dance hot girl

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
مرسي از همه ي دوستان :rose:

به به مدير افتر افكتز
بابت تاخير ببخشيد

ممنون از حضورت دوست گلم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خوشحالم كه بحث رو دنبال كرديد
اول در مورد كار بگم
جهت اطلاع
هيچ براشي توي اين كار استفاده نشده هر چي بوده با 3d و پينتينگ و .. بوده حتي لخته هاي خون هم براش نيست !!!
شايد حالا بتونيد كمي درك كنيد اون قسمت زمان بر رو ميتونيد يه تست هم روي تصوير اصلي بزنيد خودتون!!
الزامي به توضيح و بحث توي اين قسمت نيست بگذريم !!
دوست عزيز من هيچ وقت از نقد فرار نميكنم و قرار نيست به شمشير كشيدن از رو يا پشت باشه !

حرفم در مورد سورئال اين هست كه كار 100% سو رئاليسم هست من منكر نيستم مشخصه اصلا!!!:دي
رئال= واقعي سورئال = غير واقعي و خلاف طبيعت خوب اين تعبير روشن و ساده كه ديگه كسي كه دبيرستان هم گزرونده متوجه ميشه

در مورد سبك !!
من مدعي كار سبك يا ... نيستم
در مورد سبك گوتيك هم گفتم بيشتر توي معماري ميشناسمش ... توضيحش رو در آخر ميخونيد :=>>

جدا از حرف هاي ديگه گر چه جواب من رو نداديد!!!
قرار شد بگيد دارك آرت به نقل قول از خودتون
من گفتم فقط ترس نيست

While it has roots in horror

توي همين متنتون يه قسمتش هست در مورد كاربرد اين سبك دارك آرت توضيح ميده كه "ريشه در وحشت داره"‌
اين هم صحبت خودتون :دي
شما ميخواييد پافشاري كنيد روي بحث خودتون و نميپذيريد كه دارك آرت اسمش هم مشخصه چي هست

در مورد تصوير
شما تصوير و اسپلاش ها و ... رو با در آوردن تصوير قرمز و مشكي به اين حالت ميگيد ريشه ي دارك آرت توي تصويره :دي
اين تيكش خيلي جالبه
با همه ي تصاوير ميشه اين كارو كرد و گفت پس دارك آرت هستش

ميشه ريشه ي اثتنبات و منبع معتبر اين تست رو هم برامون قرار بديد ؟‌ ممنون ميشم

اين بخش از كتگوري رو ميتونيد با شركت behance مكاتبه كنيد كه بزرگترين جمع آوري كننده ي اين دسته از كارهاست !

دوست عزيز
لينكي كه شما داديد كه در مورد گوتيك هست

http://en.wikipedia.org/wiki/Goth_subculture

خودتون مطالعه كرديد ؟
براي من جالبتره كه منو تشويق كرديد خوب بخونم :دي
والا من تا چند قسمت رو خوندم

چكيده :‌
gothic rock:دي جالبه خيلي در مورد
نفوذ رمان گوتيك در خرده فرهنگ فيلم و سينما و حتي شعر و موسيقي
فیلم های ترسناک در سینمای اکسپرسیونیستی آلمان پس از جنگ جهانی اول
سبك مك اپ هاشون و ...
و بعد هم فيلم هاي استيو همر انگليسي

بيشتر در مورد راك و متال و ريشه ي فيلم سازي و كار هنري توي اين زمينه بود كه من نميدونم اين چه ربطي به اون تعبيري كه شما گفتيد داشت!!!

اين نشون ميده شما فقط سرچ كرديد و گزاشتيد

حالا بخش رو من براتون ميگذارم بخونيد اگر علاقه داشتيد كه از همون ريشه در معماري ميگه كه يكي از گرايش هاشه!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Gothic_art

اين هم تصاوير سبك آرتي كه شما مد نظرتونه

http://www.google.com/search?q=goth...v&sa=X&ei=ClKlTsjwCY6BhQenkLnLBA&ved=0CEcQsAQ

و گالري اين سبك
http://angelsanddemons.gothicarts.org/
كه اصلا نميدونم اگر طرح من بين اينها باشه خيلي خنده دار ميشه :دي البته از نظر خودم :دي چون اصلا هدفم دارك آرت نبوده

در مورد اين سبك توي خيلي انجمنهاي گرافيك بحث شده مفهومش همونيه كه حتي مقالش هم گذاشتم ولي ظاهرا شما نميخواييد قبول كنيد دوست من كه مفهومش همون وحشت هست !

ممنونم از بحثتون شما ميتونيد توي كتگوري دارك آرت خودتون اين سبك رو قرار بديد

ممنون ميشم تاپيك رو بيش از اين منحرف نكنيم اگر بحثي بود و خواستيد ادامه بديد لطفا توي پيغام خصوصي دنبال كنيد و تاپيك رو منحرف نكنيد

ممنونم

اين هم گالري اصلي خود شركت behance شبيه نمونه كار من زياد توش هست ولي نه در كتگوري دارك آرت ميتونيد مشاهده كنيد

http://www.behance.net/

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوشحالم که اینجور بحث ها توی انجمن مطرح میشه. بنظرم اینجور بحثا اگر مسیر اصلی خودش رو طی بکنه خیلی خیلی تاثیر خوبی داره.

در مورد صحبت هایی که شد و اطلاعاتی که رد و بدل شده من هم اجازه میخوام که یه توضیحاتی بدم.

قبل از اینکه بخوایم یه طرح یا اثر هنری رو توی هر کدوم از سبک ها قرار بدیم ، باید اون سبک رو خوب بشناسیم. بعد با توجه به
پیشینه و خصوصیات اون سبک خاص ، بررسی کنیم که آیا اون اثر هنری با ویژگی های اون سبک همخونی داره یا خیر؟

اینجا در مورد دارک آرت بحث شد. قبل از هر چیز باید بدونیم که دارک آرت اصلا سبک نیست و یک تکنیک اجرا هست. یعنی هنرمند با
استفاده از تکنیکی که تحت عنوان دارک آرت شناخته میشه یکی از سبک های هنری مثل سورئال یا اکسپرسیونیسم یا ... رو نمایش میده.

همونطوری که میدونیم این تکنیک عمر زیادی نداره و در قرن بیستم ابداع شد. حالا نکته ی مهم اینجاست که بدونیم اصلا چرا این تکنیک
ابداع شد؟ حتما میدونید که یکی از سلاح های بشر برای نشون دادن روحیات درونی و واکنش هاش به عوامل خارجی ، هنر هست.
یعنی یک هنرمند بجای اینکه بیاد و لب به اعتراض یا حرف باز کنه ، میاد و یک اثر هنری رو بوجود میاره و حرفش رو با اون اثر هنری میزنه.
در آغاز قرن بیستم اتفاقات خیلی بزرگی در تاریخ افتاد! انواع و اقسام جنگ ها و کشتارها ، فقر ، بیکاری ، آلودگی محیط زیست و خیلی
اتفاقات و ناهنجاری های اجتماعی دیگه باعث شد که امید به زندگی بین انسان ها روز به روز کمتر بشه.

این موضوع باعث شد که هنرمندان کم کم برای بیان اعتراضاتشون به سمت سبک هایی پیش برن که در اون ها تاریکی و ناامیدی موج میزد.
برای اجرای این سبک ها نیازمند تکنیک هایی بودن که یکی از اون تکنیک ها دارک آرت بود.

برای نشون دادن ناامیدی ، یأس ، مشکلات و ناهنجاری ها و ... معمولا از رنگ های تیره استفاده میشه. به همین خاطر هست که ما عادت
کردیم که به محض اینکه اسم دارک آرت میاد یاد رنگ های تیره و محیط تاریک میفتیم. پس میشه نتیجه گرفت که یکی از ابزارهایی که
تکنیک دارک آرت نیازمندش هست ، ابزار رنگ هست. بخصوص رنگ های تیره. یعنی یک هنرمند میتونه با استفاده از ابزار رنگ ، یک حس
منفی و مأیوس کننده رو به بیننده القاء کنه و برعکس میتونه با استفاده از یک سری رنگ های دیگه ، حس امیدواری ، خوشحالی ، زندگی و
آرامش رو به بیننده منتقل کنه.

مهمترین موضوع در دسته بندی یک اثر ، هدف خالق اون اثر هست. یعنی شما تصور کنید که یک تصویر از یک آدم فضایی عجیب و غریب
رو به شما میدن و میگن متناسب با ذهنیات درونی خودتون از اون تصویر استفاده کنید. اگر روحیات درونی شما یأس و شکست باشه
مطمئنا با استفاده از رنگ های تیره و یه سری المان های خاص و با استفاده از تکنیک هایی مثل دارک آرت ، یک تصویر ترسناک رو ایجاد
میکنید. اما اگر شما در اون لحظه آرامش داشته باشید و از روحیه ی خوبی بهره مند باشید با استفاده از همون تصویر عجیب و غریب
و با استفاده از تکنیک های فان میتونید یک اثر رومانتیک هم حتی ایجاد کنید!!

حالا سوال اینجاست که گیلاس عزیز برای ایجاد طرح خودشون چه هدفی داشتن؟ رنگ های استفاده شده ، یک محیط فانتزیایی و اکتیو
رو نشون میده. ولی توی طرح المان ها و حالاتی هست که بیانگر نوعی ناآرامی هست. اینکه به اون شکل خاص از شکم کاراکتر خون
بیرون بریزه کمی آدم رو به فکر فرو میبره.
ولی در کل اگر من بخوام این کار رو در دسته بندی های تکنیکی قرار بدم ، بیشتر این کار رو یک کار فانتزی میدونم تا یک دارک آرت.
چرا؟ چون با توجه به تعاریف و اهدافی که از دارک آرت در بالا توضیح دادم ، این کار جزو اون دسته بندی محسوب نمیشه.
هر چند بنظرم بهتر بود برای اجرای اون قسمت هایی که شبیه خون هست یکمی ظریف تر از این کار میشد و اینطور خشن کار نمیشد
و رنگش هم بجای قرمز ، رنگ های آرامش بخش تری مثل سفید یا آبی بود.
چون وجود اون اسپلش ِ خون ها و رنگ اونها از یک طرف و محیط شاد و دختر زیبا از طرف دیگه یاعث ایجاد یک سردرگمی در بیننده برای
تشخیص سبک و تکنیک کار میشه.

موفق باشید.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
GFX جان ممنونم كه اومدي و ممنون از توضيحاتتون و اين كه مفهوم كار رو لااقل با تركيب آبجكت ها و اكتيو بودن محيط تونستيد تفكيك كنيد و با تغيير توي تصوير به نتيجه نرسيديد !

مرسي باز هم از حضورتون

و اما دوست عزيز جناب bbaniassadi بنده هيچوقت قصد توهين يا بي احترامي نداشتم

از بحث و تبادل نظر و اينكه يه چيز جديد هم از دوستان ياد بگيرم هيچوقت ناراحت نميشم
اما از اين كه مخاطب يا فرد هم روي حرف خودش بمونه و حقيقت رو بر مبناي اون چيزي كه هست قبول نكنه هيچوقت استقبال نميكنم
به اين دليل كه بحث نتيجه نداره
ما هر چي بگيم نره شما ميگي بدوش
در مورد منابع هم من همون اول از خود همين مجيد آنلاين با تصوير براتون منابع و توضيحات رو گذاشتم :green:

در مورد مسير تاپيك هم كه گفتم براي همين بود چون من يه چيز ميگم شما يه چيز ديگه
براي همين ديدم نتيجه نداره گفتم بهتره ادامه نديم وگرنه بحث قربون صدقه رفتن نيست
من نقد رو با روي باز ميپذيرم خيلي هم خوشحال ميشم
اگر هم چيزي ياد گرفتم يا دنبال اصولي كار كردن رفتم براي همين نقد ها بوده اما نقد سازنده نه مخرب و اجمالي

از من هم خدايي نكرده ناراحت نشيد اصلا قصد هيچ توهين يا جسارتي نداشتم

مرسي از صحبتهاتون و نظرهاتون

موفق باشيد :rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
ببخشید من وارد بحثتون میشم :دی
اما به نظر من این کار به هیچ وجه دارک آرت نیست و اصلا نزدیکی هم به این سبک نداره...درواقع درست نقطه مقابل دارک آرت هست...
دوستان همه توضیحاتو درباره سبک ها دادن دیگه نیازی به تکرار نیست :)
از توضیحات GFX Master و gilas عزیز هم میشه به این نتیجه رسید...
موفقیتـ:rose:

GFX Master

پينوشت : جناب مستر عزيز اگه ممكنه يه تاپيك در ارتباط با سبكهاي مختلف هم تو فروم بزنيد ، فكر مي كنم ديگه وقتش رسيده باشه گرافيست هاي ايراني يه لول كارشونو ببرن بالا (خودمو ميگم به كسي بر نخوره لطفاَ ! اولين مشتري سوال پرسيدن هم خود من هستم)

قبلا هم همچین تاپیکی رو ایجاد کرده بودیم. بنظر منم اینجور مباحث خیلی میتونه به بچه ها کمک کنه ولی خب
امیدوارم که خود بچه ها هم استقبال کنن و همراهی کنن و اینطوری نباشه که فرضا بنده یا شخص دیگه ای فقط
مطلب بذارن و بقیه ، نخونده ، لایک کنن فقط!!!

به نظرم تاپیک هایی مثل این تاپیک ، بهترین و مفیدترین تاپیک ها هستن! حرف ها و نظراتی که اینجا تبادل میشه
شاید توی بهترین کلاس های گرافیک و طراحی هم تبادل نشه! پس هیچ وقت درخواست این رو نکنید که لطفا بحث
رو همینجا تموم کنید یا ...! شاید خیلی وقتا نقدی که به کار ما میشه از نظر ما نقد منطقی نباشه ولی اگر بدون غرض
نگاه کنیم میتونه بهمون کمک کنه که توی کارای بعدی یه سری موارد رو رعایت کنیم. من خودم که از این مورد خیلی
برام پیش اومد و باور کنید خیلی باعث پیشرفتم در کارای بعدی شده.

mehdi0098

Member
امیدوارم تعصبات متحجرانه یه مشت مسلمون ... باعث نشه که کار زیباتون نره تاپ گالری گیلاس خانم!

GFX Master

امیدوارم تعصبات متحجرانه یه مشت مسلمون ... باعث نشه که کار زیباتون نره تاپ گالری گیلاس خانم!
آقای مهدی لطفا با این صحبت ها جو رو متشنج نکنید.
کار گیلاس عزیز کار خوبی بود ولی با توجه به شناختی که از ایشون و کارهاشون دارم
بنظرم سطح ایشون به مراتب بالاتر از این طرح هست.
نمیخوام این طرح زیبا رو زیر سوال ببرم چون واقعا زیبا کار شده ولی دلیل تاپ گالری نرفتنش این چیزی که شما فرمودید نبود.
ممنون میشم رعایت کنید.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون از همه دوستان و كساني كه پيشنهاد تاپ گالري دادن
مهدي جان GFX درست ميگن
اگر بحث به حاشيه نره خيلي بهتره
من خودم هم اصرار بر تاپ گالري رفتن براي هيچ كاريم ندارم ممنون ميشم بحث به حاشيه نره و روال معمول رو طي كنه دوست گلم
ممنونم از همه :rose:

mehdi0098

Member
آره راست میگید سارا خانم و گیلاس خانم.
من خیلی سعی کردم خودمو بگیرم اما دیگه همین شد.
یه بار داشتم قوانین سی جی رو میخوندم نوشته بود بحث سیاسی ممنوعه.
البته فکر نمیکنم کشورهای دیگه تراژدیشون به غمگینی تراژدی ما باشه!
یکی از دلایل تحریکم تاپیکی بود که یکی از مسلونای فروم فکر کنم آقا عارف همین چند وقت پیش بعد از اون طراحی سه بعدی فاحشه زد و خیلی محترمانه گفت فکر نکنید ما مسلمونا ... هستیم!
ضمناً سارا خانم سوء تفاهم نشه اصلاً منظورم شما نبودید.
به هر حال سعی میکنم تکرار نشه.

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام و خسته نباشید به همه .

gilas bbaniassadi GFX Master
گیلاس جان خسته نباشی . و خوشحالم از بحث و تبادل اطلاعات جالبی که بین شما و دوست عزیزمون انجام شد .
از رضا هم بابت راهنمایی هاش تشکر میکنم .

اول از هم به نظر من کارشما زیباست و در مورد اینکه گقتید شاید چاپش کنید . به نظر من رنگ بندی برای چاپ بیشتر جای کار داره
مثلا رنگ قرمز باید بیشتر به قرمز وینیستنی بره و صورت و بعضی از جزئیات توی چاپ فکر نکنم خوب از آب در بیاد .

ولی کارت از همه نظر کامل البته نظر شخصی من اینه که رنگ سبز رو هم بیشتر در گیر کار میکردی و ... که زیاد مهم نیست .

در مورد دارک آرت هم دیدگاه همه درسته و همه دارن تقریبا یه حرف رو میزنن ولی :
به نظر من و در تجربه اندک در هنر و این سایت به من اثبات شده هنر به تعداد آدما و دیدگاه ها و سلیقه ها تحلیل داره و هر شخص برداشت خاصی از هنر میکنه . پس نباید برداشت ها تاکید بشه بلکه هنر و حرف هنر مند که قابل برسی .

mehdi0098
مهدی جان زیاد فکرت رو مشغول این مشکلا نکن مثلا در عرصه تبلیغات مبحث " جنسیت و تمایلات مرتبط " ( کسی ناراحت نشه این یه حقیقته مثل صندق دار های رستوران ها که .... دیــــــــــد .... و.. ) در کل ابزار خیلی قدرت مندی . ولی در بعضی از موارد نمی توتن زیاد روی بعضی موارد مانور داد و ... که جای ادامه بحت هم نیست .
ولی در کل ربطی به اسلام یا قوم یا ملیتی ندار و اگه تو یه کشور یه آدم بد باشه نیشه گفت تمام کشور بده :دی

MOSTAFA
توضیحات خوبی دادر مصطفی خان ولی به نظر من بر اساس دیدگاه ها جواب ها مختلف
یعنی اگه از دیدگاه نفر اول دارک آرت معنی کارهای ترسناک با رنگ بندی تیره باشه این کار دارک آرت نیست
ولی از دید گاه نفر دوم اگه معنی دارک آرت یا خشونت در کار به دون توجه به رنگ بندی باشه از قم توی نگاه رقاص تا قسمت های تجزیه شده مثه شاهرگ ها و موچ و انگشتان این کار زیادی دارک هم هست
و اگر از دید رنگی بندی بخوام توصیف کنیم یه طرح خوب با بک گراند سیاه میتونه خیلی محرک تر از طرح های روشن باشه

پس به نظر من از دیدگاه هر کس میشه برداشت های مختلفی کرد که هم هم در اصل درسته
ولی درست ترین دیدگاه دیدگاه خالق طرح ، چون هدف طرح همون هدف طراح .

همگی موفق و پیروز باشید و ببخشید سرتون رو درد آوردم

لعنت بر شیطون
icon4.gif

خوش باشید با هنرتون
امیدوارم پاداشش رو از هر کسی براش کار کردین بگیرین
...
ما هم تعصبمون رو جای دیگه خرج میکنیم که شاید نتیجه بده.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون ميشم دوستاني كه كلا ميخوان نظر بدن اگر خوششون از كار نمياد ازش رد شن و جو رو متشنج نكنن

چه متعصب چه كسي كه اعتقادي نداره
اينجا يه انجمن مستقل هست بچه ها هم نيت همديگرو از كارهاشون ميدونن

پس شمايي كه ميخواي چيزي نگي بهتره توي اون تاپيكي كه باب ميلتون نيست كلا نظر ندي اينطوري سنگين تر هست

جدیدترین ارسال ها

بالا