انیمیشن dance cow

maya_22

Well-Known Member

پیوست ها

• caww 3.mp4_20121106_144214.812.jpg
    caww 3.mp4_20121106_144214.812.jpg
    117 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • baw.mp4_20121106_181443.995.jpg
    baw.mp4_20121106_181443.995.jpg
    95.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب من برای احترامی که برات قائل هستم اون 4.5 مگ رو دانلود کردم ولی 20 مگ رو نه. کارت قشنگ بود. از آهنگ هم خوشم اومد. به حرکت انیمیشنت می خوره. البته چند ثانیه آخر باید حذف بشه چون دیگه به آهنگ نمیخورد. شاید زیادی تکراری میزد حرکت ها. باید روی ریگش بیشتر کار کنی. من که خوشم اومد. موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.انیمیشن رو دیدم.انیمیشن کار خودتون هست یا از فایل های موشن کپچر استفاده شده.تقریبا گاو همش روی هوا هست اما حرکات بد نشده.یه خورده توی بحث skin مشکل داره.محیط هم که اصلا خوب نیست.ببین زحمت کشیدی یه مقداری بیشتر وقت میزاشتی یه محیط خوب براش درست میکردی.برای شروع خوبه باید خیلی توی زمینه انیمیشن مطالعه کنی.باید اول مشخص کنی چی میخوای بسازی. استوری برد میتونه مفید باشه.یعنی چیزهایی که میخوای بسازی رو بکشی.همین جوری با move و rotate یه چیز در نیاد.
موفق باشی

maya_22

Well-Known Member
ممنون از دوستان مد مستر وعارف جان کار انیمت دستی هست //درسته با وقت بیشتر بهترم بشه ولی هدفم رقص بوده و بی هدفم نبوده :)و از یک رقص الگو گرفتم رقصم معمولا حرکات دستو بدنو چرخش هست دیگه حالا چقدر موفق بودم با بیننده هاست و من اصراری رو این بخشش ندارم
قبول دارم بهتر میشه درآورد من شروع کارمم نیست :cool:
البته برا زنگ تفریح اینکار را زدم و قصدم ساخت یک کار متوسط رو به خوب بوده برا همین وقت زیاد نزاشتم بشه و مشغله اجازه بده حتما میزارم
محیطو استوری برد و اینا البته باید برای کارای تجاری یا دموریل نهایی ساخته بشه وبا بیشتر حرفات و کلیاتش موافقم/// مطالبم برای توضیحات بیشتر و اطلاع دوستان عزیز بیان کردم
ممنون از همه:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا