darkwork

darkwork

Member
سلام
با توجه به اینکه جشنواره امروز تموم شد از دوستانی که مایلند برای جشنواره 6 انیمیشن کاری اماده کنند البته بصورت تیمی دعوت میشود برای ارایه موضوع یا در خواست همکاری با من تماس بگیرند
ضمنا کار بصورت تمام 3دی خواهد بود
با تشکر
[email protected]
یا با همین id تو مسنجر off بزارید

darkwork

Member
chon man to hashnvare didam aksare karayi ke jayeze migreft mafhome khobi dasht darm ro ye mozoe khafan fekr mikonam shoma ham ageh mozoee be nazaret resid mitonim ye jalase bezarim chand nafari jam beshim ro mozoe sohbat konim baad az inke mozo tasbit shod mitonim karo shoro konim ta 2 sal diggeh kare khobi vase erae dashte bbashim va inke sathe karemonam balatar bere

ehsan_3dmax

Active Member
سلام دوست عزیز.
من که تمام کارهای جشنواره انیمیشن رو دیدم و در بین کارهای ایرانی به غیر از تعدادی انگشت شمار بقیه ی کارها واقعا ضعیف بود.
امیدوارم تو کارتون موفق باشید.

darkwork

Member
چشم حتما فارسی مینویسم :D

کارهای ارایه شده 3دی تو جشنواره زیاد نبود اگه بود هم تو ایرانی ها موفقیتی نداشت چون کار نشده بود
اگه یه موضوع جالب کسی به زهنش میاد میتونه ارایه بده تا هم بشه روش نظر داد هم اینکه یه کار حرفی ای انجام بدیم

البته تاکید من واسه جشنواره اینه که یه کاری باشه که بتونیم هم تیمی کار کنیم هم در کنار هم چیزی یاد بگیریم
ضمنا لازم نیست همه هر کاری رو انجام بدن
اگه کسی مدلینگ حال میکنه میتونه مدل کار کنه یا برای قسمتهی دیگه هم مثل متریال یا رندر یا انیمیشن هر کسی هر جوری حال میکنه کار کنه ولی اگه میخواد چیزی یاد بگیره باید تلاش کنه تو قسمتی که هست حرفه ای بشه
لازم به ذکر است این پروزه پولی در بساط ندارد ولی افرادی که فعالیت میکنن از مزایای زیادی برخوردارند از جمله:
هر dvdیا سی دی مورد نیاز را میتونیم ردیف کنیم آرشیو آموزشی هم زیاد داریم

جدیدترین ارسال ها

بالا