سلام دوستان از کارهای اخیر . . . Max-Vray-Cs6 :rose: رندر روز اضافه شد . . .
dr.hashemi کاربر فعال Nov 18, 2013 #1 سلام دوستان از کارهای اخیر . . . Max-Vray-Cs6 رندر روز اضافه شد . . . پیوست ها 2.jpg 304.3 کیلوبایت · بازدیدها: 80 3.jpg 317.8 کیلوبایت · بازدیدها: 69 fin . . ._out.jpg 747 کیلوبایت · بازدیدها: 14 fin . . ..jpg 316.2 کیلوبایت · بازدیدها: 14 آخرین ویرایش: Nov 24, 2013
*farshid* کاربر VIP Nov 18, 2013 #2 کومپوزوسیون صجنتو دوست داشتم .... وقتی متریال انقدر نویز ایجاد میکنه بهتره رفلکت پایی و گلاسینس بالاتر استفاده بشه ... البته سیستمت خوب باشه اصلا گلاسینس رو بذار رو .2 ساب 200
کومپوزوسیون صجنتو دوست داشتم .... وقتی متریال انقدر نویز ایجاد میکنه بهتره رفلکت پایی و گلاسینس بالاتر استفاده بشه ... البته سیستمت خوب باشه اصلا گلاسینس رو بذار رو .2 ساب 200
AREF مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c Nov 18, 2013 #3 سلام.خیلی کار خوبی شده.آفرین.فرشید سابداوایز 200!!!! فرمولی هم داره برای بهینه ؟
dr.hashemi کاربر فعال Nov 18, 2013 #4 *farshid* گفت: کومپوزوسیون صجنتو دوست داشتم .... وقتی متریال انقدر نویز ایجاد میکنه بهتره رفلکت پایی و گلاسینس بالاتر استفاده بشه ... البته سیستمت خوب باشه اصلا گلاسینس رو بذار رو .2 ساب 200 کلیک کنید تا باز شود... ممنون ولی هم مشکل سیستم دارم هم زمان i5 8gb ram
*farshid* گفت: کومپوزوسیون صجنتو دوست داشتم .... وقتی متریال انقدر نویز ایجاد میکنه بهتره رفلکت پایی و گلاسینس بالاتر استفاده بشه ... البته سیستمت خوب باشه اصلا گلاسینس رو بذار رو .2 ساب 200 کلیک کنید تا باز شود... ممنون ولی هم مشکل سیستم دارم هم زمان i5 8gb ram
dr.hashemi کاربر فعال Nov 18, 2013 #5 AREF گفت: سلام.خیلی کار خوبی شده.آفرین کلیک کنید تا باز شود... عزیزمی . . .
dr.hashemi کاربر فعال Nov 24, 2013 #7 mostafa8 گفت: هیچی واسه گفتن ندارم من یکی کلیک کنید تا باز شود... چرااااااااااااااااا؟
dr.hashemi کاربر فعال Nov 24, 2013 #9 mostafa8 گفت: چون از همه نظر کامله کلیک کنید تا باز شود... نظر لطفته برادر . . .