Ctrl + Enter

corel

Active Member
تو كامپيوتر من وقتي دارم با اينترنت اكسپلورر كار مي كنم Ctrl+Enter كار نمي كنه و اين خيلي كارم رو سخت كرده. چيكار كنم(مطمئن باشيد نمي خوام به خاطر چيز به اين سادگي ويندوزم رو دوباره نصب كنم!!!) :?

شما مثلا چند تا كار مگه با تركيب اين دوتا كليد در IE ميتونيد انجام بدبد . خوب حالا همين يه كار رو هم با موش كوچولو انجام بدي بهتره .

مخلصيم

GameMaster

Member
آخ يه برنامه بود اين صفحه كليد ها رو تنظيم ميكرد ها !

شما برو ببين نسخه اينترنت اكسپلوررت چنده ؟ اگه قديميه احتمالا بايد بروزش كني...

ممكنه فايلهاي اينترنت اكسپلولررت خراب شده و يا يه چيزي؟‌
موقع نصي ويندوزت يه اروري در حين اون ستاپ مشاهده نكردي ؟

هر اروري مشاهده كني اونجا دقيقا بر ضد تو عمل ميكنه.
ممكنه از اينم باشه.
در ضمن از برنامه هاي تميز كننده و درست كننده ي ويندوز استفاده كن اگه درست شد كه هيچ اگه نشد بايد و بايد و بايد و بايد ويندوز رو پاك كني!
موفق باشي!

amirhomayoun

Active Member
يه چيزي كه من تا حالا 1000 بار گفتم اينه (البته قبلا 1000 بار افراد ديگه براي خودم گفتن ها!) :
از اين دستور استفاده كنيد (توي run تايپ كنيد) :
sfc /scannow
شايد هم اينجوري بود : sfc \scannow
به هرحال مهمش اينه كه بين sfc و \ يا / (مطمئن نیستم) باید یه فاصله باشه .
بعد ازت cd ويندوز ميخواد و فايلهاي اصلي ويندوزت رو با فايلهاي اصلي replace ميكنه . شايد مشكلت حل شه!

aminir

Member
برو به اين قسمت ببين همه Auto Complete ها تيك خورده
ّ
کد:
Internet Option->Content->AutoComplete
:) :)

corel

Active Member
اولا و ثانيا و ...

عرض كنم كه:
اولا با ماوس چه جوري ميشه اين كار رو كرد؟
ثانيا همه Autocomplete هام فعال بود.
ثالثا مي ترسم اون دستور عجيب رو با سي دي ويندوز وارد كنم چون تو سيستمم خيلي برنامه دارم و اگه بلايي سر اونا بياد، واويلا از اين زمونه و مشكلات اجق وجق كامپيوتري(البته قربون كامپيوتر برم با وجود همه مشكلاتش)
رابعا اون برنامه كه صفحه كليد رو تنظيم مي كنه چيه؟ اگه باشه كه چه بهتر و اگه باشه يا باشه و فايده نداشته باشه و يا حالا حالا ها بدستم نرسه، تصميم دارم IE خودم رو كه ورژن 6.0.2 هستش، Update كنم.
و خامسا ممنون از همه كه اينقدر سريع جواب دادند(يه نگاه به تاريخ و ساعت ارسالها بندازيد تا قدر دوستي و برادري خودتون رو بهتر بدونيد :wink: )
امري باشه در خدمتيم
كوچيك همه برو بچ كامپيوتري(ببخشيد رايانه اي):كرل(مستعار) :oops:

corel

Active Member
aminir گفت:
آقا اين نرم افزار رو از آدرس زير دانلود كن حتما مشكلت رو حل مي كنه
اينم لينكش

http://www.paretologic.com/XoftSpySetup.exe

اينم كركش
http://www.freeserials.com/serials/download.php?id=1135&char=X

من اين نرم افزار رو از جاي ديگه اي گرفتم و كركش هم كردم( درست يادم نيست، شايدم از همين آدرسي كه دادي دانلود كردم! :roll: ، در هر صورت مطمئنم كه كركش رو خودم داشتم)
اما اون مشكل حل نشد. اصلا اين softspy چيكار مي كنه؟ چند بار تا حالا باهاش سيستم رو اسكن كردم ولي درست چيزي از كارش دستگيرم نشده؟ :roll:

aminir

Member
اين نرم افزار يك آنتي Spyware احتمال زياد كامپيوتر شما بايد به Browser Hijackers آلوده شده باشه كه اين نرم افزار بايد مشكلت رو حل مي كرد

جدیدترین ارسال ها

بالا