Cpanel يه سايت رو چه جوري گير بيارم

MxSite

Member
سلام من از يه جايي Host خريدم و اون طرف به من Cpanel نداده ولي مي دونم Cpanel داره هاستينگ هايش و از آدرس site.com/cpanel هم وارد نشد در ضمن سرور windows 2000 هست

يه كمكي به من بينوا بكنيد

saman_sweden

Active Member
MxSite گفت:
سلام من از يه جايي Host خريدم و اون طرف به من Cpanel نداده ولي مي دونم Cpanel داره هاستينگ هايش و از آدرس site.com/cpanel هم وارد نشد در ضمن سرور windows 2000 هست

يه كمكي به من بينوا بكنيد

كسي كه هاست ميفروشه Cpanel را بايد بده
اين بمعني اين است كه اون طرف شوته ميخواهد سر مشتري كلاه بگذاره ميتوني از دستش شكايت كني وپولتو پس گرفته و اگر هاستت روي سايت خارجي باشه طبق قوانين بين الملل ادعادي غرامت هم بكنيد
خدا يه زره عرضه و شرافت هم به مسولين جمهوري اسلامي بده كه اين قوانين در ايران تثبيت بشود

MxSite

Member
مرسي از جواب هاتون

شركت به من گفت اون هايي كه cpanel ميدن امكان هك شدن دارن و اين شركت resseler نيست بلكه خودش صاحب سرور هست تو كانادا و اين جا نمايندگي دارن و اينم ميتونم بگم كه شركت الكي نيست چون هاست دانشگاه تهران روي سرور اين ها است و كليه مصاحبه هاي آقاي خاتمي كه online پخش ميشه رو اين شركت انجام ميده

در ضمن با site.com/admin هم وارد نشد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا اگر برات كنترل پنل رو غير فعال كرده باشن از هيچ راهي نميتوني وارد بشي...

مجيد

MxSite

Member
سلام

به من گفت cpanel داره و فعال هم هست ولي يه آدرس طول و دراز داره براي وارد شدنش كه گفت اگه تونستي پيدا كن و اگر هم نتونستي كه هيچي

آيا با برنامه نويسي ASP يا PHP نميشه اطلاعات كل سرور از جمله cpanel رو پيدا كرد.

30yavash

Member
جلل خالق همه چيز ديده بوديم به جز اين يكي ؟
خدت پيداش كن كه نشد جواب :idea:

من يه پيشنهاد دارم برات.ببين يه برنامه‌هايي هستن كه مي‌تونن كل يك سايت رو كپي كنن مثل وب زيپ شما بيا با وب زيپ سايتت رو روي هاردت ذخيره كن بعد يه نگاه به صفحاتش بنداز ببين چي يا رو برات پيدا كرده.
البته اينم بگم كه اين برنامه صفحات رو فقط به صورت HTML كپي ميزنه يعني انتظار نداشته باش اسكريپ asp يا php رو برات كپي كنه.من اين روش رو تا حالا تست نكردم ولي شايد جواب داد.

ضمن اينكه فكر كنم عاقلانه ترين راه اينه كه بري پيششون و از خودشون بخاي برات Cpanel بذارن.مي توني تعهد بدي كه اگر هك شد مسپوليتش با خودته

جدیدترین ارسال ها

بالا