death night

‏من زياد digitalpaint کار نميکنم، منتها يه روز داشتيم با دوستان طراحي‌ کار ميکرديم يهو جوگير شدم واسه اينکه ارضا بشيم نشستيم پاي فوتوشاپ و باقي‌ موارد.

پیوست ها

• death night.jpg
    death night.jpg
    340.7 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • death night ((BW)).jpg
    death night ((BW)).jpg
    362.6 کیلوبایت · بازدیدها: 24

Shouli

Active Member
ایول دوست من ... خیلی باحال کشیدی -- فقط زیادی ماته .. :wink: @

‏ممنون منتها تو مانيتور من مات نشون نميده اتفاقا شارپ کار کردم مانيتورت چيه مگه البته من از قبل پيشبيني‌ مي‌کردم هميچين مشکلي‌ ممکنه پيدا کن
‏ه

Mandana

Active Member
پوووووه!!! چه خوشگله
127fs2691814.gif
فقط یه سوال! این دیجیتال پینتینگ ئه یا مت پینتینگ؟ینی عکسی چیزی که ریسورسش باشه استفاده نشده ازش؟خیلی خوشگل در اومده
dreamyeyesf.gif

/

فقط همون مورد بلور بودن طرح! و قسمت قفسه ی سینه ی آقاهه:-/ چرا اون رنگی ئه
dunnosmiley.gif

/

موفق باشی
dreamyeyesf.gif

‏نه ربطي‌ به mattpainting نداره، کار کلا با يک brush فتوشاپ بوده و کاملا سريع و حسي‌ ( ذهني‌ ) البته بعدش سر فرصت نشستم detail گذاشتم.
‏درضمن من هنوز مورد blur رو نفهميدم شايد چشاي من موقهٔ کار کردن زيادي شارپ ميديده ، در مورد قفسهٔ سينه هم بايد بگم که شده ديگه ‏: ( ( نميخواستم رنگ کار يه چيز واقعي‌ در بياد

Little-Demon

Well-Known Member
بابا چشه مگه ...؟ خیلی هم توپه....؟ ای ول.... کار تمیزیه...حالا بماند که یکم ماته.....ولی خوبیش به همینه ...

Soldier

Member
خیلی با حاله ولی به نظر من به جز ماتیش قفسه سینش الکی دراومده .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار خيلي خوبي شده.

مات بودنش رو هم به نظر من يجورايي ميشه با محيطي كه توش فضاسازي كرده توجيح كرد. مه و دود و ...
cowb.gif

در كل كار خيلي قشنگي شده. موفق باشي.
flower4.gif

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
سلام

چه طرح قشنگی

رنگ امیزی خوبی هم داره

فقط گوشش خوب نشده

گونه ها هم خیلی کشیده شده

فقط کار یکم بلور شده نسبت به ساختمانهای پشت سر کار کمتر باید بلور باشه

‏اه آره گوششو قبول دارم يادم رفته بود از گوشش
‏از همون رنگ پس زمينه اي که واسه کل کار و گوشش گذاشتم به بد، ديگه يادم رفت روش کار کنم ولي‌ هنوز قضيه blur رو نفهميدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا