بی بی کد Building

dr.hashemi

کاربر فعال
نه کاملا درسته
ولی این سبک منه برای کارای بازاری
چهره ی کارفرما با دیدن چنین رندرایی دیدن داره
از طرفی کار ما شبیه سازیه یعنی طرف میتونه ببینه در آینده اگه چنین درخت هایی وجد داشته باشه چطور میشن بناش
بعدم اینکه این سمت ولیعصره و چنین درخت هایی اونجا به وفوره

نه کاملا درسته
ولی این سبک منه برای کارای بازاری
چهره ی کارفرما با دیدن چنین رندرایی دیدن داره
از طرفی کار ما شبیه سازیه یعنی طرف میتونه ببینه در آینده اگه چنین درخت هایی وجد داشته باشه چطور میشن بناش
بعدم اینکه این سمت ولیعصره و چنین درخت هایی اونجا به وفوره

دکتر جان نکن تورو خدا، شما خداوکیلی کارت خوبه، هم من نوعی قبول دارم ، هم هر تماشاچی دیگه ای که کارت رو ببینه!
اما انصافاً از این صحبت ها به دور باش! ، آخه این سبکه منه یعنی چی خدا وکیلی ؟!! یعنی الان شما صاحب سبک شدی؟ ، یا مثلاً این جمله که می فرمایید: شبیه سازیه یعنی طرف می تونه در آینده...
این خداوکیلی یعنی چی؟!! :) (شرمنده یکم شوخی کردم :) )
اما حرفتون کاملاً درسته از این درخت ها وجود داره ، فقط تو اون ارتفاع شاخه ی درختها به مراتب نازکتره!!

دکتر جان مارو ببخش ایراد بنی اسرائیلی زیاد رو کار گذاشتیم.، در اینکه کارت خوبه هیچ شکی نیست، حالا ما به سبک رئال علاقه داریم دیگه ، دیدم سبکت به کار رئال نزدیکه گفتم یکم ایراد بزارم رو کارت. ولی جان من انتقاد پذیر باش این حرفا رو هم ول کن.

dr.hashemi

کاربر فعال
اینکه شما از انواع سبک رندر سر در نمیاری به این دلیله که باید بیشتر وقت بزارید و چندتا کار از چند نفر ببینید تا متوجه عرایض بنده بشید.
و اینکه صاحب شبک شدن اصلا کار سختی نیست فقط کمی خلاقیت میخواد که بله من دارم . . .
و اینکه خوشحالم در جریانید که ایراداتتون از چه نوعیه . . .
البته منم شوخی دارم میکنم این حرفا رو ول کن.

mohammad@er

Well-Known Member
سلام !

کار قشنگی شده خدایی !

شدر سازیه بسیار خوبی داره!

موفق باشید دوست عزیز !

جدیدترین ارسال ها

بالا