بی بی کد Conference Room

crissangel

کاربر فعال
سلام خدمت اساتید عزیز...

راستش این کار دیروزم و درواقع سومین کارم در مکس هست که انجام دادم..راستش کار فقط ۶ ساعت روش وقت گذاشته شده و مسلماً بی ایراد نیست...چون برای یه سالن کنفرانس هست که سریع باید تحویل داده می‌شد و صد البته توی این طرح‌ بیشتر روی قسمت اتاق فرمان تمرکز شده...طرح بعداً‌ تغییر می‌کنه و این فعلا یه 3d کلی از کار هست و رو همین حساب رزولوشن رو خیلی خیلی بالا نگرفتم...

پس ممنون می‌شم در حد همون ۶ ساعت من رو از نظراتتون بهره مند کنید...

کارهام رو اینجا می‌ذارم که از تجربیات شما استفاده کنم...

امیدوارم بپسندید

مخلصیم...

...................................................................

پ.ن : ظاهراً متن این پست یه مقدار برای دوستان سوتفاهم ایجاد کرده بود...حرف‌های بالا رو برای زمینه چینی نزدم...اتفاقا ازتون می‌خوام اگه فرصت دارید، هر ایرادی که اینکار داره بگید دوستان...کارام رو اینجا نمی‌ذارم که تعریف و تمجید الکی بشه...می‌ذارم که شما دوستان با تجربه ایرداهاش رو بگید تا برام تجربه بشه...وگرنه اگه قرار باشه با دو تا ایراد گرفتن ناراحت بشم که مسلماً به جایی نمیر‌سم.....

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg9.jpg8.jpg

آخرین ویرایش:
این روزا همه دارن با اولین و دومین و سومین کارهاشون میان و این جای خوشحالی داره، اما خوب وقتی که یه زمینه چینی اونم به اینصورت شکل می گیره برای اینکه کسی خورده نگیره به کار شما، دیگه جای نقد و بررسی هم باقی نمی مونه به خودی خود!!

خودتون دارید می گید دیگه، این سومین کارتون هست ، که از این بابت بهتون تبریک می گم، قطعاً اگر این صحبت صحت داشته باشه :) معلومه استعداد زیادی در این زمینه دارید! و با توجه به زمانی که گذاشتید و تجربه ای که نداشتید، این کار کار بسیار بسیار زیبایی شده با تمام نواقصش.

اما خوب از اونجایی که بعنوان یه مبتدی کار گذاشتید، دیگه نمیشه ایرادهای کار رو گفت به این خاطر که هم زحمت شما کم تر به چشم خواهد اومد، و هم اینکه صحیح نیست سومین کار یه سه بعدی کار رو نقد کرد، ایشالا از کار پنجاهم به بعدتون شروع به نقد هم می کنیم.

تا می تونی تمرین کن و کار خوب نگاه کن، و از دیدن آموزش های خوب قافل نشو.

باریکلا به این سعی و تلاش

آخرین ویرایش:

crissangel

کاربر فعال
این روزا همه دارن با اولین و دومین و سومین کارهاشون میان و این جای خوشحالی داره، اما خوب وقتی که یه زمینه چینی اونم به اینصورت شکل می گیره برای اینکه کسی خورده نگیره به کار شما، دیگه جای نقد و بررسی هم باقی نمی مونه به خودی خود!!

خودتون دارید می گید دیگه، این سومین کارتون هست ، که از این بابت بهتون تبریک می گم، قطعاً اگر این صحبت صحت داشته باشه :) معلومه استعداد زیادی در این زمینه دارید! و با توجه به زمانی که گذاشتید و تجربه ای که نداشتید، این کار کار بسیار بسیار زیبایی شده با تمام نواقصش.

اما خوب از اونجایی که بعنوان یه مبتدی کار گذاشتید، دیگه نمیشه ایرادهای کار رو گفت به این خاطر که هم زحمت شما کم تر به چشم خواهد اومد، و هم اینکه صحیح نیست سومین کار یه سه بعدی کار رو نقد کرد، ایشالا از کار پنجاهم به بعدتون شروع به نقد هم می کنیم.

تا می تونی تمرین کن و کار خوب نگاه کن، و از دیدن آموزش های خوب قافل نشو.

باریکلا به این سعی و تلاش

دوست عزیز ممنون از لطفتون....قصدم زمینه چینی و از اینجور چیزا نبود...
اتفاقا من خوشحال می‌شم از همین کار سوم تمام ایرادها رو بگین تا تجربه بشه....

لطفاً بگید تا تو کارهای بعدی حواسم بهشون باشه.....
ناراحت که نمی‌شم هیچ ، خیلی هم استفاده می‌کنم....

موفق باشی

شما تلاشت قابل تحسینه ، اما روال کار به این صورت هست که شما باید اوایل کارت فقط تمرین کنی و خودت تجربه کسب کنی ، و بعد به دنبال رفع نواقص باشی!!

الان ممکنه من یه حرفی بزنم و باز دوستان من رو مورد عنایت قرار بدن، اما به هر جهت در ابتدای راه طبیعی هست که نکات منفی و نواقص کار بسیار بیشتر از بخش های مثبتش باشه و این نیاز به زمان و صبر و حوصله و گذاشتن زمان داره تا کارهایی به این صورت رو تحلیل کرد و نواقص رو برای بر طرف کردن راهنمایی کرد، به همین دلیل بیشتر کسانی که دستی بر آتش دارند، برای کارهای ابتدایی نمی تونن زمانی به اون صورت بزارن و این وظیفه استاد راهنمای شما هست که این ایرادات رو بصورت حضوری ، برای شما باز کنه و راهنماییتون بکنه. :)

در واقع معمولاً کارهای در سطوح بالاتر رو نقد می کنند ، فعلاً برای شما تشویق کافیه، چون شما هنوز خیلی چیزا باید یاد بگیری، اما حسنی که داری این هست که انتقاد پذیر هستی (البته فعلاً :) ) و مشخصه که خمیر مایش رو داری ، اما به نظرم روی صبر و حوصله ات هم باید کار کنی :)

حالا برای اینکه یه کم روحیه هم بگیری یه چند تا از نواقص این کارت رو می گم.

1- روی متریال سازی و یو وی کردن باید بیشتر وقت بزاری ، در تمام نما هایی که گذاشتی ، با وجود اینکه بطور کل قابل قبول هست ، اما صحیح و درست نیست!! ، رو این زمینه سه تا ولوم آموزشی از ویزکروبل هست که می تونی تهیه کنی و شروع کنی به تمرین

2- به تصاویر واقعی سالن های کنفرانس نگاه کن و سعی کن نور پردازیت رو منطبق بر یه رفرنس انجام بدی ، الان می شه گفت نورپردازیت یک دسته و این موضوع رو دسته کم گرفتی! ، سعی کن خوب به منابع نور و کیفیت و شدت و رنگ و خواصشون دقت کنی و بتونی شبیه سازی کنی، که قطعاً نیاز به دیدن آموزش های خوب در این زمینه داری ، وگرنه با سعی و خطا نتیجه خوبی به دست نمیاری.

3- در زمینه پست پروداکشن، بطور مثال اگه فقط یه نمونه بخوام بگم، به همه ی نورهات جلوه ی درخشش دادی که این صحیح نیست ، لااقل اگر همه ی منابع نورت هم جلوه ی درخشش پیدا بکنند ، لازم هست که به تناسب زاویه این کار انجام بشه!! ، که در نتیجه بعضی کشیده تر و بعضی کوچکتر به نظر خواهند رسید و اینطوری صحیح تر هست.

4- در زمینه انتخاب صحیح پوسته ها ، نیاز داری تا خوب هارمونی و رنگ رو بشناسی که در این زمینه کتاب رنگ ایتن کتاب خوبی هست برای شروع

اما در آخر باز هم می گم کارت خوبه ، همینطور به انتقاد پذیر بودنت ادامه بده و از الان به دنبال رفع نواقصت نباش ، بیشتر سعی کن یاد بگیری و به کار ببندی ، الان وقت رفع نواقص نیست ، الان زمان اصولی یاد گرفتن و اصولی یا هنری انجام دادنه رفیق گلم.

crissangel

کاربر فعال
شما تلاشت قابل تحسینه ، اما روال کار به این صورت هست که شما باید اوایل کارت فقط تمرین کنی و خودت تجربه کسب کنی ، و بعد به دنبال رفع نواقص باشی!!

الان ممکنه من یه حرفی بزنم و باز دوستان من رو مورد عنایت قرار بدن، اما به هر جهت در ابتدای راه طبیعی هست که نکات منفی و نواقص کار بسیار بیشتر از بخش های مثبتش باشه و این نیاز به زمان و صبر و حوصله و گذاشتن زمان داره تا کارهایی به این صورت رو تحلیل کرد و نواقص رو برای بر طرف کردن راهنمایی کرد، به همین دلیل بیشتر کسانی که دستی بر آتش دارند، برای کارهای ابتدایی نمی تونن زمانی به اون صورت بزارن و این وظیفه استاد راهنمای شما هست که این ایرادات رو بصورت حضوری ، برای شما باز کنه و راهنماییتون بکنه. :)

در واقع معمولاً کارهای در سطوح بالاتر رو نقد می کنند ، فعلاً برای شما تشویق کافیه، چون شما هنوز خیلی چیزا باید یاد بگیری، اما حسنی که داری این هست که انتقاد پذیر هستی (البته فعلاً :) ) و مشخصه که خمیر مایش رو داری ، اما به نظرم روی صبر و حوصله ات هم باید کار کنی :)

حالا برای اینکه یه کم روحیه هم بگیری یه چند تا از نواقص این کارت رو می گم.

1- روی متریال سازی و یو وی کردن باید بیشتر وقت بزاری ، در تمام نما هایی که گذاشتی ، با وجود اینکه بطور کل قابل قبول هست ، اما صحیح و درست نیست!! ، رو این زمینه سه تا ولوم آموزشی از ویزکروبل هست که می تونی تهیه کنی و شروع کنی به تمرین

2- به تصاویر واقعی سالن های کنفرانس نگاه کن و سعی کن نور پردازیت رو منطبق بر یه رفرنس انجام بدی ، الان می شه گفت نورپردازیت یک دسته و این موضوع رو دسته کم گرفتی! ، سعی کن خوب به منابع نور و کیفیت و شدت و رنگ و خواصشون دقت کنی و بتونی شبیه سازی کنی، که قطعاً نیاز به دیدن آموزش های خوب در این زمینه داری ، وگرنه با سعی و خطا نتیجه خوبی به دست نمیاری.

3- در زمینه پست پروداکشن، بطور مثال اگه فقط یه نمونه بخوام بگم، به همه ی نورهات جلوه ی درخشش دادی که این صحیح نیست ، لااقل اگر همه ی منابع نورت هم جلوه ی درخشش پیدا بکنند ، لازم هست که به تناسب زاویه این کار انجام بشه!! ، که در نتیجه بعضی کشیده تر و بعضی کوچکتر به نظر خواهند رسید و اینطوری صحیح تر هست.

4- در زمینه انتخاب صحیح پوسته ها ، نیاز داری تا خوب هارمونی و رنگ رو بشناسی که در این زمینه کتاب رنگ ایتن کتاب خوبی هست برای شروع

اما در آخر باز هم می گم کارت خوبه ، همینطور به انتقاد پذیر بودنت ادامه بده و از الان به دنبال رفع نواقصت نباش ، بیشتر سعی کن یاد بگیری و به کار ببندی ، الان وقت رفع نواقص نیست ، الان زمان اصولی یاد گرفتن و اصولی یا هنری انجام دادنه رفیق گلم.

دوست عزیز ممنون ...خیلی لطف کردی که این مشکلات رو مطرح کردی...
راستش از اونجایی که من استادی نداشتم و ندارم از شما خواستم این مشکلات رو بگید...چون تا همین جایی هم که یاد گرفتم ، فقط خودم بودم یه سری آموزش فارسی و انگلیسی و مقاله و ....
یه سری آموزشهای متریال سازی و یووی کردن و اینا هم از همین ویزکرویل که گفتید دارم که هنوز فرصت نشده ببینم ....اما حتماً می‌بینم....

ممنون از نظرتون

بسیار خوب ، پس این رو هم از طرف من بعنوان یه برادر کوچک تر و بعنوان نظر شخصی شخص بنده در نظر داشته باش که ...

در حال حاضر و امروزه تقریباً می شه گفت تمامی منابع برای آموزش و یادگیری وجود داره و از طریق اینترنت تقریباً هر چیزی رو می تونی سفارش بدی !! پس از بابت مرجع آموزشی و ابزار مشکلی نخواهی داشت

اما در خصوص رفع نوافص ، خوب در وحله اول باید یه مدت زمانی حتماً طی بشه و روز ها بیاد و بره و شما کار انجام بدی تا چیزهایی که بلدی برات جا بیفته و عادی بشه تا بعد بتونی بری سراق فکر در مورد چیزهایی که حالا روشون تسلط هفتاد درصدی داری! ، تا اینجا چیز خیلی خاصی رو نگفتم، حتی خودت هم این چیزها رو با کمی تامل متوجه می شدی

اما نکته اینجاست !! :)

شما در نهایت نیاز داری تا زیر نظر یه استاد خیلی خوب کار رو یاد بگیری تا زحمت هایی که می کشی به هیچ تبدیل نشه!!! و این خیلی مهمه که قدر وقت و زمان و انرژی و هزینه ای که داری می کنی رو بدونی!! و در صورتی که بدونی ، خود به خود متوجه می شی که بصورت خود جوش تا یه جایی می شه رفت ، اما از اونجا به بعد حتماً باید یه نفر بصورت حضوری راهنماییت کنه!!

البته ناگفته نماند که تصاویر و منابع خود گویای همه چیز هستند!! اما قطعاً بنا بر هوش و استعداد و وقت و شرایط افراد، زمانی که نیاز دارید تا خودتون به جواب سوال هاتون برسید وابسته به این پارامتر ها هست!! ، و قطعاً پس از طی مراحلی ، خود به خود یاد گیری زیر نظر یک استاد مجرب احساس خواهد شد! ( البته هستند کسانی که الان می ان صحبت های من رو رد می کنند :) )

اما باری به هر جهت، بیش از هر چیز تمرین کردنت و بیشتر و بیشتر جدی بگیر !! ، و بگذار اشتباه کمی اشتباه بکنی و با آزمون و خطا و ازیت شدن بعضی چیزها رو یاد بگیری ، اما به محض اینکه احساس کردی می تونی به منابع مراجعه بکنی این کارو بکن و با حس لذتی که از راحتی دونستن بهت دست می ده به راهت ادامه بده ( البته هر کسی یه شیوه ای داره ، این هم بد نیست :) )

در نهایت برات آرزوی موفقیت دارم و پیشنهاد می دم حتماً کارهات رو در معرض نمایش قرار بدی و از انواع و اقصام نظرات دلسرد نشی !! که البته گفتنش خیلی راحت تر از عمل کردنش هست!!

و فراموش نکن که به فکر مدرک و رزومه هم باشی در کنار کار کردن.

یا علی مدد

جدیدترین ارسال ها

بالا