che joori mishe az site 3d-palace.com danlod kard?:cry:
E einollahia Well-Known Member Sep 13, 2006 #2 اول باید تو سایتش عضو بشی بعد برو download کن. بعد چند بار download کردن دیگه اجازه ی download بهت نمیده. پس یه account درست باید کرد. البته نمیشه از برنامه هایی مثل flash get , download manager ,... استفاده کرد.
اول باید تو سایتش عضو بشی بعد برو download کن. بعد چند بار download کردن دیگه اجازه ی download بهت نمیده. پس یه account درست باید کرد. البته نمیشه از برنامه هایی مثل flash get , download manager ,... استفاده کرد.
E einollahia Well-Known Member Sep 14, 2006 #4 از شانس شما فقط یکی از آموزش های ماشینش یه جا دیگه هم بود ولی دیگه لینکش کار نمی کنه
ali_118 کاربر VIP Sep 15, 2006 #5 kodoom mashin ? linkesho bedin shayad kar kard yani dige hich ja ina upload nashode?
E einollahia Well-Known Member Sep 15, 2006 #6 نمیدونم من اون لینک رو از سایت smcars.net پیدا کرده بودم که یکی یه جا آپلود کرده بود الآن هم آدرس لینک رو نمیدونم. از سایت smcars.net قسمت tutorial و همچنین زیر شاخه video tutorial می تونی پیدا کنی. ولی بازم میگم دیگه لینکش کار نمی کنه
نمیدونم من اون لینک رو از سایت smcars.net پیدا کرده بودم که یکی یه جا آپلود کرده بود الآن هم آدرس لینک رو نمیدونم. از سایت smcars.net قسمت tutorial و همچنین زیر شاخه video tutorial می تونی پیدا کنی. ولی بازم میگم دیگه لینکش کار نمی کنه