بی بی کد c4d

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام
شما باید چند تا چیز رو تو آشپزخونت رعایت می کردی
1. اینکه هود نداره گازت؟
2.تکسچر سنگت دلچسب نیست
3. متریال دیوار جای کار داره. به نظرم از یک تکسچر استفاده کنی بهتر هستش
سایت cgtextures.com رو که مطمئن هستم خودت میشناسی
4.یکی از چیزهای که نتیجه کار رو 180 درجه بهتر می کنه پست پروداکشن و کلر کرکشن تو فتوشاپ یا برنامه های دیگه هستش. مثلا من الان کارت رو با اجازت یکمی تغیر دادم که ببینی چقدر کارت می تونه قشنگ تر بشه. فقط کافیه مثلا سایت 3dxpromotion.com بری و آموزش پست پروداکشنش رو ببینی که بفهمی منظورم چیه
5. متریال هات رو خام رها نکن. مثلا ما تو 3 دی مکس یک چیزی به اسم نویز مپ یا فال اف یا میکس مپ یا ... داریم. من سینما 4 دی بلد نیستم. ولی مطمئنا یک مپی داره که وسط کارت مثلا تیره باشه و گوشه ها روشن تر بکنه. ما تو مکس بهش میگیم فال آف که نتیجه کار رو زمین تا آسمون می کنه . مثلا این عکس رو ببین. حالا همین عکس رو مثلا یک رنگ در نظر بگیر. اون موقع خیلی تخت خواهد بود.
6. نورپردازی رو باید روش بیشتر کار کنی. اگر مکس کار بودی می تونستم بهت آموزش معرفی کنم.
7. مدل سیبی میوه ای چیزی روی میزت بزار و چند تا لیوان گلاس مثلا که صحنه جزئیاتش بیشتر باشه
8. از مپ hdri تو نورپردازیت ها استفاده بکن.
9. من یک چیزی رو نفهمیدم. پارکت چوبی که برای کف به کار میره به دیوار عادی هستش؟ شایدم من ندیدم

پیوست ها

• Test.jpg
    Test.jpg
    987.5 کیلوبایت · بازدیدها: 28

Qeu

Member
سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییاتون همه موارید رو گفتید کاملا درسته در مورد فتوشاپم کاملا حق با شماست متاسفانه من بلد نیستم ولی دارم یاد میگیرم
بازم ممنون

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. وقتتون بخیر.
در مورد کارتون اول از همه پیشنهاد میکنم مقاله میلاد کمباری رو بخونین

باید سعی کنین زاویه رو طوری انتخاب کنین که خط های عمودی کمتر برن به نقطه گریز.
کارتون فیزیکال نیست.یعنی معلوم نیست نور از کجاست.شما باید سعی کنین با منابع نور مشخص شده نور پردازی کنین
فاز آخر پست پروداکشن هست که باید انجام بدین.

جدیدترین ارسال ها

بالا