ایول. قشنگ شده، تبریک گیلاس جان.
من فقظ از اینکه اینقدر با سرعت اون حباب ها اومدن توی صحنه زیاد خوشم نیومد. بقیه ی موارد دیگه خوب بود.
راستی در مورد روش انجام کار هم توضیح بده لطفا. آخه من هنوز این آموزش رو ندیدم. یعنی من کلا هنوز اموزش های گري اسكيل هیچ کدومش رو ندیدم.
توضیح کامل بده در مورد روش انجام این کار توی Cinema 4D (لطفا). بازم ممنون.
راستی، بازم اومدید دقیقا عین اموزش کارتونو اجرا کردیدا
لااقل نوشته هاش رو عوض می کردید جالب تر بودا. بگذریم.
شاد باشید و موفق.
مرسي امين جان از نظرت
سرعت حباب ها با توجه به سرعت كل كار فكر ميكنم مناسب بود .. البته يكم كمتر بشه بهتره قبول دارم!
در مورد اينكه مثل آموزش اجرا كردم و بهتر بود يه تكست ديگه ميزدم هم يه توضيح بدم
" كلا زماني كه يكي 2 سال پيش با فتوشاپ داشتم كار ميكردم و آموزشهارو دنبال ميكردم يادمه عين آموزش رو اجرا
ميكردم GFX master خوب يادش مياد حتي يك بار اينقدر تشابه بود كه سوتفاهم پيش اومد
اما به نظر خودم من يه تكست رو هم عوض كنم آخرش ايده از يك نفر ديگه هست ؛ و جدا از اين بهتر ميبينم
آموزش رو دنبال كنم تا نواقص كار بياد دستم ! واسه همين استپ باي استپ آموزش رو پيش ميرم
بيشتر هدفم ياد گيري بود تا تمام كردن كار !! واسه همين چندين بار فيلم رو ديدم !!
در مورد مراحل كار هم :
ابتدا مدل ايجاد شد و توسط يك cloner چيدمان و تعدادشون رو مشخص كردم
بعد از اون يك سيلندر ايجاد كردم و به قسمت object كلونر نسبت دادم كه مشخص كنم منبع پخش آبجكتمون چي هست و اين براي تعيين زاويه دوربين هم مورد استفاده قرار ميگره!!
بعد از اون تكست رو نوشتم و فاصله بين سيلندر و تكست مشخص شد !
سپس يه دونه اسپلاين افكتور اضافه كردم براي هندل كردن آبجكتمون ؛ تكست هم به اسپلاين نسبت داده شد
براي جدا شدن آبجكت ها از يك rigid body استفاده شد كه سوالاتشو از خودتون پرسيدم
از 2تا زاويه دوربين اصلي هم استفاده كردم كه ركورد دوربين هم پايان كار اضافه كردم !
و ديگه نور پردازي هم از يك بك گراند استفاده شد و يك hdri sky و GI وبقيه ي كار هم در افتر افكتز انجام دادم
كه از 2تا پلاگين استفاده كردم كه rsmb براي نشون دادن شتاب و بلور شتاب هنگام حركت و تنظيم دوربين ها !
سلام...
کانسپت کار قشنگ شده...
فقط واسه اینکه قشنگ تر بشه کمی گیلاس ها باید کوچکتر بشه تا نوشته ها بهتر خودشون رو نشون بدن
مثلا اینجا در اولین کلمه حرف c هست یا o .... اگه ریز تر بشه بهتر میشه...
موفق باشی
مرسي دوس جان
درسته كوچك تر ميشدند بهتر ميشد اما يكم خالي ميشد كار كه ميتونستم با كلونر اضافه كنم
كل كار 300 تا گيلاسه اما همين هم براي سيستم داغون من زياد بود واسه همين كوچك تر از اينش نكردم!!
راستي حرف c رو داشتيم اما o نداشتيم cherry 7up :دي
مرسي از نظرت دوس جان
واقعا زیبا شده
من خیلی خوشم اومد
رندر سفید (پایین سمت چپ) رو خیلی دوست دارم
در ضمن پیشرفتت در زمینه ی تریدی تحسین برانگیزه
ای نقاش
ای سینما 4دی کار
موفق باشی
ممنونم فرشيد جان خيلي لطف داري شما
مرسي كه كار رو بررسي كردي
خیلی خیلی خوشمل شده گیلاسی
ماشالله خیلی داری پیشرفت میکنی!
همیننجوری پیش برو بترکون سینما رو :دی
ایشالا از کارای بعدی تغییرات سلیقه ای خودت رو هم توش ایجاد کن که بتونیم بذاریم تاپ گالری
منتظر کارهای آیندت هستیم
موفق باشید
سلام رضا
خوبي؟
مرسي دوس جان
انشاالله يه ايده تو ذهنمه پيادش ميكنم
مرسي از نظرت