بشی چه برنامه ای داره CPU رو اشغال میکنه از Task manager کمک بگیری.
به عکس یه نگاهی بنداز متوجه میشی منظورم چیه.
اونوقت اون Process که داره CPU رو مشغول میکنه رو غیر فعال کن ببین بعدش چه اتفاقی میفته.
این عکس مربوط به ویندوز XP هست. ویندوز 7 هم همینطوریه.

موفق باشی.

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    154.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

جدیدترین ارسال ها

بالا