قالب Car

madmaster_3d

Well-Known Member
شما یک مکس 2011 نصب بکن . فارسی که بلد نیستی هر چی من میگم مکس 2011 سنگینه تو هم که دستگاهت ضعیفه. آموزش هایی معماری هم تو سایت archdownload.com هستش که یا باید از کافی نت دانلود کنی یا بخری. فکر کنم به دردت بخوره. اگر هم خواستی مدلینگ ماشین و موتور و کاراکتر کارتونی یاد بگیری digita; tutors 2009 . اگر خواستی کاراکتر بازی و هیولا و بحث تکسچرینگ یاد بگیری gnomon workshop . اگر خواستی ربات ساختن یاد بگیری 3d palace. اگر هم خواستی فقط مدل آماده رندر بگیری. :mad:google.com

sallarmelli

Active Member
سلام آموزش های وی ری این سایته archdownload.com همه همون آموزش های Mehdi_lover3dsmax هستند که توی سایت مجید هستش.بابت همه چیز ممنون ولی در مورد ماشین نظر ندادی.

madmaster_3d

Well-Known Member
منظور من دانلود V-ray نبود. تو اون سایت آموزش مدلینگ خونه هم هست. یک با اونها مدلینگت قوی میشه یکمی و بهتر می تونی تو مسابقات شرکت کنی. ماشین هم قشنگه ولی اون رندر قبلیه بهتر بود

hameeda

Member
اگه اسم ماشین رو بذاری فکر کنم استقبال بیشتری می شه در ضمن با رندر اولی خیلی حال کردم فقط color maping روی چی گذاشتی ؟ در حالت پیش فرضه ؟یا نه؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام سالار جان.خیلی کار قشنگی شده. سایه ها فوق العاده شدن که بیانگر جایگیری مناسب منابع نور هست
رفکلتها رو خیلی قوی مهار کردی.
به نظرم یه مقدار رفلکت بدنه ماشین رو گلاسی تر کن.
شیدرش رو عوض کن و vray car mtl بزار.
شیدرهای خود اورموشن از نوع Shelacc هست.
زاویه های دوربین خیلی خوب شدن.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا