control panelسایت کدوم قسمته؟

haniye_

Member
با سلام
من براي طراحي يك انجمن تمام فايلهاي phpbbfarsi و subsilver_farsi دانلود کردم اما این قسمتی که توضیح دادید... یعنی control panelسایت کدوم قسمته؟
لطفائ راهنمایی کنید.
ممنون

دوست عزيز
براي مثال اگه شما phpbb رو در Localhost باز ميكني اون بالا آخر آدرس فقط كافيه بنويسي admin و اينتر رو بزني بعد يه صفحه باز ميشه كه ازت يوزرنيم و پسورد مي خواد اونها رو وارد مي كني (همون يوزر نيم و پسوردي كه موقع نصب بهش دادي!) وارد قسمت مديريتش ميشي

:wink:

haniye_

Member
از اینکه جواب دادید خیلی ممنونم
من فایل phpbb رو گرفتم اونو Extarct کردم وفولدر باز شده رو تو درایو d سیستمم تو شاخه Inetpub و بعدwwwroot ریختم یعنی این آدرس D:\Inetpub\wwwroot\phpBB2
الان باید چکار کنم؟!

shahrokh_xp

Active Member
haniye_ گفت:
من فایل phpbb رو گرفتم اونو Extarct کردم وفولدر باز شده رو تو درایو d سیستمم تو شاخه Inetpub و بعدwwwroot ریختم یعنی این آدرس D:\Inetpub\wwwroot\phpBB2
الان باید چکار کنم؟!
شما php رو نصب كرديد؟
كار با php در iis يه مقداري سخته . شما Apache , MySQL و PHPMyAdmin ريختيد؟

haniye_ گفت:
الان باید چکار کنم؟!

اول از همه با اجازه همه اساتيد اگه در اين متن كمي يا كاستي بود به بزرگي خودتون ببخشيد و حتما راهنمايي هاي لازم رو بكنيد

دوست عزيز
من روش نصب phpbb را براي شما بطور كامل توضيح دادم تا احيانا در موقع نصب به مشكلي بر نخوريد
اما اگر بعد از مطالعه اين متن سوالاتي براي شما پيش اومد بپرسيد. خوشحال خواهم شد اگر بتوانم به سوالات شما پسخ بگم.در ضمن پك فارسي phpbb را براي دانلود براتون گذاشتم.

حالا كه شما فايلي رو كه دانلود كريد Extract كرديد اون رو در روت سرور خود كپي كنيد. توجه داشته باشيد فايلهاي lang_farsi.zip را بايد درون شاخه Language كپي كنيد
براي اولين قدم در نصب برنامه بايد Database اين انجمن را بسازيد براي اين كار ميتوانيد از phpMyAdmin استفاده كنيد
پس از ايجاد ديتابيس در مرورگر خود آدرس قسمتي كه phpBB را در آن كپي كرده ايد وارد كنيد.
اگر اولين بار است كه قصد اجراي اين برنامه را داريد و تا به حال آنرا نصب نكرده ايد فايل install.php بصورت خودكار ايجاد خواهد شد.
تذكر: قبل از هر كاري زبان صفحه را فارسي كنيد براي اين كار گزينه Farsi را از قسمت Default board language انتخاب نماييد

تنظيمات اوليه:
زبان پيش فرض انجمنها : همانطور كه قبلا اشاره كردم مربوط ميشود به نمايش زبان در انجمنها كه شما هر زباني را كه در اينجا انتخاب نماييد بصورت پيش فرض براي كل سايت شما در نظر گرفته خواهد شد.
نوع ديتا بيس : در اينجا مي بايست ديتا بيس خود را انتخاب كنيد. كه داراي انواع ديتابيس SQL و ODBC مي باشد. نوع ديتابيس به سرويش دهنده شما بستگي دارد . در حالت عادي muSQL 3.x انتخاب شده است.
روش نصب برنامه : در اين قسمت شما مشخص ميكنيد كه آيا برنامه شما نصب شود يا اينكه نسخه قبلي خود را Upgrade كند . در حالت عادي گزينه نصب انتخاب شده( Install) است.

تنظيمات بانك اطلاعاتي :
نام هاست ديتابيس يا DNS : چنانچه از ديتابيس SQL استفاده ميكنيد در اين قسمت شما بايد نام هاست ديتا بيس خود را وارد كنيد. كه معمولا localhost ميباشد
نام ديتا بيس : در اينجا بايد نام ديتا بيس خود را وارد كنيد(به همان اسمي كه قبلا در phpMyAdmin ايجاد كرده ايد)
نام كاربري ديتا بيس : در اينجا بايد نام كاربريي را كه براي ديتابيس خود در نظر گرفتيد (كه معمولا Root مي باشد)
كلمه عبور ديتا بيس: در اينجا بايد كلمه عبوري را كه براي ديتا بيس خود انتخاب كرده ايد را وارد كنيد (اگر كلمه عبور انتخاب نكرده ايد اين قسمت را خالي بگذاريد)
پيشوند براي نام تيبلهاي : اين قسمت عملا و در حالت عادي نيازي به تغيير ندارد و مقدار پيش فرض آن هم phpbb_ مي باشد

تنظيمات مدير سايت :
آدرس ايميل مدير سايت : اين قسمت همانطوري كه از اسمش پيداست براي وارد كردن آدرس ايميل مدير سايت مي باشد.
نام دومين : در اينجا بايد نام دومين خود را وارد كنيد كه phpBB‌بصورت پيش فرض خودش نام دومين شما را پيدا ميكند و در اين فيلد وارد ميكند
شماره پورت سرور : در اينجا بايد شماره پورت سرور خود را وارد كنيد اين مقدار توسط سرويس دهنده شما مشخص مي شود كه معمولا 80 مي باشد.
نام كاربري براي مدير سايت : در اين قسمت بايد يك نام كاربري براي خود (مدير سايت) ايجاد كنيد كه تمام اختيارات و امكانات مديريت در اختيار اين نام كاربري قرار خواهد گرفت.
كلمه عبور براي مدير سايت : در اين قسمت بايد يك كلمه عبور براي نام كاربري مدير سايت را وارد كنيد تا از وارد شدن ديگران توسط اين نام كاربري جلوگيري كنيد.
كلمه عبور براي مدير سايت [تاييديه] : در اين قسمت همان كلمه عبوري را كه در فيلد قبلي وارد كرديد را وارد كنيد.
پس از پر كردن تمامي فرم و فيلدهاي ذكر شده در بالا و پس از اطمينان حاصل كردن از صحيح بودن آنها كليد "شروع نصب" را بفشاريد تا بقيه كارها بصورت اتوماتيك انجام شود.
وقتي كار نصب تمام شد يك تاييديه به شما نمايش داده خواهد شد. و از شما مي خواهد كه به سايت وارد شويد
هنگامي كه نصب برنامه تمام شد وقت آن است كه يك سري شاخه هايي كه ديگر نيازي به آنها نيست را حذف كنيد. در پيغام بالا هم همين موضوع را متذكر شده است. دو شاخه install و contrib ديگر بعد از نصب برنامه به آنها نيازي نيست و شما بايد حتما آنها را حذف كنيد تا بتوانيد به محيط انجمنها وارد شويد
پس از حذف آن دو شاخه ديگر انجمنهاي phpBB بصورت كامل راه اندازي شده است و شما پس از يك بار Refresh كردن صفحه صفحه اول را خواهيد

خيلي مخلصيم
اشكان

haniye_

Member
از شما دوستان که راهنمایی کردید خیلی ممنونم
من فایل unzip phpbb رو تو فولدری که به اسم root تو درایو c ساختم ک÷ی کردم و بعد فایلunzip farsi رو تو شاخه language phpbb و subsilver رو تو tamplatephpbb ریختم ولی حالا که باید بانک با phpMyAdmin بسازم این برنامه رو ندارم و کار با اون رو هم بلد نیستم اگه ممکنه راهنماییم کنید ..
در ضمن تمام این کار ها رو باید حتما تو سرور انجام داد یا روی یه سیستم معمولی هم میشه امتحانش کرد بعد رو سرور فرستادش ؟؟؟

haniye_ گفت:
خواهش می کنم کمک کنید خیلی ضروریه

دوست عزیز در صورت بروز هرگونه مشکل بگو تا من کل این مراحل و .. را بصورت یه مقاله خوب همراه با تصاویر مربوطه بفرستم همین جا تا دیگه نه شما و نه سایر دوستان در این ضمینه بخصوص مشکلی نداشته باشند

قربون همه شما
اشکان

shahrokh_xp

Active Member
راستي ممنون كه به سوال من جواب دادي :d
پرسيدم آيا اصلاْ PHP و MySQL نصب كردي؟؟؟

shahrokh_xp گفت:

نخير دوستمون هنوز PHP و MySQL رو نصب نكردن و از اونجايي كه اين مباحث بارها تكرار شده اين حقير تصميم گرفتم كه براي نصب اين برنامه ها و ... ايشان را ازطريق Pm راهنمايي كنم
بديهي است كه اساتيد گرامي خيلي بهتر از من مي توانند دوستان را راهنمايي نمايند :oops:

مخلصيم
اشكان

haniye_

Member
shahrokh_xp گفت:
سلام من و ببخشيد

من php رو نصب نكردم اما فعلا موفق به نصب easyphp شدم

با تشکر

haniye_

Member
من تونستم EASY PHP رو نصب کنم و بعد از اون هم یه دیتا بیس
تنظیمات اولیه و ÷ایگاه داده و مدیر سایت رو انجام دادم و دومین رو فعلا لوکال هاست دادم

اما بعد از اینکه همه برنامه ها رو بستم و نتونستم برم تو این انجمنی که ساختم
نمی دونم از کدوم قسمت باید وارد انجمن شد

kami_mz

Well-Known Member
اين آدرسشه احتمالا( يا يه چيزي شبيه به اين):
http://localjost/phpbb2
كه اين آخر آردس( بعد ازlocalhost) بستگي به فولدري كداره كه شما توي htdocs ساختيد و phpbb رو توي اون ريختيد.

haniye_

Member
من اين آدرس رو ميدم اسم تمام فايلها رو هم امتحان كردم اما وارد صفحه كنترل پنل سايت نميشه؟!

kami_mz

Well-Known Member
اصلا PHPbb نصب شده؟ ياموقعي که اين آدرسو مي ديد installer مياد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا