بی بی کد Cross-Laminated-Timber Cottage

crissangel

کاربر فعال
سلام خدمت دوستان عزیز

شرمنده یه مدتی نبودم ....این کار آخرین کار تمرینی بنده هستش که امیدوارم نظرتون رو جلب کنه.....

خوشحال میشم نظرات رو بشنوم....

3ds max 2016 - vray 3.20- forest pack 4.4.1 - photoshop cc

پیوست ها

• 1-resized.jpg
    1-resized.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 85
  • 2-resized.jpg
    2-resized.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 81
  • 3-resized.jpg
    3-resized.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 68
  • 4-resized.jpg
    4-resized.jpg
    610.7 کیلوبایت · بازدیدها: 64
  • 5-resized.jpg
    5-resized.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 71
  • 6-resized.jpg
    6-resized.jpg
    576.1 کیلوبایت · بازدیدها: 64
  • 7-resized.jpg
    7-resized.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 83

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. خیلی کار خوبی شده. آفرین
داخلی هاش خیلی خوش رنگ شده.البته شیدرسازیش خیلی خشک به نظر میرسه اما بیرون عکس گذاشتی؟؟؟ چون انگار پرسپکتیوش مچ نیست
آب برای اینکه واقعی تر بشه چند لایه نویز توی هم بده یا از پلاگین Bercon Map استفاده بکن. اگه سیستمت خیلی خفنه از تکنیک Ocean پلاگین Phoniex استفاده بکن
درخت ها آرچ مدل 113 گذاشتی؟! :snap: بابا 117 بزار خیلی بهتره. یا حداقل از تکنیک FOD استفاده بکن.
کارت رو فرستادم تاپ گالری هفته.

crissangel

کاربر فعال
سلام. خیلی کار خوبی شده. آفرین
داخلی هاش خیلی خوش رنگ شده.البته شیدرسازیش خیلی خشک به نظر میرسه اما بیرون عکس گذاشتی؟؟؟ چون انگار پرسپکتیوش مچ نیست
آب برای اینکه واقعی تر بشه چند لایه نویز توی هم بده یا از پلاگین bercon map استفاده بکن. اگه سیستمت خیلی خفنه از تکنیک ocean پلاگین phoniex استفاده بکن
درخت ها آرچ مدل 113 گذاشتی؟! :snap: بابا 117 بزار خیلی بهتره. یا حداقل از تکنیک fod استفاده بکن.
کارت رو فرستادم تاپ گالری هفته.

سلام عارف جان....
ممنون از نظرت....
اول که بابت فرستادن کار ممنون....
دوم اینکه آره پشت پنجره‌ها عکس گذاشتم ولی دقیقا پرسپکتیوش مچ شده چون بک گراند رفرنس اصلی هستش.....
درخت‌ها هم هم از ۱۱۳ هست هم از ۱۱۷ ...نمیدونم واقعا چرا از ارچ ۱۱۳ هم استفاده کردم...خودم هنوز در عجبم....:))
در رابطه با آب هم فکر کنم از همون چند لایه نویز استفاده کنم بهتر بشه چون سیستمم خیلی قوی نیست.....!!
کلا فضای خارجی کار یه مقدار اذیتم کرد چون خیلی سیستمم قوی نیست اما خوب تا همین حد تونستم باهاش کنار بیام.....انشاالله کارای بعدی بهتر میشه....تجربم توی فضای خارجی نسبت به داخلی کمتره :)

راستی این تکنیک fod جریانش چیه ؟ یه توضیحی بده ببینم چند چندیم ....:)

بازم ممنون از نظرت

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام منظورم lod بود دیشب اشتباه نوشتم

hamed.f

Well-Known Member
کار خوبی شده ،احسنت
فقط تو اون رندری که سه تا پنجره داره ...اون عکسی که به پنجره سمت چپ دادی تو ذوق میزنه...

crissangel

کاربر فعال
کار خوبی شده ،احسنت
فقط تو اون رندری که سه تا پنجره داره ...اون عکسی که به پنجره سمت چپ دادی تو ذوق میزنه...

ممنون از نظرت حامد جان....اما راستش اون عکس از روی خود عکس رفرنس هست و پرسپکتیوش مچ شده .....تصویر واقعیه...:)

بازم ممنون از نظرت

جدیدترین ارسال ها

بالا