Color Balance

White Rose

Member
سلام دوستان عزیز
این چندتا عکس زیر رو ببینید اگه میشه بگید که این حالت چند رنگی بودن عکس رو توی فتو شاپ چطوری باید اعمال کرد من که هر کاری کردم مثل اینا نشد .ممنون میشم اگه جواب بدید. چند لحظه صبر کنید تا خوب لود بشن .

multi_1.jpg

multi_2.jpg

multi_3.jpg

multi_4.jpg

multi_5.jpg

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببین کار خیلی سختی نیست ولی باید با استفاده از چند تا لایه مختلف اینکار رو انجام بدی. به این صورت که اول از عکس اولیه یک کپی بگیری (تو یه لایه جدید) بعد با استفاده از کلیدای ترکیبی Ctrl+u وارد قسمت تغییر رنگ بشی و رنگ مورد نظرت رو اعمال کنی. حالا یه کپی جدید به همون روش قبلی از عکس اصلی بگیر و مرحله تغییر رنگ رو بازم تکرار کن و اینبار رنگ بعدی رو اعمال کن و به همین ترتیب تا همه رنگهایی رو که میخوای ایجاد کنی و در آخر با استفاده از Eraser و انتخاب یک براش نرم قسمتهایی رو که از یک رنگ نمیخوای رو از هر لایه پاک کن.

امیدوارم متوجه شده باشی.

موفقیت باشی!

White Rose

Member
اول که سارا خانوم ممنونم که زود جواب دادی...
این عکس ها از یک آموزش به زبان انگلیسی هستنند.من این برداشت رو کردم که ابتدا باید یک Color Balance ایجاد کنی سپس توی اون Filter/clouds رو اعمال کنی و همین تور لایه جدید ایجاد کنی وهمین عمل رو تکرار کنی امیدوارم متوجه شده باشید .
این روش درست است یا نه؟
ممنون

GFX Master

من این روشی رو هم که شما گفتی امتحان کردم یجورایی جواب میده ولی یادت باشه که باید وقتی رو یه لایه فیلتر Cloud رو اجرا کردی بعد روی همون لایه Color Balance رو اجرا کنی و رنگها رو تنظیم کنی و بعد Mode لایه رو به Hard Light تبدیل کنی تا شفاف بشه. در آخر هم Opacity لایه هاتو تنظیم کن

GFX Master

ببین کار خاصی نداره. طبق مراحل زیر عمل کن:

1) عکس مورد نظرتو باز کن و یک لایه جدید ایجاد کن.

2) روی لایه جدیدت با رنگهای پیش فرض سیاه و سفید فیلتر Clouds رو اجرا کن.

3) حالا پنجره Color Balance رو باز کن و اون رنگی رو که میخوای با حرکت دادن میله های تنظیم بدست بیار.

4) حالا Mode لایه رو روی Hard Light قرار بده و اگر لازم دونستی میزان Opacity رو کم یا زیاد کن.

5) در مراحل بعدی هم کافیه مراحل قبل رو با رنگ جدید تکرار کنی.

حالا من دقیقا متوجه نشدم که شما عکس از کجا میخوای؟

GFX Master

اگر کاری که گفتم نتیجه داد نمونه کارت رو بذار منم ببینم چجوری شده چون برام جالب بود راهش.

موفقیت باشی عزیز!

White Rose

Member
خوب میتونید این رو آموزشش کنید فکر کنم نکته های جدید وجالبی داره اگر هم میدونید تالینک آموزش به زبان انگلیسی رو بزارم براتون والا حقیقش وقت نکردم کارکنم چون یکی دو ماه دیگه دارم میرم خدمت سربازی اصلا حوصله هیچی رو ندارم.

GFX Master

ایشالا به سلامتی میری و برمیگردی
241.gif
خوب لینکشو بده تا اگر شد بعنوان آموزش بذارم تو سایت فکر کنم موضوع جالبی باشه.

GFX Master

ممنون اقا احد درد اولین فرصت ترجمه میکنم و تو قسمت مقالات میذارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا