(crowd simulation with massive)انبوه سازی جمعیت با استفاده از نرم افزار مسیو

سلام.این یکی از کارام با نرم افزار مسیو هست که در اون تعداد مدل های تکثیر شده 3 هزار تاست و تعداد پلی های هر مدل هم در حدود 2 هزار تا هست.البته این کار هنوز تمام نشده و در حدود پنجاه درصد اون انجام شده (قسمت اصلی کار از این به بعد هست که با اتمام اون هم سعی می کنم کار فاینال رو در اینجا قرار بدم).

7y77lty4ex3bfunj44h.jpg

اینم لینک دانلود :
http://www.mediafire.com/?xiglpz6cor2le7s

Miladbat

Well-Known Member
آفرین
بالاخره انجامش دادی خیلی خوبه.
یکم بنظر میاد تک میزنه فکر کنم برای تبدیل فیلم بوده
برای کار اول خیلی خوبه یکم با هم کارا شون رو با هم انجام میدن از Variation بیشتر استفاده کن .از noise هم همین طور
از اختلاف فاز هم استفاده کنی بهتر میشه
ولی خیلی خوبه ایول

taghi abbas

Well-Known Member
فکر میکنم یه نرم افزاره که میتونه جمعیت رو شبیه سازی کنه که هر کدوم از افراد اون میتونن در کارهای پیشرفته هوش مصنوعی داشته باشن. یعنی دیگه لازم نیست شما برای هر کدوم از افرادش فعالیتشون رو مدلسازی کنین یا تعریف کنین.چند تا حرکت تعریف میکنین و بینشون بطور رندوم پخش میشه.کار این نرم افزار پیشرفته تر از این ها هم هست.اونایی که زیادتر کار کردن بهتر میدونن.

آفرین
بالاخره انجامش دادی خیلی خوبه.
یکم بنظر میاد تک میزنه فکر کنم برای تبدیل فیلم بوده
برای کار اول خیلی خوبه یکم با هم کارا شون رو با هم انجام میدن از variation بیشتر استفاده کن .از noise هم همین طور
از اختلاف فاز هم استفاده کنی بهتر میشه
ولی خیلی خوبه ایول

مرسی.اره انجامش دادم.ولی این اونیکه اون دفعه گفته بودم دارم انجام می دم نیست و یک کار دیگه هست.در مورد تیک هم درست دیدی.همونطور که گفتم تا اینجای کار 50 درصد اون انجام شده که قسمت مهم اون ازاین به بعد هست.در واقع این خروجی رو هم در ابتدای ورود کاراکتر و رسم درخت حرکتی اون گرفتم و پیش نمایشی کلی بیشتر نیست.اون چیزی که قرار اتفاق بیفته خیلی خفن تر از اینه.ایشالا که به اونجا برسه.

saeedmir

Member
پیدا کردم

shot1.jpg

نرم افزار قدرتمند Massive prime استفاده بسیار زیادی در ساختن جمعیت های مجازی دارد. از این نرم افزار به صورت گسترده در شرکت های بزرگ فیلم سازی و انیمیشن سازی استفاده می شود.
هالی وود یکی از کمپانی های بزرگ است که به صورت گسترده از این نرم افزار استفاده می کند و از نمونه کار های هالی وود با استفاده از این نرم افزار می توان به لشکر های فیلم های سینمایی ارباب حلقه ها اشاره کرد.

taghi abbas

Well-Known Member
سلام من دانلود کردم اما روش رجیسترش رو بلد نیستم که بالا بیاد.کسی هست کمک کنه؟

سلام من دانلود کردم اما روش رجیسترش رو بلد نیستم که بالا بیاد.کسی هست کمک کنه؟

یاید ابتدا mhost رو نصب کنی بعد در تب info مقدار hostid رو کپی و اون رو در فیلد متنی کرک قرار بدی و بعد بر روی Generate license file کلیک کنی.حالا در پوشه ای که فایل کرک قرار داره یک فایل لایسنس ایجاد شده که شما باید در برنامه mhost به تب status برید و بر روی browse کلیک و فایل لایسنس رو انتخاب کنید و ...

CG-Student

Member
عالی بود
میشه در مورد رندر کارتون توضیح بدین - ممنون میشم
آیا تاثیری روی زمان رندر میذاره ؟

عالی بود
میشه در مورد رندر کارتون توضیح بدین - ممنون میشم
آیا تاثیری روی زمان رندر میذاره ؟

رندر کار با موتور رندر ایر گرفته شده .البته این رندر تنها برای پیش نمایش بود و در اون نورپردازی اصلی انجام نشده و لایه های ao و zdepth و .. نیز گرفته نشده.
منظورتون رو از تاثیر روی زمان رندر متوجه نشدم.اما برای این رندر چون ایر و مسیو در ویندوز تنها 32بیتی هست در بعضی از فریم ها memory کم می یاورد و حتی مجبور شدم چند خط کد ریب بنویسم تا بتونم اونها رو رندر کنم.زمان رندر هم برای هم فریم در صورت استفاده از کد ها در حدود 1 دقیقه و در غیر ااون در حدود 1.30 دقیقه می شد.

taghi abbas

Well-Known Member
آموزش فارسیش هم هست؟ کجا میتونم پیدا کنم؟ بعد سیستم ریکوایرمنتش چیه؟

آموزش فارسیش هم هست؟ کجا میتونم پیدا کنم؟ بعد سیستم ریکوایرمنتش چیه؟
آموزش فارسی از اون وجود نداره.تنها اموزش فارسی از اون هم یه فیلم آموزشی مربوط به اسکین نرم افزار هست که اون رو هم من در وب قرار دادم(لینک اون رو تو امضا من می تونی پیدا کنی.)در کل آموزش انگلیسی از این نرم افزار هم خیلی کم هست که بهترین اون مربوط به fxphd هست.
برای کارهای ابتدایی به سیستم خاصی نیاز نداره ولی برای سیمولیت نهایی و یا در کارهایی که در اون داینامیک وجود داره باید سیستمی با رم و سی پی یو بالا داشته باشی.از اونجایی که نسخه 64 بیتی تنها در لینوکس وجود داره پیشنهاد می کنم که از سیستم عامل لینوکس استفاده کنی به خصوص برای سیمولیت نهایی.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا