cloths

سلام
من کاراکترمو skin کردم ، اما می خواهم دامنش به صورت cloths حرکت کنه
اما تا بهش cloths میدم . دیگه با بدن حرکت نمی کنه و سر جاش ثابت میمونه
. کسی میدونه چطوری لباس کاراکترو باید به صورت پارچه درآورد؟

sajad_VFX

Member
لباسش یه مش جداست یا با مش خود کاراکتره ؟
یا فرقی نمی کنه می خوای یه دامن واسش درست کنی ؟

آخرین ویرایش:

Gryphon

Member
من خیلی وقت پیش یه آموزش دیدم توش با cloth پرده درست میکرد به این شکل بود که قسمت بالا پرده میچسبید به چارچوب پنجره بقیه پرده simulate میشد فکر کنم برای لباس کاراکتر هم میشه استفاده کرد.
تو زیر مجموعه cloth گزینه group رو انتخاب کن، بعد ورتکس هایی که میخوای به کاراکتر متصل باشه سلکت کن (احتمالا ورتکس های بالایی دامن کاراکترت باید باشه ) ،حالا گزینه make group رو بزن، بعد group رو که ساختی تو پنجره زیر گزینه make group انتخاب کن، تو گزینه های بالایی همون پنجره sim node رو بزن، حالا کاراکترت رو انتخاب کن، بعد تموم شد!

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
باید بدن آبجکت رو به عنوان Collision Object معرفی کنید، همینطور برای بهتر شدن کار میتونید از روش آقای Gryphon ورتکس های بالا رو Group کنید و به بدن کاراکتر Nodeـش کنید.

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
Barnara جان فکر کنم یه جا اشتب کردی عزیز Node جسمی که به عنوان Collide معرفی شده باشه رو قبول نمیکنه
عزیز یه کپی از بدنت باید بگیری و بعد یکیش رو جسم برخوردت و یکی هم برای Node ،تو تنظیمات Soft Selection هم داره میتونی کاری کنی که Skin و cloth نرم به هم تبدیل بشن.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
bubo جان راست میگی، حواسم نبود که فقط یکیش امکان پذیره.
آقا سرتونو درد نمیارم،فیلم زیر رو دانلود کنید، دقیقا همون چیزیه که میخواید...

پیوست ها

• Biped_Clothing.rar
    15.7 مگایابت · بازدیدها: 29

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ببین عزیز بعد از گروه ساختن من گزینه ی preserve رو زدم نه Node و یا pin یا هر چیز دیگه. preserve باعث میشه vertex ـهایی که انتخاب کردی دیگه simulate نشن و همون خاصیت Skin داشته باشن و بقیه vertex ـها simulate بشن.

انشا الله که همین رو میخواستی عزیز.
البت با اجازه ی دوستان که وسط حرفاتون من پریدم آآآآ :rose:

حق یارتون

پیوست ها

• Cloth.rar
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 45

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
:lol:
منو Barnara با هم پست گذاشتیم.
Barnara جان فکر کنم تو این یکی شکست خوردی چون واسه من کم حجم تره :lol:

شوخیدم ریفیق :wink: بزرگ مایی به قل رفقامون tech me ـ :green: