control panelسایت کدوم قسمته؟

haniye_

Member
easy php رو نصب کردم
آدرس هم که میدم وارد بقیه صفحاتش مثل search یا... میشه اما نمیدونم چطور برای تغییر انجمن وارد کنترل ÷نل مدیریت اون بشم؟!

kami_mz

Well-Known Member
پايين صفحه بالاي اونجا که نوشته powered by PHPbb
( يا به فارسي نوشته با قدرت PHPBB ) يه لينک هست ( که البته بعد از اينکه به اکانتي که براي مدير ساختيد login کنيد معلوم ميشه) که نوشته برو به بخش مديريت.
اونو امتحان کرديد؟

haniye_ گفت:
باید چه آدرسی بدم که دوباره وارد انجمن بشم؟؟؟؟

دوست عزيز
سوال شما خيلي مفهوم نيست اما اگه منظور شما اين باشه كه چطور مي تونيد وارد قسمت مديريت بشين بايد بگم كه روي خط آدرس Browser تون بايد اين آدرس رو تايپ كنيد http://Localhost/phpBB2/admin يه صفحه براتون مياد كه بايد يوزر نيم و پسوردي رو كه موقع نصب واسه مدير انتخاب كردين وارد كنيد بعد از Login كردن وارد قسمت مديريت انجمن ها مي شين و از اونجا مي تونيد قسمت هاي مختلف رو كنترل كنيد
تذكر: اگه دو شاخه install و contrib رو بعد از نصب پاك نكردين اونها رو پاك كنيد صفحه خودتون رو يه بار رفرش كنيد بعد اين مراحلي رو كه گفتم انجام بدين

haniye_

Member
از همه دوستاني كه راهنمايي كردن سپاسگزارم
اين آدرس رو كه دادم مشكل حل شد
با تشكر

خواهش مي كنم دوست عزيز
باز هم اگه سوالي داشتين اگه بتونم خوشحال مي شم تا كمك تون كنم

ashkan jan salam. azat mikham age barat darde sary nist amozeshesh ra hamra ba ax baramon bezari az nasbe local host ta ..... nasbe khode forumesh . pishapish behet khaste nabashid migam va azat tashakor mikonam

hamid_joon گفت:
ashkan jan salam. azat mikham age barat darde sary nist amozeshesh ra hamra ba ax baramon bezari az nasbe local host ta ..... nasbe khode forumesh . pishapish behet khaste nabashid migam va azat tashakor mikonam

حتما عزيز
من تصميم گرفتم كه اين كار رو بكنم انشا الله ظرف چند روز آينده اين كار رو مي كنم تو همين تاپيك منتظرش باشين يه سري از دوستان هم به من Pm دادن همين خواهش رو كردن كه من رو تو تصميمم مصمم تر كرد. اگه خدا بخواهد من فردا امتحان تموم ميشه و شروع مي كنم به نوشتنش

نصب php ، Apache ، Mysql ، php my admin براي تازه كار ها

سلام دوستان
استقبال شما عزيزان از مطلبي كه چندي پيش راجع به نصب phpbb نوشته بودم و پيامها و ايميل هايي كه دريافت كردم مبني بر آموزش نصب php ، Apache ، Mysql ، php my admin و phpbb . اين حقير تصميم گرفتم براي آن دسته از دوستاني كه تازه كار هستند و اشتياق به فراگيري و استفاده از اين تيپ برنامه ها دارند لازم است رو اين آموزش را ترتيب بدم.

خوب دوستان همونطور كه قول داده بودم، امروز روش نصب اين برنامه ها را به طور كامل و قدم به قدم توضيح ميدم.

شما در اين مرحله بايد Easy php را از اين ادرس دانلود كنيد.

http://prdownloads.sourceforge.net/quickeasyphp/easyphp1-7_setup.exe?download

حالا كه شما Easy php را دانلود كرديد روي easyphp1-7_setup.exe كليك كنيد تا عمليات نصب انجام شود در حين عمليات نصب شما هيچگونه تغييري به تنظيمات پيش فرض ندهيد(در صورت دلخواه شما مختاريد تا مسير نصب برنامه را تغيير دهيد !) و فقط روي دكمه Next كليك كنيد تا عمليات نصب پايان پذيرد.
پس از پايان عمليات نصب php ، Apache ، Mysql ، php my admin بر روي كامپيوتر شما نصب و تنظيمات مربوطه انجام گرفته است. حالا شما مي توانيد Easy phpرا اجرا نماييد. با اجرا كردن آن ايكون مربوطه در قسمت Taskbar كامپيوتر شما مانند شكل زير نمايان خواهد شد.

1.jpg

براي تست صحت عملكرد Easy php مي توانيد روي آن راست كليك كرده و گزينه Administration را انتخاب مي نماييم. اگر عمليات نصب به درستي انجام شده باشد صفحه زير به شما نمايش داده خواهد شد.

2.jpg

نكته1: اگر شما دو مرتبه روي آيكون Easy php موجود در Taskbar كليك نماييد پنجره Apache بصورت زير براي شما نمايان خواهد شد.

4.jpg

در اين پنجره مي توانيد زبان را به انگليسي تغيير دهيد همچنين مي توانيد Apache و Mysql را Stop ، Start و يا Restart نماييد.

نكته 2: اگر شما روي آيكون Easy php راست كليك نماييد و از قسمت Configuration ، php my admin را انتخاب نماييد

5.jpg

در اين حالت شما مي توانيد در Mysql خود يك ديتابيس جديد بسازيد و براي اين كار كافي است تا در قسمت Create new database نام ديتابيس خود را وارد كنيد و روي دكمه Create كليك كنيد تا ديتابيس شما ساخته شود.

6.jpg

در پايان از همه دوستان پوزش مطلبم كه به علت كمبود وقت و عجله اي كه در تهيه اين مطلب داشتم نتوانستم آنچنان كه بايد حق مطلب را ادا كنم . اما اين مژده را به شما دوستان مي دهم كه در روز هاي آتي مطالب مفصلي در مورد نصب و تنظيمات phpbb براي شما دوستان ارسال خواهم كرد

mahyar - r

Member
من وقتي phpbb رو آپلود مي كنم وارد قسمت install مي شم و اينستالش مي كنم بعد مي گه بايد فايل config.php رو آپلود كني . من هم مي ذارم خودش آپلود كنه البته قبلش آدرس ftp سايت منو مي گيره . بعد يه صفحه باز مي شه كه توش يه دكمه هست به نام finish installed رو اون كه كليك مي كنم دوباره وارد صفحه اينستال مي شم . حالا من بايد چيكاركنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

( آدرس هر صفحه اي رو هم ( به غير از install.php ) مي دم يه همچين اروري مي ده :
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php? )

kami_mz

Well-Known Member
خب شما يه بار ديگه ديتابيسو پاک کن.
permission فايل config.php رو هم بذار روي 777 ( البته قبلش هر چي توي اين فايل هست رو پاک کن.).
اين دفعه اينستالر رو اجرا کن ببين درست شده؟

sutinevis گفت:
آقا واقعا ممنون.نميدونم چجوري ازتون تشكر كنم.

خواهش مي كنم دوست عزيز كاري نكردم كه. در مورد IPB هم بايد بگم كه IPB و phpbb هم توي ليست اموزش هاي مصور من قرار دارند انشا الله اگه عمري باقي باشه بزودي شاهدش خواهين بود

مخلصيم
اشكان

جدیدترین ارسال ها

بالا