darkart+نظربدین!!

FashisT

Active Member
کاره خوبیه ولی میتونستی سورسه عکسو یکم تغییرش بدی و بک گراندتم اگه اینطوری نمیکردی بهتر میشد..
ولی تکنیکه خیلی خوبیه.../
هر چی بیشتر کار کنی بهتر کار میکنی(چی گفتم!!)
فعلا

lind

Well-Known Member
ممنون ولي فكر كنم دستها به توازن طرح كمك ميكنه!

Mandana

Active Member
اوووووووووه چه خبرتونه؟من بجای شماها کار اولم رو نگاه کردم و کلی هم خندیدم.لیندی جان این کار دومت هم خیلی قشنگتر شده.البته چون فیلترش به چشم ما تکراری بود زیاد جالب نیومد ولی اگه یکم روش بیشتر کار کنی(مخصوصا بکگراند)خیلی محشر میشه

lind

Well-Known Member
اتفاقا به اين دليل اين فيلترو استفاده كردم كه به دستها يه حالت موميايي شده ميده(تو كار رنگي مشخص تره) و اگه از يه تكنيك تكراري استفاده شده دليل بر بد بودنش نيست!

Mandana

Active Member
اگه میخوای حالت مومیایی داشته باشه راههای بهتری هم هست.ببینم از eye candy استفاده کردی؟اگه اینطوره و از مدل weave استفاده کردی اگه یکم gap width رو کمتر کنی تا فاصله نوارها کمتر بشه بهتره.اگه هم نوار رو با خود فتوشاپ طراحی می کردی که محشر می شد.
منم نگفتم خوب شده عزیز دل برادر فقط گفتم جای کار بیشتر داره.

lind

Well-Known Member
آره. ممنون!(ولي در مجموع فرقي نميكنه!!) :D

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
آها ازون لحاظ.فکر کردم میخوای فحش بدی :lol:
آره برادرم بهر حال نظر شخصی طراح هم خیلی مهمه

سلام به تمامي برو بچه هاي فروم !
تو رو خدا ببخشيد كه يه چند مدتي اينجا نبودم !
چند روزه هم ميشه كه خبردارم كه بايد برم دانشگاه !
خوبي آبتين جان ؟ بعد از حدود 2 قرن منتظر اون طرحي هستم كه قولش رو بهم داده بودي !
اگه خواستي بفرستي به ايميلم بفرست : [email protected]
فاشيست جان مخلص شما هم نيز هستيم !
به به به به به ! سايان جان خودمون ! خوبي داداش چه خبر سال نو شما مبارك باشه 1201130233213249 سال به اين سال ها ! ببينم چه خبر از اين مهرداد ؟
بالاخره پيداش شد ؟
شهرام و 206 و ... مخلص شما هم هستيم !

چند روز آينده اگه بتونم يه كار خيلي خوشكل براتون ميذارم كه خودم شب روز دارم باهاش زندگي ميكنم !
شايد شما هم خوشتون بياد !
اين دفعه ميخوام بر عكس كار كنم !
كار رو ميذارم و از شما ميخوام آموزشش رو بديد ! درسته كه كار خودمونه ولي شما هم يه خورده فعال باشيد بد نيست ها !
اتماس دعا ....

FashisT

Active Member
فاشيست جان مخلص شما هم نيز هستيم !
شهرام و 206 و ... مخلص شما هم هستيم !
ما از کجا دو تا شدیم خبر نداشتیم ؟!! :دی
راستی شاید اینجا جاش نباشه ولی من بعد از 13 برای اون بلاگ پ.ام دادم نمیدونم به دستت رسید یا نه ولی الان میبینم که راش انداختی ..
موفق باشی
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا