Chubby _ حامد طالبانی

hamex

Member
بازم سلام

این آقای چاق بیچاره رو که می بیند با یک اسکیس ساده روی کاغذ شروع شد و بعد تو photoshop و با کمک wacom رنگ آمیزی و digital paint شد

chubby-colored.jpg

ehsan_3dmax

Active Member
بسیار زیباست حامدجان همچون بقیه ی کارهات.
فقط فکر کنم باید رو سایه زنیه قسمتهایی از بدن که سایه روش افتاده مثل زیر گردن و پای چپ کاراکتر، بیشتر کار بشه. هر چند که میدونم میتونستی و احتمالا فرصتش رو نداشتی.
راستی دلیلت واسه طراحیه این شخصیت چیه؟
خوش باشی.

MAJOR

Well-Known Member
خیلی جالب و با حال شده راستی حامد نمی خای یه آموزش اسکیچ و پیتینگ راه بندازی

vahid_3d

Active Member
ببخشید چیزی نمی بینیم.

چرا چیزی نیست.یعنی عکست خرابه و آپلود نشده

pythoN

Active Member
خیلی عالیه 22
اما تنها چیزی که هست اینه که یه زره باید رو قسمت های تیره کار بشه .

shirini_forush

Well-Known Member
خیلی خوبه فقط یه چیزی...

این آقا با این هیکلش... این صندلی یکم براش کوچیکه.
الان « نه دهم » باسن ایشون رو هوا به سر میبره :lol:
بقیش خیلی توپه...

راستی... این کار رنگ روغنه؟

hamed-ddd

Well-Known Member
وای....بازم آقا حامد طرح زد
خیلی باحاله....
طفلک داره خجالت از همه جاش میباره...حامد جان خسته نباشی
اگه از نظر فنی نظر نمیدم واسه اینه که سر در نمیارم..ولی اینکه طرح شما خواسته باشه حسی رو منتقل کنه باید بگم که موفق بوده ..........یعنی شما موفق بودی...

1Gharibe

Member
خیلی عالیه ولی
صندلی خیلی کوچیکه این تعادل رو تو نقاسی از بین میبره اگه وسط نشسته بود میشد یه کاریش کرد
در کل باهاله موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با اجازه حامد يه دفاع از كارش بكنم.
127fs2992626.gif
اكثر بچه ها ايراداتي كه گرفتن بجا بود ولي دقت كنيد كه اين ايرادها تو يه كار رئال قابل قبوله نه تو اين سبكي كه حامد كار ميكنه. اگر اون صندلي بيش از حد كوچيك كار شده واسه اينه كه يه تناقض ايجاد كنه و هيكل درشت مرد رو بيشتر تابلو كنه! بازم ميگم چون اين سبك رئال نيست دليلي هم نداره كه آدم بخواد خيلي به جزئيات كار نگاه كنه.
sorrowsmiley2.gif

راستی دلیلت واسه طراحیه این شخصیت چیه؟
من كه با ديدنش ياد يكي از شخصيتاي فيلم 300 افتادم. حالا دليل حامد رو نميدونم.
2agpyme.gif

shirini_forush

Well-Known Member
لول!

غریبه جان گفت:
اگه وسط نشسته بود میشد یه کاریش کرد

با این هیکلی که من میبینم و احتمالات دیگه ای که میدم در اون صورت به دلایلی صندلی دیده نمیشد :lol: :lol:

با اجازه حامد يه دفاع از كارش بكنم.
127fs2992626.gif
اكثر بچه ها ايراداتي كه گرفتن بجا بود ولي دقت كنيد كه اين ايرادها تو يه كار رئال قابل قبوله نه تو اين سبكي كه حامد كار ميكنه. اگر اون صندلي بيش از حد كوچيك كار شده واسه اينه كه يه تناقض ايجاد كنه و هيكل درشت مرد رو بيشتر تابلو كنه! بازم ميگم چون اين سبك رئال نيست دليلي هم نداره كه آدم بخواد خيلي به جزئيات كار نگاه كنه.
sorrowsmiley2.gif

من كه با ديدنش ياد يكي از شخصيتاي فيلم 300 افتادم. حالا دليل حامد رو نميدونم.
2agpyme.gif

درسته... ولی منظور من و غریبه خیلی کوچیکی صندلی نبود... بیشتر جاش بود. گفتم که الان قسمت اعظم ما تحت این بنده خدا رو هواست... گناه داره خوب :lol:

1Gharibe

Member
درسته... ولی منظور من و غریبه خیلی کوچیکی صندلی نبود... بیشتر جاش بود. گفتم که الان قسمت اعظم ..... این بنده خدا رو هواست... گناه داره خوب

دقیقا همینو میخواستم بگم فقط مشکلم ما .. بود نمیدونستم اسمشو چی بزارم تو بحث های با ادبانه

Mandana

Active Member
بچه ها لطفن مراعات کنین.بحث اصلی رو ادامه بدین.

جدیدترین ارسال ها

بالا