بی بی کد cool kitchen

hamed max

کاربر فعال
سلام به همه..........................................بعد یه مدت که اکانت کاربریم مشکل داشت و حالا درست شد دوباره اومدم..........!!!!!!!
یکی دیگه از کارام......................................بدک نشده امیدوارم نظرها و نقد های خوبتون رو از من دریغ نکنید................................every design has a story

3dsmax 2013.................vray2..............adobe PS

پیوست ها

• cool kitchen c1.jpg
    cool kitchen c1.jpg
    726.9 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • cool kitchen c2.jpg
    cool kitchen c2.jpg
    580.7 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • cool kitchen c3.jpg
    cool kitchen c3.jpg
    823.1 کیلوبایت · بازدیدها: 57

madmaster_3d

Well-Known Member
کارت قشنگ شده نسبت به کارهایی که ازت دیدم . شایدم دارم با یکی دیگه اشتباهت میگیرم. ولی یکمی شدت نور یکجوریه. اینگار پست زیاد زده باشی

martin eco

Well-Known Member
کارهای بسیار خوبیه..فقط یه چیزی که کاملا مشخصه در عکسها..اینه که شارپ نیستن مخصوصا دو عکس اول...رنج بین تیره ترین نقطه و روشن ترین کمه..همون کنتراست
به نظر میاد بلوم زیادی رو صحنه اعمال شده که این تاثیر منفی رو در اتمسفر کار گذاشته..
موفق باشی:rose:

hamed max

کاربر فعال
ممنونم..........................شاید اگه از های پس برای شارپ استفاده میکردم بهتر میشد.....................................یه لایه ی بلوم با رنگ سرد که گذاشتم هم بی تاثیر نبوده..........................

سلام ....
از نظر من ( به عنوان یه مخاطب ) رندر خیلی خوب شده ولی اگر ترکیب بندی رنگ شارپ تر بشه و یا از رنگ های شاداب تری مانند نارنجی استفاده کنی ، کارت فوق العاده میشه .

*farshid*

کاربر VIP
کار خوبی شده ...
آورین بر شوما

یه مقدار احساس میکنم aa کار میتونست اسموستر از این باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا