Crack IN

سلام اقايون
اگه از منم بپرسين ميگم اره منم وقتي با swish با وژن 2 كار ميكنم اصلافونت فارسي رو ساپورت نميكنه واصلا اونو نمي شناسه
برا همين كار ميرم كارل واونو عكس كرده ودر سويش استفاده مي كنم
اما همانطوري كه فرموديد وژن ما قديمي پس اگه براتون امكان داشته باشه لطف كنيد ويه لينك از اون در اينجا قرار بديد تا ما هم از اون استفاده كنيم
در ثاني من به لينك پا يين رفتمم درسته اما يه ايراد كوچك داره - اونم مشكل تو في شه
--------------------------
منتظر كمكتون هستم
www.activenet.o-f.com

سلام اقايون
اگه از منم بپرسين ميگم اره منم وقتي با swish با وژن 2 كار ميكنم اصلافونت فارسي رو ساپورت نميكنه واصلا اونو نمي شناسه
برا همين كار ميرم كارل واونو عكس كرده ودر سويش استفاده مي كنم
اما همانطوري كه فرموديد وژن ما قديمي پس اگه براتون امكان داشته باشه لطف كنيد ويه لينك از اون در اينجا قرار بديد تا ما هم از اون استفاده كنيم
در ثاني من به لينك پا يين رفتمم درسته اما يه ايراد كوچك داره - اونم مشكل تو في شه
منتظر كمكتون هستم
www.activenet.o-f.com

ACTIVE

Active Member
با سلام

دوست عزيز تاپيك اضافي لطفا باز نكن . سوالاتتو جمع كن و يكجا بپرس ! لطفا
در ضمن SWISH نرم افزاريه كه نميتونه بصورت مستقل زبان فارسي رو ساپورت كنه براي همينه كه نوشته هاي فارسي رو برعكس مياره .

راه حل : استفاده از فارسي نويسهايي مانند ؛ مريم - ققنوس - IPT - البرز و شايدم پروين !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
واما رجيستر كردن SWISH دوست عزيز نرم افزار شما قاعدتا به نظر من رجيستر شده كه ميتوانيد به محيط آن وارد شويد . درغير اينصورت اين نرم افزار در ابتداي ورود كدي جهت رجيستر مي خواهد كه پس از وارد سازي اين كد جواز عبور صادر مي گردد.

راه حل : در داخل مجموعه SWISH فايلي با نام CR-SW20U در پوشه اي بنام Crack (البته بسته SWISH من به اين صورت است ) موجود است و با وارد سازي كد هاي مربوطه كدي به شما جهت استفاده از نرم افزار داده مي شود .

ديگه مابقي قضاياي تنظيمش هم بر مي گرده به خودتون . موفق باشيد .

با سپاس
:wink:

amiro

New Member
چقدر اين بنده خدا رو اذيت مي كنيد؟ :wink:
عزيز بعضي از ورژنهاي swish 2.01 فارسي رو ساپرت نمي كنند.
پيشنهاد مي كنم از swish 2.0 يا swishmax استفاده كن.

متشكر .......

از كليه عزيزاني كه لطف كردن و وقت مباركشنو براي پاسخگو يي گذاشتن ممنونم
من كه استفاده كردم اما در بين پا رانتز يه حرفي بگم اونم دوست عزيز ما بر حسب موضوع گفته شده يا جواب داديم يا سوال .پس ربطي به تاپيك جديد نداره .بازهم از شما سروران ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا